Şimdi Ara

Real Steel (2011) | Hugh Jackman (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
169
Cevap
2
Favori
6.450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
-1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Thomas Anderson

Evangeline Lilly

Oda bir ayri baska canim !
  • nası bu kadar olumlu yorum var hayret.tamam canınız çok sıkıldıysa başka bi film yoksa elinizde izlenirde kaliteli filan değil boş bi film
  • Gayet güzel bir film olmuş.Eğlenceli ve kendini izlettiriyor.Boş film gibi laflara aldanmayın izleyin.Millet her filmden oscar beklediği için beğenmemeleri normal.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hphsts

Gayet güzel bir film olmuş.Eğlenceli ve kendini izlettiriyor.Boş film gibi laflara aldanmayın izleyin.Millet her filmden oscar beklediği için beğenmemeleri normal.

Oskar beklemeyle ne alakası var bunun.Film görsel efektleri olan bi "pazar sabahı" filmi.Dandirikten diyaloglar, klişeler, vasatın altında oyunculuklar.ha izlerken eğlenebilirsin ama filmin kalitesini o göstermiyor
  • bence güzel bi iflmdi çerezlikten saymadım yani
  • 2 film arasında çok iyi izleniyor. Sonu başından belli bir filmdi zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Infidel_

quote:

Gayet güzel bir film olmuş.Eğlenceli ve kendini izlettiriyor.Boş film gibi laflara aldanmayın izleyin.Millet her filmden oscar beklediği için beğenmemeleri normal.

Oskar beklemeyle ne alakası var bunun.Film görsel efektleri olan bi "pazar sabahı" filmi.Dandirikten diyaloglar, klişeler, vasatın altında oyunculuklar.ha izlerken eğlenebilirsin ama filmin kalitesini o göstermiyor

Öyle öyle.Sen bu filmden oscar beklemişsin.Boşver sen takıntılarla yaşamaya devam et ama söyleyeyim hayattan zevk almazsın..
  • Şu çerezlik film diyenlere öyle bir yapıştıracaksınki yumruğu elleri klavyeye gitmeyecek bir daha.Başarılı Film 7/10
  • Bende beğendim filmi, son dövüşde nerdeyse ağlıycakdım acayip gaza geldim sümsüğü sıkdım vurucakdım o robota

not 8/10
  • quote:

quote:

quote:

Öyle öyle.Sen bu filmden oscar beklemişsin.Boşver sen takıntılarla yaşamaya devam et ama söyleyeyim hayattan zevk almazsın..

he kardeş sorma valla şu dandirik filmi beğenmediğim için yarın tımarhaneye yatmayı düşünüyorum

• quote:

quote:

quote:

quote:

he kardeş sorma valla şu dandirik filmi beğenmediğim için yarın tımarhaneye yatmayı düşünüyorum

Ben sana tımarhaneliksin mi dedim? Nasıl bir kafa yapınız var anlamıyorum.Yazılanları istediğiniz gibi algılamakta üstünüze yok sanırım.Hayattan zevk almazsın dedim ve bu konuda ne kadar haklı olduğumu gördüm.Neyse uzatmaya da gerek yok hayatınızda başarılar!

• Beyler film izlenmeye değer mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: KinGoRkeM35

Beyler film izlenmeye değer mi?

Emin ol değer.
  • Film bir kere izlenmeyi hakediyor

Over the Top 1987 filmini şiddetle tavsiye ederim. 2 aptal robot kavgaya tutuşmuyor belki ama bu filmin veremediği baba-oğul temasını, sevgisini, herşeyi fazla fazla veriyor.

Real Steel (2011) | Hugh Jackman
  • quote:

Evangelina Lilly
  • quote:

Orijinalden alıntı: Quadhros

quote:

Evangelina Lilly

Hocam aslına bakarsan o kadar da iyi hatun değil yahu
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Quadhros

quote:

Evangelina Lilly

Hocam aslına bakarsan o kadar da iyi hatun değil yahu

Allah taş eder..

Real Steel (2011) | Hugh Jackman

• ailece izlenebilir keyifli bir film film yapı taşı hugh jackman olmuş
  • çerezlik film. kate 'i gördük bir garip olduk
  • quote:

Orijinalden alıntı: GKM

çerezlik film. kate 'i gördük bir garip olduk

aynen kate i gorunce icim bi gipir gipir oynadi tuylerim kalkti
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.