Şimdi Ara

REALME 3 Pro SD710/6GB/128GB/4045mAh F/P Canavarı 1.859 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
1
Favori
2.444
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • REALME 3 Pro 128 GB 6GB Ram SD710 işlemcisiyle bu fiyat bandındaki en yüksek özellikleri sunuyor. 2000 tl üstüne çıkmak istemeyenler için en iyi tercihleren biri olacaktır.
    Trendyol.com
    REALME 3 Pro 128 GB 6GB Ram Cep Telefonu (KVK Servis Garantili ) RM-3PRO128 | Trendyol
    https://www.trendyol.com/realme/3-pro-128-gb-6gb-ram-cep-telefonu-kvk-servis-garantili-p-32227376?boutiqueId=369891&merchantId=114398
    (Kupon Geçiyor 100/40 var en fazla)

REALME 3 Pro SD710/6GB/128GB/4045mAh F/P Canavarı 1.859 TL

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yazılım çöp dün iade ettik

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Lafügüzaf. kullanıcısına yanıt
    Ne gibi sorunlar vardı

• Rensjem kullanıcısına yanıt
    Uygulama arası geçişlerde takılmalar sürekli yeniden başlatmaya zorluyor. Yeniden başladıktan 45dk-1saat sonra çalışan uygulamalar kendini sonlandırıp telefon kendiliğinden ana menüye dönüyor. Bunlar 3 saat içindeki gözlemlerim, biraz daha kurcalasam neler bulurdum kim bilir. Ayrıca kamerası benim emektar xiami mi5'ten kötü geldi gözüme.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Değişim yaptırsaydınız keşke teknolojik ürünlerde bazen %1 ihtimal bile olsa kusurlu denk gelebiliyor en iyi markalarda bile ama kronik bir şey ise kimsenin almasını tabi tavsiye etmeyiz

• yazılımlardan ötürü bu tür cihazlara soğuk bakıyorum xiaominin arayüzü bana göre en iyisi
  • Lafügüzaf. kullanıcısına yanıt
    Muhtemelen sizin telefonda bir sorun olmuş olmalı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ROM destegi varsa alinir

• Survivalist kullanıcısına yanıt
    XDA Developers
    Realme 3 Pro Forum on XDA Developers
    https://forum.xda-developers.com/realme-3-pro

varmış xda'da

• 2 ay önce bu telefonu almak istiyodum şimdi izlemedeyim
  • Rensjem kullanıcısına yanıt
    Ne kadar aktif ona da bakmak lazim

• Telefonu 1 aya yakındır kullanıyorum.Özelliklerine göre gayet güzel bir telefon,yukarıda belirtilen sorunların hiçbiriyle karşılaşmadım alacak olan arkadaşlara tavsiye ederim 1750 lira bandında 64 GB lık modeli satın almıştım.
  • Bu firma sıkıntılı uzak durmakta yarar var.

• Meizu 16th da bir alternatif.

• 300 lira az verip 4-64 versiyonu almak daha mantıklı değilmi.
  • Fiyat performans olarak en iyi kamera performansı veren telefonlardan. Sony sensörlü kamerasıyla Redmi Note 8 Pro' dan daha iyi. Mikrofon konusunda da çok başarılı.

• Alınabilir ama ekstradan 2ram ve 64 ek hafıza için biraz daha biriktirmek uzun dönem için daha iyi bir karar olur bence

• TaRan7uLaTV kullanıcısına yanıt
    Valla helal olsun, şu mu bu mu denecek telefonları çok güzel karşılaştırmışlar.
    Bence f/p baya iyi görünüyor bu telefon.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lafügüzaf.

Uygulama arası geçişlerde takılmalar sürekli yeniden başlatmaya zorluyor. Yeniden başladıktan 45dk-1saat sonra çalışan uygulamalar kendini sonlandırıp telefon kendiliğinden ana menüye dönüyor. Bunlar 3 saat içindeki gözlemlerim, biraz daha kurcalasam neler bulurdum kim bilir. Ayrıca kamerası benim emektar xiami mi5'ten kötü geldi gözüme.
    telefonunda sıkıntı varmış. yazılım zaten hazır geliyor, sıkıntı çıksa o telefondan 5 tane bile satamazlardı.
    güncelleme ile çözülebilecek olaydı muhtemelen. ya da donanımsal sıkıntı vardı.

• TaRan7uLaTV kullanıcısına yanıt
    güzel inceleme. ayrıca, bu telefonlara root atılıp gcam yüklenirse, kamera kalitesi daha da artıyor.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.