Biraz çerezlik olmuş.Daha güzel bir film yapabilirlerdi.
5/10
Gayet güzeldi.10/7
Baştan sona sıkılmadan izledim.2 saat nasıl geçti anlamadım.Oyunculuklar çok iyiydi.Senaryo farklı ve işleniş harikaydı.Devam filmi gelse şahane olur.Filme puanım 10 üzerinden 9.
Hugh Jackman değilde başkası oynasa dönüp bakmazdım. Rock Apollo ya karşı gibi, çöpten çıkarttıkları robot zeus'a meydan okuyor. Çocuğun aşırı bilmiş tavırları, baba nın elindeki her şeyi paraya dönüştürme hırsı beni soğuttu. Çerezlik filmler katogorisinin üst sıralarında bir film olmuş ancak.
Real Steel 8/10
Film çok iyiydi...Müzikleri, kurgusu, oyunculukları on numara...ayrıca çok duygusaldı. Hiç tereddüt etmeden izleyin çok keyifli bir film...
Çerezlik ne demek ya.Buda adet oldu.çerezlikte ne ?
Ben 10/10 veriyorum.Çok kaliteli bir yapım.1080p de izlemenizi tavsiye ederim...
Bende çok beğendim. 1080p dts 5+1 de yardırıyor film. Müzikler de fena gaza geliyor insan. Puanım 8.5/10
Güzel film tavsiye ederim 10/9.
Müzikkler harika ost si çıktımı
quote:
Orijinalden alıntı: ahmetkep
Çerezlik ne demek ya.Buda adet oldu.çerezlikte ne ?
Ben 10/10 veriyorum.Çok kaliteli bir yapım.1080p de izlemenizi tavsiye ederim...
Harbi bu çerezlik neyse artık.Diğerleri yemek niyetine yeniyor galiba...
Dün gece izledim ben de çok beğendim, gayet güzel filmdi.
film güzelde benim biraz beklediğim gibi değildi acıkcası cok cocuksu bir film olmuş ben daha cok karanlık bir film bekliyordum, trailer i ilk izlediğimde ki gibi bir heyecana kapılamadım filmi izlerken
filmi izledim güzeldi bence. hem oyunculuk olarak hem de robot olarak transformers tan daha iyiydi bence. en azından amerikan ordusunun propagandası yoktu. ufak bi sahne harici.
puanım 8/10
DTS destekli ses sistemi olanlar yaşadı robotların oldugu sahneler gümbürgümbür, hiçbirşey yapmasalar sırf yürüdüklerinde yer sallanıyor:)
Güzel filmdi. Gayet kaliteli ve hareketli.
Ortalama üstü bir filmdi bana göre, ama yinede beklediğimden iyiydi.. Yalnız biraz kısaydı ve sonu çok belirsiz gibi bitti.. Benden 6.5/10
beklentilerimi karşıladı konusu falan biraz çocuksu gibi görünsede o ince çizgiyi iyi ayarlamışlar film itici gelmiyor keyifle seyrettim.
7.5/10
Guzel film Begendim izlenir
bende çok beğendim filmi. ama sanki bri boşluk var gibi mekanlarda mı yoksa zaman da mı onu tam belirtemiyorum.
Bence izlenmeli
Hugh Jackman olur da izlenmez mi hiç, kaliteli bir film olmuş