Şimdi Ara

Realme 5 Pro [ANA KONU] (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.585
Cevap
28
Favori
100.966
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Lomax. kullanıcısına yanıt
    Ben, sürüm 17 güncellemesinden önce kullanmıştım. O zaman daha az enerji harcıyordu.

Güncellemeden sonra dün sabah tekrar yükledim. Telefonuma gün içinde iş ile alakalı çok bildirim gelir. Yani sabah 7buçuk - 8 den akşam 8 - 8buçuğa kadar sürekli olmasada saatlerce yanıp sönüyor diyebilirim. Akşama kadar 300 mAh güç harcamış. Saatlerdir çalşıp bu kadar güç harcaması yinede bana çok gelmedi. Sonuçta sorunsuz bir şekilde işimizi görüyor.

Birde hızlı ayarlar panelinde ki kısayoldan gece kapatıyorum. Onu da iyi düşünmüşler.
    Realme 5 Pro [ANA KONU]

• ozan387 kullanıcısına yanıt
    Ben bu sıkıntıyı şöyle çözdüm;
    Mesajlara girin, sağ üst köşeden Ayarlar bölümüne girin, orada "Alınan Mesajları Açılan Pencerede Görüntüle" diye bir seçenek var. Onu aktif edin.
    Bu şekilde, bankacılık uygulaması da açıkken küçük bir pencerede mesajın tam metnini görebiliyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrtdns

Ben bu sıkıntıyı şöyle çözdüm;
    Mesajlara girin, sağ üst köşeden Ayarlar bölümüne girin, orada "Alınan Mesajları Açılan Pencerede Görüntüle" diye bir seçenek var. Onu aktif edin.
    Bu şekilde, bankacılık uygulaması da açıkken küçük bir pencerede mesajın tam metnini görebiliyorsunuz.
    Aynen hocam bende öyle yaptım en azından daha iyi simdi, ama üstten cekincede gözükmesi lazım color os un eksikligi umarım realme ui da sorun çözülür

• quote:

Orijinalden alıntı: NetMark

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Hocam go SMS pro diğer bildirimleri karıştırıyor go SMS i aktif edince gmail bildirimleri falan gelmemeye başladı onu sildim simdilik diğer arkadaşın dediği açılır pencereyi yaptim

• Arkadaşlar bu telefonun içinde Realme'nin kendi sağlık yazılımı yok değil mi? Adım sayma, kalori yakma göstergesi vs?

Google Fit dışında bildiğiniz kullandığınız alternatif var mı?
  • Çift tıkla ekran açıp kapatacak tam ekran hareketleri olan bir program bilen var mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • righteous@ kullanıcısına yanıt
    Ayarlar \ Kolaylaştırıcı Araçlar \ El hareketleri ve Hareketler icinde \ Kapali ekran hareketlerini acin orada cift dokunma ekran acma kapama vs ayarlar işinizi görebilir.
    Realme 5 Pro [ANA KONU]

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler ederim deneyeceğim :)

• quote:

Orijinalden alıntı: mrtdns

Ben, sürüm 17 güncellemesinden önce kullanmıştım. O zaman daha az enerji harcıyordu.

Güncellemeden sonra dün sabah tekrar yükledim. Telefonuma gün içinde iş ile alakalı çok bildirim gelir. Yani sabah 7buçuk - 8 den akşam 8 - 8buçuğa kadar sürekli olmasada saatlerce yanıp sönüyor diyebilirim. Akşama kadar 300 mAh güç harcamış. Saatlerdir çalşıp bu kadar güç harcaması yinede bana çok gelmedi. Sonuçta sorunsuz bir şekilde işimizi görüyor.

Birde hızlı ayarlar panelinde ki kısayoldan gece kapatıyorum. Onu da iyi düşünmüşler.
    Cevap için teşekkür ederim, dediğiniz gibi bence de ips ekran ve yoğun bildirim için 300mAh güç, kesinlikle kabul edilebilir sevide.

• herkese merhaba şuan iphone 7 plus kullanıyorum ama iphonedan sıkıldım androide geçmek için bu telefonu aldım bi süre ikisini birden kullanıp iphone'u satacağım. kullanan arkadaşların objektif yorumları nedir?
  • kratosunbicaklari kullanıcısına yanıt
    Aynı şekilde iphone 7 kullanırken şarjın az gitmesi ve ekranın küçüklüğünden sıkılarak bu telefonu aldım.Beğenmezsem bunu satar iphone devam ederim kafasındaydım ama satılan iphone oldu 😀 Kameralar arasında pek bir fark yok,işlem performansı güzel şuana kadar hiç donma takılma yapmadı.Şarjı 2 gün gidiyor neredeyse.Ben gayet memnunum hocam.Özel olarak sormak istediğin bişey varsa cevaplayabilirim.

• Merhabalar, bu telefonu havaya kaldirinca ekrani acma ozelligi var mi? Yanlis anlasilmasin, sadece saati gormek icin ekrani uyandirmasini istiyorum...

• Selamlar xiaomi mi a3 ile bu telefonu kiyasladiginjzda artılarıni eksiklerini bir araya getirdiğinizde hangisi ağır basıyor sizce çok kararsız kaldım?

• fanatice F kullanıcısına yanıt
    Var ilk geldiğinde dediğin açık geliyor sürekli ekran açıldığı için ben kapattım pek hoşuma giden bir olay değil

• fanatice F kullanıcısına yanıt
    Ayarlar \ Kolaylaştırıcı Araçlar \ El hareketleri ve Hareketler icinde \ Ekrani ac.ak icin yükselt secenegini aktif edin.

Realme 5 Pro [ANA KONU]

• quote:

Orijinalden alıntı: bydublor

Ayarlar \ Kolaylaştırıcı Araçlar \ El hareketleri ve Hareketler icinde \ Ekrani ac.ak icin yükselt secenegini aktif edin.

Teşekkurler...

• İkisi de güzel seçim ancak kişiye göre değişir eğer MIUI ile kullanacaksanız A3 derim ama android one ile kullanırım derseniz realme derim bence

• 1699 TL kampanyası devam eden bir site var mı ?
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.