Bildirim
Realme 5 Pro 128GB 1699 N11.com (kişiye özel olabilir)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
Kupon bana da gelmiş ancak insanları kandırmaya yönelik bir taktik. 2 gün önce telefonun fiyatı zaten 1699 tl imiş. Dün fiyatı yükseltip bugün de kupon yüklemişler. Ürün sayfasındaki fiyat takip kısmından teyit edebilirsiniz. -
Yararlandım teşekkürler -
Benim hesaba gelmemiş. Hesap verebilecek birisi varmı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Pm den ulaş hocam
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Cihaz fiyatını 1899₺ olarak belirlemişler. Lansmana özel 3 günlüğüne 1699₺’den satışa koydular.
Bunlar da yani lansman diye diye 1 aydır iniyor çıkıyor... Iyi taktiik ama böyle fena satış yaptılar...quote:
Orijinalden alıntı: hacı1992
Cihaz fiyatını 1899₺ olarak belirlemişler. Lansmana özel 3 günlüğüne 1699₺’den satışa koydular.
Fiyat oldukça iyi geldi, Xiaomi Mi 5S kullanmaktayım bir süredir. Telefonu yenileyesim geldi valla -
Banada kupon gelmemiş
“Yoo o kadar olmadı ki” diyecektim ama 15 gün olmuş. Zaman çabuk geçiyorquote:
Orijinalden alıntı: metbey
Bunlar da yani lansman diye diye 1 aydır iniyor çıkıyor... Iyi taktiik ama böyle fena satış yaptılar...
Alıntıları Göster
İsteyen hadi200 koduyla Hepsiburada üzerinden de 1699 TL'ye satın alabilir. Biraz daha beklesek daha ucuza alabilir miyiz derseniz bence beklemekte fayda var. Belki de ay sonuna kadar 1500 bandını görebilir.
bir adet aldm konu icin tskler
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Banada gelmiş bilgilendirme için teşekkürler. -
Doğrudur hocam ama şu sıralar Hepsiburada, n11, trendyol gibi firmalar bunu çok yapıyorlar sanki. Neredeyse ayda 1 aynı ürünlere indirimler geliyor. Hatta forumu takip edince fark ediliyor ki ürünlere yeni konu bile açılmadan önceki açılan konular üzerinden ilerliyor
Gm9 pro amoled ekran, stereo hoparlör ile 1340 lira. 48 MP kameralı Xiaomi mi A3 den daha iyi foto çekiyor, zaten iPhone ile yarışmakta.
Aradaki 320 lira fark işlemci ve +64 GB hafıza için mi?
Bence değmez.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Kupon bana da gelmiş ancak insanları kandırmaya yönelik bir taktik. 2 gün önce telefonun fiyatı zaten 1699 tl imiş. Dün fiyatı yükseltip bugün de kupon yüklemişler. Ürün sayfasındaki fiyat takip kısmından teyit edebilirsiniz.
|
Benzer içerikler
- turkcell 60 gb 390 tl
- turkcell illere özel kampanya
- yılların vodafonelusu
- soruyu bil 4 gb internet kazan
- yalın fırsat 30 gb
- sıcak fırsatlar amazon
- havadan su üreten cihaz fiyatı
- letgo güvenli ödeme
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X