Bildirim
Real Steel (2011) | Hugh Jackman (3. sayfa)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
3 Misafir - 3 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
filme giden var mı acaba?? -
Ben dün gittim Capitol'de film sakin başlıyor ama sonra bayağı zevkli bir hal almaya başlıyor sadece robotların kavgası üzerine olan bir film değil baba oğul ilişkisinden çıkan bir olay var filmde. Hugh Jackman'da iyi oynamış. gidilesi film 7/10 -
teşekkürler yarın gitmeyi düşünüyorum ben de imax de var galiba . . -
Hooraaay! Sonunda geldi sabırsızlıkla beklediğim bir filmdi. Yarını iple çekiyorum gnctrkcll akar -
film iyiydi aklında soru işareti olanlara tavsiye ederim . . bu arada yıl 2020 xbox 720 piyasada. . -
quote:
Orijinalden alıntı: mac3560
film iyiydi aklında soru işareti olanlara tavsiye ederim . . bu arada yıl 2020 xbox 720 piyasada. .
Film bizim burdaki sinemaya henüz gelmemişPerşembe gününe kaldık artık
Xbox720
-
quote:
Orijinalden alıntı: AliSirin
quote:
film iyiydi aklında soru işareti olanlara tavsiye ederim . . bu arada yıl 2020 xbox 720 piyasada. .
Xbox720
Microsoft iyi reklam vermisti filme
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: AliSirin
quote:
Xbox720
Microsoft iyi reklam vermisti filme
Xbox720 ufaktan kendini göstermeye başladı anlaşılan
-
Aynen , baslamislar rrklam surrcine bu filmle galiba ama ps4 yine ezer bence :) -
Film mükemmel (Y) -
-
Ben de filmden geldim. İzlemenizi tavsiye ederim. Metal boks dövüşlerine hayır diyemeceksiniz -
O kadar bekledim ilk hafta gidemedim bir dahaki haftasonuna kaldı.Yorumlar az IMDB 7.5 şu an itibariyle. -
Valla bir beklentim olmadan sırf vakit geçirmek için gittim. Hatta koca sinemada tek başına izledim. Ama beğendim. Gerçekten beğendim hem de. Oyunculuklar çok iyi, aksiyon desen var, fikir orjinal, duygusallık desen o da var, e tabi Evangeline'de var daha ne olsun. 10/8 diyorum ve çekiliyorum. -
Film çook eğlenceli... -
Filmin fragmanı aşırı derecede ilgimi çekti The Thing'i izledikten sonra izlemeyi düşünüyorum. -
haaarika bi film sinamada izleyin dövüşler içine çekiyor adamı -
Gitmeyen çok şey kaçırır, muhteşem ve ötesi. Bazı dövüş sahnelerinde heyecandan gözlerimden yaşlar geldi. Ayağa kalkıp ben de bağıracaktım Çok, çok güzel film. Salondan memnun ayrılmamı sağlayan tek tük filmlerden.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rinnegan -- 23 Ekim 2011; 2:05:57 > -
Nasıldır film, izlemeye değer mi?
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X