Şimdi Ara

Real Steel (2011) | Hugh Jackman (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
169
Cevap
2
Favori
6.450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
-1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • puanım 9/10. 1 puanı da filmi daha uzun yapmadıkları için kırıyorum. görsellik, sesler ve coşku. özellikle filmi IMAX'de izlemenin verdiği hazzı anlatamam.

istanbul ve ankarada olupta filmi izlememiş olanlar veya tekrar izlemeyi düşünenler IMAX'ten kalkmadan mutlaka gitsin. şiddetle tavsiye ederim...
  • 3.Filmle iyice CGI gösterisine dönmüş Transformers'dan sonra iyi geldi Real Steel,bir kere oyunculuklar gerçekçi ve oturmuş.Tek başına çocuk karakter tüm Transformers ekibine ders verir.Evangeline hep ağlasın ben oturur izlerim bir kez daha aşık oldum.Robotların tasarımı dövüş sahneleri ve Hugh Jackman çok iyiydi.Tek eksik biraz daha uzun olmalıydı;

Ana ligde ilk dövüş teklifi geldikten sonra Zeus'a meydan okuması güzel ama ondan sonra ligde en az 1 maç daha yapmalıydı hem mantık için hemde daha bağlayıcı olurdu.

Umarım iyi bir hasılat yapar totalde ve kadroyu bozmadan ikinci filmi çekerler malzeme var.

• Bakıcam bugün filme fragmanı iyiydi,yorumlarda iyi
  • Filmin ilgi çekmemesi şaşırttı beni.
    Özellikle veledin oyunculugu çok iyiydi . Benim gibi Hugh Jackman hayranıysanız eğer filmin tadından yenmez
  • Film oldukça güzeldi...

Noisy boy favorimdi :)
  • DVDRip çıktı
  • 720p beklenmekte..
  • hugh jackman böyle ekşın filmlere yakışıyor. lakin bu filmde oğlunu oynayan küçük eleman oyunuculuğuyla onu gölgede bırakmış kanımca. güzel film olmuş. 10 üzerinden puan vermek gerekirse 7.5 alır benden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: olağan_şüpheli

720p beklenmekte..

kesinlikle...çıkmasını dört gözle beklediğim film,sinemada izleyememiştim...
  • quote:

720p beklenmekte..

+1 de benden mesajım bulunsun 720p düser düsmz izleyeceigm ilk film son 1 aydan beri güzel film izyelemiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: MeTeCiK

quote:

720p beklenmekte..

+1 de benden mesajım bulunsun 720p düser düsmz izleyeceigm ilk film son 1 aydan beri güzel film izyelemiyorum

Cidade de deus
    izlemediysen
  • Şimdi bitirdim. Bi solukta izledim. Aksiyon severler kaçırmasın.

Yalnız bir yerde takıldım; Çocuğun dövüş bittikten sonra Hugh Jackman bir şey diyecekken "sırrın bende güvende" diyor. Orda ne demeye çalışıyordu acaba?
  • Blu-Ray Düştü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KanYeE

Şimdi bitirdim. Bi solukta izledim. Aksiyon severler kaçırmasın.

Yalnız bir yerde takıldım; Çocuğun dövüş bittikten sonra Hugh Jackman bir şey diyecekken "sırrın bende güvende" diyor. Orda ne demeye çalışıyordu acaba?

orda Hugh Jackman çocığa seni seviyorum evlat demeye çalışıyor.. çocukta "sırrın bende güvende" derken tamam kasma, anladım ben diyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Thomas Anderson

quote:

Orijinalden alıntı: KanYeE

Şimdi bitirdim. Bi solukta izledim. Aksiyon severler kaçırmasın.

orda Hugh Jackman çocığa seni seviyorum evlat demeye çalışıyor.. çocukta "sırrın bende güvende" derken tamam kasma, anladım ben diyor.

Haaa, tamam o zaman. Çocığa bak sen

• quote:

Orijinalden alıntı: £mre

Blu-Ray Düştü.

Aynen. Haydi bakalım.
  • kaliteli 720p çıksında izleyeyim
  • geldi 720p ler... ama bu internet hızıyla kac aya iner bilmiyor..internet yine yerlerde sürünüyor...
  • Film müthişti gerçekten hiç sıkılmadan izledim her dk süper

Ayrıca spoiler butonu kullanın izlemeyenleri de düşünün
  • Beyler altyazi nasil olmus?
    Dinleyerek yaptigim icin yanlis bolumler vardi ama az once buyuk cogunlugunu gidererek yeniden yukledim altyaziyi.
    Bu arada altyaziyi 1-2 gunde yapar yuklerim diyordum sinemadan ciktigimda ama ne zor seymis oyle yahu. En az 1 hafta gece gunduz ugrasmistim yapmak icin.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.