Şimdi Ara

Realme 3 Pro Ana Konu ( SATIŞA ÇIKTI ) (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.476
Cevap
28
Favori
202.160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • @realmeturkey UZUN BİR SÜREDİR BU TELEFONU BEKLİYORUM BİR AYDIR TELEFONSUZUM AMA FAZLA NAZ AŞIK USANDIRIR ARTIK VAZGEÇME AŞAMASINDAYIM. 2 AĞUSTOSTAN BERİ BEKLE BEKLE BİR HAL OLDUM HER GÜN SİTENİZE GİRİP SATIŞA ÇIKMIŞ MI DİYE BAKIYORUM AYRICA SİTENİZLE ALAKALI İNSANLARIN AKLINDA BİR SÜRÜ SORU İŞARETİ VAR HANGİ KARGO ŞİRKETİYLE ÇALIŞACAKSINIZ, GÖNDERİM HIZINIZ NASIL VE HEMDE SİZİ ARAYABİLECEĞİMİZ BİR NUMARA YOK BUNLAR İNSANLARIN KAFASINI BENDEDE DAHİL OLMAK ÜZERE ÇOK KARIŞTIRIYOR. AÇIKÇASI SAYIN REALME, TÜRKİYE'YE GİRİŞ YAPMANIZA ÇOK SEVİNDİM AMA ŞUAN PİYASADA ÇOK REKABET VAR YAVAŞ HAREKET EDERESENİZ BENDE DAHİL OLMAK ÜZERE BİRÇOK KİŞİ BU TELEFONU ALMAKTAN VAZGEÇECEK VE ÖZELLİKLE A50 GİBİ HER YERDE REKLAMI DÖNEN TELEFON KARŞISINDA MÜŞTERİ KAYBEDECEKSİNİZ. İNŞALLAH TELEFONUNUZ EN YAKIN SÜREDE SATIŞA ÇIKAR VE BENDE ALIRIM ÇÜNKÜ BEKLEMEK ARTIK BİR İŞKENCE OLDU BİRDE BUNUN KARGOSUNU BEKLEMEK VAR NEYSE BÜTÜN REALME TÜRKİYE EKİBİNE BAŞARILAR DİLERİM.

• telefoncu01 T kullanıcısına yanıt
    Duygularıma tercüman oldun hocam . Şuan bile bakıyorum satışa çıktımı diye... Sali günü sipariş vereceğim alacağım üründe artık . Zaten uzun zaman cihaz kullanamicam 26 sindan sonra. Bu hizda Ağustosda da satış olmaz gibi... Bayram öncesi ön sipariş olsaydı bugünde cihaz elimizde olsaydı tadından yenmezdi şuan 4 kişi daha rahatça bekliyor cihazı çevremden. Yeni cihaz alacaklar onlara önerdim bekleyin dedim ama yok abi Meizu Note 9 u güncellemesinin sorununu biliyorum ama bu gidişte onu alicam gibi... Yeminle bunaldım iyice.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu telefonun sar değerleri hakkında bilgisi olan var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: realmeturkey

Herkese iyi forumlar,

Realme 3 Pro için calışmalar devam ediyor.

Resmî prosedürlerin bitmesi bekleniyor. Bayram tatili girdi yetişmedi fakat Perşembe ve Cuma İlgili personeller izinde ( BTK kanadı )

Aksilik olmaz ise Ağustos ayının sonunda satışa başlayacağız.

Satış kanalı olarak Türkiye'nin En Büyük Online Alışveriş Sitesi ile görüşme yapıldı. Olumlu görünüyor.

Satış başlandığında indirim kuponu alamayanlar da 1699₺ yararlanacak.

19-23 Ağustos tarihlerinde Teknoloji sitelerine cihaz incelemeleri için ulaştırılacak. Satış öncesi herkesin izleyeceğini düşünüyoruz.

En nihayetinde biz de forumdan gelen birileriyiz. Mahcup olmamak adına Kesin tarih kesin ifadeler kullanamıyorum. Türkiye burası yarin ne olacağı belli olmuyor :)

Not : Bu hesaptan samimi şekilde , yardımlaşmak için , bilgi paylaşma vb durumlar icin kullanılacaktır.
    Webtekno
    Oppo’dan Ayrılan Realme, Realme 3 Pro ile Ülkemize Girecek
    https://www.webtekno.com/oppo-dan-ayrilan-realme-resmi-olarak-turkiye-ye-giris-yapti-h72455.html

İLK OLARAK SATIŞ TARİHİ OLARAK 3 AĞUSTOS DEMİŞLERDİ ŞİMDİ İSE AĞUSTOS SONU DENİLİYOR NERDEN NEREYE GELDİ HADİ BİR UMUT ÇARŞAMBAYA KADAR BEKLEYECEĞİM YOKSA ARTIK SABRIM TAŞTI A50 YADA V30+ DÜŞÜNÜYORUM AÇIKÇASI V30+A DAHA SICAK BAKIYORUM HADİ HAYIRLISI.

• 19 Ağustos da satışa çıkacağı bilgisini sözüm ona resmi kanallardan veriyorsan ne yapıp ne edip satışa çıkacaksın abi, bu şekilde nasıl güven kazanacaksın realme!!!

• HanDar05 kullanıcısına yanıt
    Çinliler telefonları çok iyi yapıyor ama sar değerini tutturamıyor bir türlü.Realme 3 Pro Ana Konu ( SATIŞA ÇIKTI )
  • ben sanırım realme 5 pro ile mi a3'ü bekleyeceğim.
  • Realme 5 Pro'yu bekleyelim. Bunun geleceği yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: MuharremAylar

Çinliler telefonları çok iyi yapıyor ama sar değerini tutturamıyor bir türlü.
    Çok fazlaymış hocam kafa sar değeri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HanDar05 -- 19 Ağustos 2019; 15:52:50 >
  • Sıkıntı şu insanlar kendilerini 19 Ağustos a hazırladılar bir çoğumuz cihaza acil ihtiyacı olmasına rağmen ihtiyacımızı bu cihazı almak için erteledi ama cihaz satışa çıkmadı. Şimdi de Ağustos sonu deniyor garip bir ülkemiz var bir anda döviz artabilir fiyatlar da tavan yapar şu an piyasa nispeten düşük kampanyalar var, dövizdeki öngörülemez durum nedeniyle realme beklemekten vazgeçtim kendime uygun bir sipariş vereceğim.

• quote:

Orijinalden alıntı: MuharremAylar

Çinliler telefonları çok iyi yapıyor ama sar değerini tutturamıyor bir türlü.
    İphone 8' den az ama:)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok beklettiler telefon ihtiyacım var artık zor sabrediyorum bir an önce çıkmalı artık bu ay sonuna kadar çıkmassa başka markalara yöneleceğim bende
  • quote:

Orijinalden alıntı: carnageous

Sıkıntı şu insanlar kendilerini 19 Ağustos a hazırladılar bir çoğumuz cihaza acil ihtiyacı olmasına rağmen ihtiyacımızı bu cihazı almak için erteledi ama cihaz satışa çıkmadı. Şimdi de Ağustos sonu deniyor garip bir ülkemiz var bir anda döviz artabilir fiyatlar da tavan yapar şu an piyasa nispeten düşük kampanyalar var, dövizdeki öngörülemez durum nedeniyle realme beklemekten vazgeçtim kendime uygun bir sipariş vereceğim.
    Bugün bekledim satışını hocam bende öyle yapacam gibi. Meizu Note 9 düşünüyorum hocam ben 19 Ağustos denildi yok abi satış filan yok. Sen ne alacaksın hocam fikir alışverişinde bulunalım bugün sipariş vereceğim yeter artık valla ..
  • justmark kullanıcısına yanıt
    Valla hocam piyasada böyle çok cezbeden bir model yok redmi note 7 vardı aldığım fiyata vermiştim bazı konularda tatmin etmesede en iyi alternatif o sanırım şu an için yeniden redmi note 7 alacağım elimden çıkarmak istediğimde piyasası oluyor GittiGidiyor da 64 luk 1699 TL şu an.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi carnageous -- 19 Ağustos 2019; 19:13:53 >
  • Sitede herhangi bir duyuru da yok bu resmen insanlarla dalga geçmektir

• ahmetgox A kullanıcısına yanıt
    17 sayfaya geri gidersen orda realmeturkey açıklama yaptı okuyabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SixFlayingDragon -- 19 Ağustos 2019; 19:50:21 >
  • İnceleme videosu cihaz satışa çıkınca yayınlanacak galiba.

• Kararimi verdim 2200 e Realme 3 Pro alacaktim ( Bu fiyata satılacağınin bile garantisi yok güya 19 Ağustos du) 400-500 daha eklemeye çalışıp malum yoldan OnePlus 6T alacak gibiyim.

• Acayip kötü bi satış politikası izleniyor şuan.Bende başka cihaz arayışına gireceğim.
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.