Şimdi Ara

Realden Bence Cilgin Teklif

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
958
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Marca gazetesinde çıkan habere göre ise; Real Madrid, alman kulübüne 25 milyon euro artı Hollandalı oyuncuları Sneijder ve Van Der Vaart'ı önerdi.

Bence super bir teklif Bayern icin.

• Ribery çok abartılıyor.

Eminim Bayern bu teklife de hayır diyecektir. Ribery bu sene de geçen seneki performansı göstermezse bir daha bu teklifi hayatta göremezler.
  • Bayern olsam gözüm kapalı kabul ederdim.Real Madrid sadece teknik ile bu işin olmayacağını anlamış durumda.Yeni kadroya bakarsak Ribery'de gelirse hepsi koşan savunma yapan bir orta saha ve forvete sahip olacaklar.(Robben hariç)

Frikikler Ronaldo'ya kalacağından o konuda sıkıntı olmaz.

Bence Ribery'nin Madrid'e gelmesi için bu teklife değer.Çalım konusunda çok rahat ve Messi'den çok uzak olduğunu zannetmiyorum.Hatta hızlı olabilir bile.Çok etkili bir kanat oyuncusu.

Sneijder neyse de Vander Vaart'ı bir türlü beğenemedim niyeyse.O da belki Bayern'de kendine yer bulur.Sneijder 30 Vaart 10 milyon Euro olsa toplam 65 milyon Euro yapıyor.Gerçekten biraz abartı gibi ama Ribery'e değer.
  • evet teklif 50m euro'ya tekabül ettiğine göre bu paraya ribery'nin tek bacağı alınabilir. (bkz:uli hoeness)
  • messi bileklerinin çevik olması sayesinde çalım atıyor, sağ ayağıyla adamı geçince, diğer adamı geçmek için hemen sol ayağını devreye sokuyor...ayaklarını çok rahat hareket ettiriyor dribling yaparken
  • quote:

Orjinalden alıntı: To die

messi bileklerinin çevik olması sayesinde çalım atıyor, sağ ayağıyla adamı geçince, diğer adamı geçmek için hemen sol ayağını devreye sokuyor...ayaklarını çok rahat hareket ettiriyor dribling yaparken

Niye çünkü minyon tipli, ufak olmanın avantajları..

Teklif süper Bayern'in gözü kapalı kabul etmesi gerekir. Ribery o kadar abartılacak kadar değil.
  • Bayern kazık yer satarsa satmaz zaten.Takastakı iki oyuncu 30 mılyon euro etmez.50 milyın euro + bu oyuncular belki biraz düşündürür.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu Tosic i kim aldi ?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: inferno!

Bayern kazık yer satarsa satmaz zaten.Takastakı iki oyuncu 30 mılyon euro etmez.50 milyın euro + bu oyuncular belki biraz düşündürür.

Sadece Snijder'in değeri +20 Milyon Euro (ki Real onu 27M Euro'ya almıştı, transferMerkt değeride 26M Euro), 50 + 2 oyuncu çok çok fazla olur..
  • Sneijder'i tutmaları lazım takımda.Orta sahanın ortasına Gerrard,Lampard tarzı oyuncu her zaman gereklidir.Sneijder'de ileri geri yapan,iyi pas atan ve çok sert şutlarla kaleyi yoklayan bir oyuncu.Bu sene sakatlıktan kurtulamadı ondan gözden düştü biraz ama geçen yıl şampiyonluğa çok büyük etkisi olmuştu.Kaldıki takımda Robben varken aynı mevkiye Ribery'i almak için Sneijder'i harcamak çok saçma.Robben+Van der Vaart'ı versinler para vermesinler veya Vaart+Huntelaar+25 m euro versinler.Sneijder'in kalması gerektiğini düşünüyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Micro_Processor

quote:

Orjinalden alıntı: ecay

Çalım konusunda çok rahat ve Messi'den çok uzak olduğunu zannetmiyorum.Hatta hızlı olabilir bile.Çok etkili bir kanat oyuncusu.

Etkili bir kanat oyuncusu olduğuna inanıyorum ama Emin ol Çalım konusunda Messi'ye yaklaşabilen 1 tane oyuncu bulamazsın.
    Hele hız konusunda yaptığın yorum çok gülünç.
    Ribery'i ve Messi'yi aynı maçta izlemiştik aylar önce.
    Kim ne derse desin Ribery çok sıradan bir görünüm veriyor Messi'nin yanında,bunu o günki maçta da gördük.

Asıl senin herkesin yorumlarına alıntı yapıp gülünç demen gerçekten çok gülünç olmaya başladı.

Bu benim yorumum doğrudur veya değildir (ki ben doğru olduğuna eminim) buna saygı duymak zorundasın.Saygı duymuyorsan ya forum kurallarını bilmiyorsun ya da saygı duyacak olgunluğa hala henüz gelemedin.Benim mesajlarımı alıntı yaparken özellikle saygılı ol yada alıntı yapma.Millet te sanacak futbol otoritesi bu yaşta..

Evet Messi en iyi çalım atan futbolcu olabilir birisi ancak Ribery ondan ne çalım ne de hız konusunda çok uzak sayılmaz.Buyrun yalansa tartışın..Her saniye her dakika Messi tartışacak kadar vaktim yok benim.

• @ecay

Ne saçmalıyorsun sen birader ?
    Nerede bi saygısızlık yapmışım.
    Hız konusunda yapmış olduğun yorumunu gülünç buldum diye mi ?
    Asıl pimpirikli olan sensin bu konuda.
    Bu kadar arıza bir yorum yazacağını bilseydim hiç bulaşmazdım,allah korusun bir daha zaten alıntı yapmam,bu ne be.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kènan

quote:

Orjinalden alıntı: To die

messi bileklerinin çevik olması sayesinde çalım atıyor, sağ ayağıyla adamı geçince, diğer adamı geçmek için hemen sol ayağını devreye sokuyor...ayaklarını çok rahat hareket ettiriyor dribling yaparken

Niye çünkü minyon tipli, ufak olmanın avantajları..

Teklif süper Bayern'in gözü kapalı kabul etmesi gerekir. Ribery o kadar abartılacak kadar değil.

her minyon o çalımları atamaz ama Allah vergisi bir yetenek de olması lazım.. bkz:maldonado, sabri vs..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Micro_Processor

@ecay

Ne saçmalıyorsun sen birader ?
    Nerede bi saygısızlık yapmışım.
    Hız konusunda yapmış olduğun yorumunu gülünç buldum diye mi ?
    Asıl pimpirikli olan sensin bu konuda.
    Bu kadar arıza bir yorum yazacağını bilseydim hiç bulaşmazdım,allah korusun bir daha zaten alıntı yapmam,bu ne be.

SAna saygıyı öğretecek biz değiliz.Forumca birleşip saygı nedir ne değildir bunu mu öğretelim sana?Her verdiğin cevapta saygısızlığın dozu artıyor.Saçmalama,gülünç,arıza,pinpirik gibi kelimeler dışında cümle kuramıyorsun..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.