Şimdi Ara

Realme 5 Pro [ANA KONU] (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.585
Cevap
28
Favori
101.008
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İyice heyecanlandım ve sabırsızlanmaya başladım. Heyecanla bekliyoruz. 17. Sürümüde yükledim ve herşeye hazırım:)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu son güncelleme sadece banamı geldi. Başka gelen varmı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Edit şimdi banada geldi. 170 mb lık bir güncelleme..

Realme 6 getirirlerse mayıs haziran ayına bekleyebilirim satın alma sözü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EcheLoN_ -- 27 Şubat 2020; 16:49:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cadot

Bu son güncelleme sadece banamı geldi. Başka gelen varmı?
    sizin mesajdan sonra tekrar kontrol ettim, gelmiş. RMX1971EX_11_A.17 yükledi fakat bir değişiklik yok. Arkadaşların dediği gibi bir sonraki güncelleme için hazırlık. Bu arada radyo yine yok.
  • Telefonu kullanmaya başladığımdan beri hiç güncelleme yapmamıştım. Cihaz, sürüm 16 ile ilgili sürekli güncellemem için uyarsada ben güncellemedim. Sonra dün akşam sürüm 17 güncellemesi geldi. Yani başka hiçbir güncelleme yapmadan sürüm 17 güncellemesini yükledim. 2 gün sonrada Android Q gelir inşallah. Herkese hayırlı olsun.
  • cadot C kullanıcısına yanıt
    Az önce banada geldi RMX1971EX_11_A.17 yaptım. Android Q için hazırlık güncellemesiymiş bu yakın zamanda inşallah o da gelir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Class -- 27 Şubat 2020; 13:4:2 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NetMark

Bu mesaj silindi.
    Rapidos bir türlü konudan kopamıyor. Eninde sonunda geri geleceği belliydi. Konuya en çok katkı yapan da sizsiniz. Alın bir tane de biz de sizin bilginizden istifade etmeye devam edelim. Şaka bir yana konudaki tüm yararlı bilgiler ve katkılar için teşekkürler.
  • Hocam bu gelen 17 güncellemesi eski 16 sürümündeki yenilikleri de kapsıyor değil mi? Hatırlarsan 16 sürümünü erken yükleyenlere fix güncellemesi gelmemişti.Sanırım bununla beraber o güncellemeyi de almış bulunduk.

• Üretici sosyal medya hesaplarından 29 Şubat tarihini vermiş. Bazı yabancı teknoloji siteleride bu haberi ekran görüntüleri ile paylaşmış.
  • Bu konuda kesin biliyorum yada yanılıyorum diye birşey yok. Sizin dediğiniz hindistan romunun tarihini biliyorum. Bu haberi okuyan başka birinin sormasıyla alakalı verilen cevaptı benim bahsettiğim. Bu zaten benim iddaa ettiğim birşeyde değil. Dün akşam evdeki cihazımdan bakmıştım. Bu akşam bakarım nerede okuduğuma ona göre kaynakta veririm. Aslına bakarsanız gelip gelmemesi kendi adıma çokta önemli değil. Daha öncede dediğim gibi hiçbir cihazımda orjinal rom kullanmadım. Gelmezse yada gelirse beğenmezsem yine aynı yoldan devam ederim.

Bildirim özelliği güzel düşünülmüş.Ben şimdilik bir XDA geliştiricisinin yaptığı NotifyBuddy kullanıyorum.

Play Store Link: NotifyBuddy

Başlıkta AMOLED yazmasına takılmayın. Bizim ekranlarda da çok güzel çalışıyor. Ekranın sol üst köşesinde bir bildirim ledi varmış gibi yanıp sönüyor. Uygulamada detaylı ayarlar mevcut. Ücretli sürümde daha güzel ayarlar olsa da buda gayet iyi iş görüyor. Diğeri daha güzelmiş ama o gelene kadar işinizi görür.
    Realme 5 Pro [ANA KONU]

• mrtdns kullanıcısına yanıt
    NotifyBuddy'i beğendim, açıkçası bu tip bir uygulama olabileceğini aklımdan geçirmemiştim. Normalde telefonu evde fazla elime almak istemiyorum ve arada geçerken masanın üzerinde bildirim ışığına bakıyordum Realme 5 Pro'da ise bunun eksikliğini hissediyordum. Teşekkür ederim.

Ben de şimdilik Realme UI gelmesini bekliyorum bir süre öyle kullanırım baktım gördüm istediğim gibi değil LOS yükleyip devam ederim.
  • Az önce bEnde kontrol ettim sürüm güncellemesi gözüktü şu an güncelliyorum hadi hayırlısı
  • Bizim cihazlara andorid 10 ve realme ui gelicek fakat 4 GB ram ile bu yazılımı kaldırabilecek miyiz arkadaşlar? Ben biraz karamsarım ama inşallah yanılırım.

• 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.