Şimdi Ara

Real Steel (2011) | Hugh Jackman (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
169
Cevap
2
Favori
6.450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
-1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SouL InvictuS

Japon üniversitelilerin mekanik deneyleri ya da yine eski japon çizgi filmleri gibi bir konu. Transformers'ın tutmasının nedeni eskiden beri gelen bir fan kitlesi olması. Bu adı sanı duyulmamış saçma sapan robotların oyunculuklarını mı izleyeceğiz şimdi.

Rocky+Transformers=Real Steel...

Tamam sende haklısın fakat yeni bişeyler bulmak zorunda bu adamlar..
  • çok sağlam bi film geliyorr..
  • Merakla bekliyorum, güzel olacağa benziyor.
  • Hugh evangelinayı götürüyo Gamer tarzı film heralde robotları kendileri yönetiyor. Güzel filme benziyor.
  • Ooo çok güzel görünüyor !!
  • Çok süper olmasada eğleneceli bir film olacak gibi. Başarılı bir yapım olacak bence.
  • Thor gibi efektler bakımından zengin ama konu bakımından zayıf bir filme benziyor bence.
  • Ne transformers ne ıronman bana ikisini bile hatırlmadı. Küçükken izlediğimiz anime Plawres Sanshiro, birebir ondan almışlar resmen. Hatta %100 ondan almışlar diyeyim, bir kaç farklı yanları var tabikide. Robotların animede küçük filmde büyük olması gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karpuzcu. -- 12 Mayıs 2011; 15:15:36 >

• Çok önceden bir çizgifilm vardı adını hatırlamıyorum bana onu hatırlattı
  • film fragmanı çok hoş.

beklemedeyim.
  • Fragmandan anlaşıldığı kadarıyla film güzel bir şey olacak.
  • Bugün Karayip Korsanlarından önce fragmanı geçti. Baya güzel bi filme benziyor kiiii fragman müziği de çok hoşuma gitti
  •  Real Steel (2011) | Hugh Jackman

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onur* -- 24 Mayıs 2011; 10:39:37 >
  • Summer Blockbuster için hazırlanmış filmlerden.. Tahminim filmin ratingleri çok düşük olacak. Box office te patlarsa çok gülerim..
  • iyi bişeye benziyor
  • Benimde hoşuma gitti bekliyoruz bakalım.
    @karpuzcu verdiğin animenin tr altyazısı bulunabilir mi?
    Diğer arkadaşlar atlamışlar hemen transformers diye sanki sadece robotlar transformers da var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sungate -- 2 Temmuz 2011; 23:20:41 >
  • Film çıkmadan bu kadar olumsuz tepki almış. Bu kadar ön yargı ile harika bir film çıksa bile ortalamanın üstüne çıkamaz.
  •  Real Steel (2011) | Hugh Jackman
  • çocukluğumuzda bu konulu bir anime vardı ayrıca yine 80 lerde bir japo yada çin filmi vardı Jackie Chan in olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karpuzcu.

Ne transformers ne ıronman bana ikisini bile hatırlmadı. Küçükken izlediğimiz anime Plawres Sanshiro, birebir ondan almışlar resmen. Hatta %100 ondan almışlar diyeyim, bir kaç farklı yanları var tabikide. Robotların animede küçük filmde büyük olması gibi.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.