Şimdi Ara

Realme 5 Pro 128GB 1699 N11.com (kişiye özel olabilir) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
1
Favori
8.381
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    hadi200 nedir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lansmana özel fiyatla çıkan telefonların fiyatı artınca kimse almaz, o yüzden kısa sürede lansman fiyatına düşer. Bu bilindik bir hikaye, tabi kur artışı ve vergi artırımı gibi durumlar olmazsa.

• 300 lira daha koy mi not 8 pro al daha iyi.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bu telefonda NFC var mı ? bilgisi olan cevap verebilir mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: xenofx

Gm9 pro amoled ekran, stereo hoparlör ile 1340 lira. 48 MP kameralı Xiaomi mi A3 den daha iyi foto çekiyor, zaten iPhone ile yarışmakta.

Aradaki 320 lira fark işlemci ve +64 GB hafıza için mi?

Bence değmez.
    Kamerada Realme çok net tokatlar. İşlemcide de ciddi fark var. GM'nin kronik sorunlarını da katarsak bence değer.
  • sbjk kullanıcısına yanıt
    Yok. gsmarenadan bakabilirisiniz özelliklerine.
  • Arayüzü nasıl Xiaomi MIUI veya Huawei Emui gibi gelişmiş güzel kullanışlı özelikleri ve uygulamalari var mı ? Stok arayüz gibi sade diyenler vardı kullananlar yorumlayabilir mi ?

• Bu fiyatlara çakma imeili mi note 8 pro veya mi 9 alınabiliyor. Hangisini tercih etmek gerek?

• Hadi200 kodunu nasıl kullanacağız?

• Karar vermek için incelemekte ve karşılaştırma yapmakta fayda var.

https://www.epey.com/akilli-telefonlar/karsilastir/153163-200715-366128/meizu-note9_realme-5-pro_redmi-note-8-128gb/

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Serious Cat

Kamerada Realme çok net tokatlar. İşlemcide de ciddi fark var. GM'nin kronik sorunlarını da katarsak bence değer.

Alıntıları Göster
    Gm9 pronun kronik sorunu nedir. Ona göre hakem heyetine gidelim. Ben çok memnunum, ciddi sağlam bir kere.

• quote:

Gm9 pronun kronik sorunu nedir. Ona göre hakem heyetine gidelim. Ben çok memnunum, ciddi sağlam bir kere.

Alıntıları Göster
    Çagrilarda seste problem oldugunu soyluyolardi. Belki ilk partilerde problem olup sonradan duzeltilmis olabilir. Bir de guncellemelerle alakali problemler oldugunu okumustum. Fiyatina gore guzel bi telefon gercekten ama GM olunca ben de dahil bircok kisinin kafasinda soru isareti oluyor

• quote:

Alıntıları Göster
    Kamerasının odak problemi var ve mesela A4 kağıdı çekince üst kısımlarda çok bariz belli oluyor.
    Wifi az çekiyor.
    Android one programında sözde, ne Q güncellemesi ne güvenlik güncellemesi almadı.

• sevgililer günü kupon indirimi eklenince 50 tl daha düşmeye başladı 1648 tl oluyor güzel indirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Multe -- 10 Şubat 2020; 10:49:14 >
  • Ben suan almak istiyorum ama fiyat 1800 lira..hesabına tanımlı kuponu olan var mı acaba ?

• ByÇINAR kullanıcısına yanıt
    Bende vardı ama süresi bitmiş baktım.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.