Şimdi Ara

Real Steel (2011) | Hugh Jackman (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
169
Cevap
2
Favori
6.466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
-1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sfaunl

Beyler altyazi nasil olmus?
    Dinleyerek yaptigim icin yanlis bolumler vardi ama az once buyuk cogunlugunu gidererek yeniden yukledim altyaziyi.
    Bu arada altyaziyi 1-2 gunde yapar yuklerim diyordum sinemadan ciktigimda ama ne zor seymis oyle yahu. En az 1 hafta gece gunduz ugrasmistim yapmak icin.

Güzel olmuş ben beğendim. Ama divxplanet'de öyle adamlar var ki, bir iki tane yazım hatası olsa direk kötülüyorlar adamı yaptıkları şeyden soğuturlar.

• Son zamanlarda izlediğim en keyifli filmdi.Kesinlikle izlenmesi gereken bir film.Keşke devamı olsa..
  • quote:

Orijinalden alıntı: KanYeE

quote:

Dinleyerek yaptigim icin yanlis bolumler vardi ama az once buyuk cogunlugunu gidererek yeniden yukledim altyaziyi.
    Bu arada altyaziyi 1-2 gunde yapar yuklerim diyordum sinemadan ciktigimda ama ne zor seymis oyle yahu. En az 1 hafta gece gunduz ugrasmistim yapmak icin.

Güzel olmuş ben beğendim. Ama divxplanet'de öyle adamlar var ki, bir iki tane yazım hatası olsa direk kötülüyorlar adamı yaptıkları şeyden soğuturlar.

Tesekkurler hocam. Bu altyazi aslinda bos zamanimi degerlendirmek icin yapmis oldugum bir seydi. Film hosuma gitti eve gittim cevirmeye basladim. Zaten hemen altyazisinin cikacagini dusunuyordum filmin. Amacim aslinda kendimi sinamakti bir nevi. Dogrudur altyazi o kadar iyi olmayabilir ama daha yapici sekilde de soyleyebilirler tabi bunu.

quote:

Son zamanlarda izlediğim en keyifli filmdi.Kesinlikle izlenmesi gereken bir film.Keşke devamı olsa..

Real Steel 2:http://www.imdb.com/title/tt1896804/

• Beklediğimden daha iyi bir film çıktı. Yine de çerezlik bir film gibi geldi bana.
  • Boş zaman öldürmek, çerez olarak izlemek, kafayı yormayı düşünmeyenlerin izleyeceği bomboş puanını asla hak etmeyen bir film.

5/10
  • Filmi sırf robot dövüşlerini anlatan bir film sanmayın bunların yanı sıra insan ilişkilerini de ufak da olsa anlatıyor ve bunu öyle iyi yapıyor ki çelikten oluşmuş bir robot dövüşürken heyecan yapıyorsunuz başarılı bir film.
  • güzeldi beğendim. kötülemeye gerek yok.

bu arada altyazıda iyiydi sfaunl
  • Son zamanlarda gerçekten keyif alarak izlediğim nadir bilimkurgulardan biri.

Kesinlikle izlenmesi gerekiyor.
  • atom'u vestel reklamlarından araklamışlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reaglew

atom'u vestel reklamlarından araklamışlar

Hocam ciddi misin bilmiyorum fakat Real Steel eski köklü bir anime serisidir diye biliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2K -- 5 Ocak 2012; 23:15:44 >
  • quote:

Elinize sağlık çok iyiydi

• İzlemek lazım güzel bir şeye benziyor
  • Film müthiş, filmin akışı çok iyi ilerliyor bi kere. Klasik aile bağları, duygusallık ile karakterlerin bağlanması ve mücadele ruhu çok iyi verilmiş. Film tam gaz ilerliyor çok eğlenceli, sıkılmadım hiç izlerken daha da uzun olsa dedim. Kesinlikle pişman olmazsınız güzel film olmuş.
  • cok cok fazla birsey bekleyerek izlemedim zaten ,sizde oyle izleyin ben gayet keyif aldım filmden
  • Çok güzel bir filmdi izlerken o ortamın büyüsüne kapıldğımı belirtmek isterim

keşke böyle robotlar felan olsa ortam şahane olurdu
  • nedense bana rocky yi hatırlattı....

çerezlik bir film olmuş...
  • 720p çıkmış
    bekleyenlere.
  • Zaman Geçirmelik Film 6,5/10
  • Bakalim birazdan basliyorum.

Edit: Guzel film, izleyin derim arkadaslar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gianfresco -- 7 Ocak 2012; 1:12:32 >
  • Güzel film ucu açık 7/10
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.