< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Realme 10.000 mah powerbank 18watt 92₺
-
-
Çok iyi cihaz. Hem type c hem de iki çıkıştan da şarj edebiliyor. Fiyat da çok iyi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Haber verdiğiniz için teşekkürler sipariş geçtim 1 adet
-
Rica ederim.
usb kısmından 18 watt şarj alabiliyor muyuz?
bir de ısınma ve boyutu nasıl acaba?
EDit:
2 cihaz takıldığında:
5V2A , 5V 3.1A
tek cihaz takıldığında
5V3.A 9V2A 12V 1.5A
çıkış farketmez şekilde kutunun arkasında yazıyormuş.
Ayrıca biraz boyutu büyük gibi.
Ayrıca kutuda rated capacity diye bir şey var == 6200 MAh yazıyor.
bu galiba tam verim alacağınız kapasite olabilir tam ne olduğunu bilmiyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jervis -- 2 Aralık 2020; 21:41:18 > -
Tanıtımında alınabiliyor gösteriyor
quote:
Orijinalden alıntı: edgar1899Tanıtımında alınabiliyor gösteriyor
Teşekkür ederim ben de yabancı sitede her iki çıkıştan da 18 watt alınabildiğini okudum.
Yalnız bir sorum daha var. aynı anda 2 hızlı şarj diyor ama aynı anda 18 watt +18 watt almayız değil mi ? Bu fiyata :)
-
Bir tane de ben aldım fiyat çok çok iyi. Hindistan'a vs çıkış fiyatı dahi 13-14 dolar. Amazon uk 20 sterlin, şu an hindistan amazon fiyatı bile 130 TL'ye geliyor.
Sadece çıkış type c olarak girişi de type c olsa tadından yenmez.
Bitane de ben aldım teşekkür ederim paylaşan arkadaşa -
iphone hızlı şarj etmez sanırım PD gerekiyor galiba
-
redmi 20000 mah lık olan 120 130 civarına iken bunun ufak olması dışında ne espirisi var
-
Tam olarak sizinde belirttiginiz gibi ufak olmasi...
Gün icinde kimse 20bin mah bataryayi bitirmez sadece hammalligini yapar. Kampa gidecekseniz veya 2 gün elektrige ulasmayacaginiz durum varsa 20bin mah alinir yoksa tamamen hammalliktan baska birsey degil.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Vahsi Hindi SürpriziTam olarak sizinde belirttiginiz gibi ufak olmasi...
Gün icinde kimse 20bin mah bataryayi bitirmez sadece hammalligini yapar. Kampa gidecekseniz veya 2 gün elektrige ulasmayacaginiz durum varsa 20bin mah alinir yoksa tamamen hammalliktan baska birsey degil.
hocam o zaman sadece günü kurtarmak ise amaç 10000 yerine ince 5000 mah lardan almak yeterli.
1 kere şarz etse günü her telefon kurtarır zaten
-
Ben de aldım bir adet, teşekkürler. Fiyat trendyolda 229 görünüyor yanlış ürün değilse
-
quote:
Orijinalden alıntı: _MedicuS_hocam o zaman sadece günü kurtarmak ise amaç 10000 yerine ince 5000 mah lardan almak yeterli.
1 kere şarz etse günü her telefon kurtarır zaten
Alıntıları GösterHocam yeni nesil telefonların batarya kapasiteleri yüksek,5000 mah powerbank ile tam doldurulmaz bu bataryalar.
doldurmasa da akşam olunca eve vardırır. sonuçta günün tamamında elde telefon gezmiyoruz. yarım doldursa gene yeter bence
-
çok tesekkürler hemen aldım kargo gelince 200 liradan veririm birisine
-
57 tlye bu ürün varken niye buna 92 tl veriyim? Pahalı..
Benzer içerikler
- blaupunkt ls160 yorumlar
- selam, ben tobi. bağlantınız ile ilgili kontrolleri benimle birlikte gerçekleştirmek ve 5 gb hediye internet kazanmak için tıklayın: https://vfselfservis.page.link/tobi-sms-network-promo b003
- pttcell aralık kampanyası
- soruyu bil 4 gb internet kazan
- yanımda premium
- telegram indirim kanalları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X