Şimdi Ara

Real Steel (2011) | Hugh Jackman (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
169
Cevap
2
Favori
6.450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
-1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Film izlemeye değmeyecek bir film değil ama ahım şahım abartılcak bir yanı da bence hiç yok. Boş vakti öldürmek için birebir.

Bir de utanmadan robotların dövüştüğü bir filme duygusallık katmaya çalışmışlar.. Bir robottan duygusallık beklenecek bir film varsa o da Bicentennial Man filmidir.

Ayrıca o velet nasıl cinstir, yaşından büyük işlere kalkışan çocuklar her zaman çok itici gelmiştir bana.. Acayip cins bir tip

6 /10
  • Çok eğlenceli bir film olmuş. Oldukça beğendim.
  • Kaliteli bir filmdi.

Eglence, duygusallik ve dovus sahneleri ile aksiyon tadinda harmanlanmis bir film. Sikilmadan keyifle izledim ayrica etkiledide.
  • Oldukça güzel bir film benim hoşuma gitti
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpalp84

Film bir kere izlenmeyi hakediyor

Over the Top 1987 filmini şiddetle tavsiye ederim. 2 aptal robot kavgaya tutuşmuyor belki ama bu filmin veremediği baba-oğul temasını, sevgisini, herşeyi fazla fazla veriyor.

Real Steel (2011) | Hugh Jackman

zaten bu film "Over the Top" ın bir çeşit remake sidir baya baya , son zamanlarda 80s remake moda oldu malum :)

• Yeni izledim filmi.
    Oldukça güzel, neşeli, eğlendirici bir film olmuş. 2 saat boyunca kendini izletti, sonu da gayet güzeldi. Daha ne.
  • Çok sevdim ben bu filmi. İkinci gelecek gibi. Ancak senaryo daha iyi olabilirdi ki elinde oldukça malzeme vardı.

Şöyle ki:

Charlie'nin dövüştüğü dana gerçek değil de robotumsu bir şey olsaydı ve yenilseydi. Midas ile yaptığı dövüşü zaten kaybetti. Yine kaybetseydi. Zeus'u göreceğiz aynen filmdeki gibi. Sonra Atom sırayla yükselip en son bu üçüyle tekrardan dövüşürdü. Direk Zeus'a ulaşması inandırıcı olmamış bence. Bir de F1 ekibi gibi aralarda daha detaylı bakım yapsalar ve bunu bize gösterseler harika olurdu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Quadhros

quote:

Orijinalden alıntı: KinGoRkeM35

quote:

Orijinalden alıntı: Quadhros

quote:

Orijinalden alıntı: KinGoRkeM35

Beyler film izlenmeye değer mi?

Evangelina Lilly

Hocam aslına bakarsan o kadar da iyi hatun değil yahu

Allah taş eder..

Real Steel (2011) | Hugh Jackman

taşdan beter eder..

o kadar da güzel değil denebilecek bir kadın değil.. kimsenin haddine değil adriana lima ile bile yarışır..

ayrıca real steel güzel bir film bence mutlaka izlenmelidir.

• Evet çerezlik film ve ben çerezlik filmleride ayrı bir severim,beğenmiştim
  • çerez falan değil iyi film belki diyaloglar klişe gelebilir ama izlemeye değer 7.5/10
  • Robotu adamın kullandığını görene kadar çocuk kullanacak sanıyordum
    Orta derecede ailemede izlettiğim bir film
  • Filmi çok beğendim, 8/10 , yakın zamandaki robot temalı filmlerden Transformers Iron Man vs kat kat daha iyi her açıdan.
    Ayrıca filmde Rockyede bir saygı durumu var çok şey almışlar eski Rocky filmlerinden özellikle finaldeki ringdeki dövüş sahnesinde fonda çalan müzik direkt Rocky1 Rocky2 yi hatırlattı tam o havada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sight -- 10 Mayıs 2012; 18:23:48 >
  • Robotlara takılıp kalmışsınız yorum atarken.. Çok duygusal kaliteli bi filmdi çocuğun adamın hayatını nasıl etkilediğini gören yokmu ? çocuk adama yıllar önce kaçırdığı fırsatı tekrar verebildi bundan büyük bi hediye olamaz yalnız izleseydim ağlıycaktım
  • Çocugun yaptığı rol taktire şayandı
  • izlenmesinden zevk aldığım filmlerden bir tanesi. son zamanlarda öyle filmler izlemeye çalıştım ki çoğu zaman işkence gibi geldi. ama real steel onlardan farklıydı.
  • Filmin sonunu getiremedim ama küçük çocuk iyiydi
  • bu filme kötü diyen filmden anlamıyor demektir.
  • Beklediğimden daha güzeldi. Puanını hak ediyor gerçekten. Tavsiye ederim.
  • hugh jackman ve kate için izlenir birde 2-3 robot görmek için gerisi tamamen boş rockyi tekrar izlemek daha mantıklı
  • süper ötesi! olacak bir film değil bence. Zaman geçer ama abartmanın pek luzumu yok diye düşünüyorum
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.