Şimdi Ara

Realme 5 Pro [ANA KONU] (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.585
Cevap
28
Favori
100.965
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Global kullanıp güncelleme gelenler varmış yavaş yavaş salıyorlar güncellemeyi.
  • Beyler XT ve a71 arasında kalsanız napardınız? XT konusu olmadığı için burdan soruyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • emre845 E kullanıcısına yanıt
    Evet 29 Şubat 'ta başladı. Sitede ki açıklamaya göre, önce az sayıda rasgele kullanıcılara gönderildi. Kritik bir sorun çıkmazsa birkaç gün içinde tüm kullanıcılara gönderilecek yazıyor.
    Realme 5 Pro [ANA KONU] Realme 5 Pro [ANA KONU]

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Realme 5 Pro [ANA KONU]

Güncelleme geldi ama eksik geldi.
    Eğer burayı gören Realme yetkileri varsa lütfen geri dönüş yapsınlar. Tema desteği gelsin artık.

• zChloe Z kullanıcısına yanıt
    Türkiye cihazı mı hocam? Bende güncelleme gözükmüyor

• Ronades R kullanıcısına yanıt
    Evet hocam Türkiye'den aldım.
    Güncelleme daha tamamen yayınlanmış değil aralıklı geliyor

• Mustafa Kocayoutube
    Realme 5 Pro Google Kamera Yükleme
    https://www.youtube.com/watch?v=2BLxQN7PFmk&feature=youtu.be

GCam yükleme anlatımı
    Hypercam en iyilerinden.

• Ronades R kullanıcısına yanıt
    Xt için biraz bekle bence fiyatı çok pahalı bir aya 2200 lere düşer diye tahmin ediyorum

• Arkadaşlar bu telefonda color os'tan şikayetçi olan var mı ? UI/UX açısından bana biraz zayıf geldi :\ Umarım yeni güncelleme ile biraz daha iyi hale gelmiştir. Aksi takdirde custom rom falan yükleyeceğim artık... Birde malzeme kalitesi olarak dış kasa açısından nasıl buluyorsunuz telefonu ?
  • Henüz OTA'dan güncelleme düşmedi ama
    www.realme.com
    Software Update - realme (India)
    https://www.realme.com/in/support/software-update

adresinden Realme 5 Pro icin eklenmiş Romu indirip, dosya yöneticisinden kurdum. Genel olarak daha iyi durmakla beraber sanki menülerde gezerken animasyonlar kapali oldugu icin ekran kirpiliyormus gibi geldi geçislerde. Bildirim ledi icin sanki yanilmiyorsam yan cerceve yanacak diye bir mesaj okumustum ama goremedim belkide belli basli bildirimler icin gecerli olabilir.

Realme 5 Pro [ANA KONU]
    Realme 5 Pro [ANA KONU]
    Realme 5 Pro [ANA KONU]
    Realme 5 Pro [ANA KONU]
    Realme 5 Pro [ANA KONU]
    Realme 5 Pro [ANA KONU]
    Realme 5 Pro [ANA KONU]
    Realme 5 Pro [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bydublor -- 4 Mart 2020; 11:56:52 >

• quote:

Orijinalden alıntı: bydublor

Henüz OTA'dan güncelleme düşmedi amahttps://www.realme.com/in/support/software-update

adresinden Realme 5 Pro icin eklenmiş Romu indirip, dosya yöneticisinden kurdum. Genel olarak daha iyi durmakla beraber sanki menülerde gezerken animasyonlar kapali oldugu icin ekran kirpiliyormus gibi geldi geçislerde. Bildirim ledi icin sanki yanilmiyorsam yan cerceve yanacak diye bir mesaj okumustum ama goremedim belkide belli basli bildirimler icin gecerli olabilir.

Sanırım hindistan için olan sürümü kurmussunuz bir sorun olmadı mı?

• Herhangi bir sorun olmadi. Daha once bu sitede bizim icin olan A17 versiyonu romu vardi, bugun kontrol ederken o kalkmis bu gelmiş gördüm ve kurdum ha otadan gelecekte fark var midir bilmiyorum. Otayi beklemek tabiki daha saglikli olacaktir. Tema destegi yok bu guncellemede, Sistem simgelerini bir kactane secebiliyorsunuz,mesajlasma kismi guncellenmis, sanal tuslar degismis, biraz daha akici olmus telefon, pil konusuna bakmak lazim zaman gosterecek, FMRADYO geri gelmis, ama kalir mi bilmem :)

• Arkadaslar hayırli gunler herkese, sizlere cihazla ilgili bir kac sorum olacak eger ki vakit ayırıp ilgilenirseniz cok sevinirim.
    1- sayfaları takip ettim ama volte olmadığı wofi desteğinin guncelleme ile gelecegi soylenmis suan volte ile kullanan var mi ? Çünkü telefonla konusueken ses cikis performansi onemli benim icin. ses ve sinyal cekim, wi-fi cekim kalitesi sizce nasil ?
    2_ muzik kulaklikla ses cikis performansi nasil?
    3-resim kalitesi on ve arka kamera icin soruyorum sizce nasil ? Imx586 sony sensor var acaba yazılımla uyumlu mu ?
    4- color os ara yüzü nasil ? Amoled ekran olmadığı ve bildirim ledi yok yanılmıyorsam bildirim ledi olnayinca nasil hareket ediyorsunuz?
    5-genelde realme ne kadar sure guncelleme desteği sunuyor ?
    En iyi açıklama bence kullanıcı deneyimidir.bu yüzden aklımdaki soruları almadan sizlere yönelttim. Vakit ayıran yada ayırmayan herkese tsk.ler

• Arkadaslar hayırli gunler herkese, sizlere cihazla ilgili bir kac sorum olacak eger ki vakit ayırıp ilgilenirseniz cok sevinirim.
    1- sayfaları takip ettim ama volte olmadığı wofi desteğinin guncelleme ile gelecegi soylenmis suan volte ile kullanan var mi ? Çünkü telefonla konusueken ses cikis performansi onemli benim icin. ses ve sinyal cekim, wi-fi cekim kalitesi sizce nasil ?
    2_ muzik kulaklikla ses cikis performansi nasil?
    3-resim kalitesi on ve arka kamera icin soruyorum sizce nasil ? Imx586 sony sensor var acaba yazılımla uyumlu mu ?
    4- color os ara yüzü nasil ? Amoled ekran olmadığı ve bildirim ledi yok yanılmıyorsam bildirim ledi olnayinca nasil hareket ediyorsunuz?
    5-genelde realme ne kadar sure guncelleme desteği sunuyor ?
    En iyi açıklama bence kullanıcı deneyimidir.bu yüzden aklımdaki soruları almadan sizlere yönelttim. Vakit ayıran yada ayırmayan herkese tsk.ler

• ozan387 kullanıcısına yanıt
    Kasa görünüş olarak değil ama sağlamlık olarak gerçekten kötü. Herkes f/p ürünü diyor ama (ben katılmıyorum) f/p ürünü olarak bile kötü. Telefonda konuşurken ahize hoparlörü öyle bir titreşim yayıyor ki, bu titreşimi arka plastik kapaktan elinize kadar hissediyorsunuz. O yüzden karşıdan gelen sesi kısmak gerekiyor. Bu her seferinde öyle değil ama olduğu zamanda çok sinir bozuyor. Arka kapakta kaliteli malzeme kullanmanın büyük bir maliyet yükü getireceğini sanmıyorum.

UI/UX konusunda da size katılıyorum. Bende sonunda custom rom yüklemek zorunda kalcağımı bir kaç defa yazmıştım. Fakat XDA'da paylaşılan romlarda pek güncel değil. Mesela HavocOS son sürümü paylaşılalı 3 aydan fazla olmuş. Bunun üzerine geçen ay bir patch yayınladılar ama sanırım bu cihaz üzerindeki proje çok yavaş ilerliyor. Zaten hala Android 9 ile devam ediyorlar. Android 10 ile yeni bir çalşmaları olursa onu yükleyebiliriz. Unofficial LineageOS, yine android 9 ile en son 3 ay önce yayınlanmış.
    Bu durumda en güncel olanı Evolution X 4.1 olarak görünüyor. Daha önce başka cihazlarda da kullanmıştım. Yani Realme UI sarmazsa ilk yükleyeceğim rom bu olacak sanırım.

Birde en kötüsü Realme Türkiye. Adamlara ne sorsak bilmiyorlar. Saçma sapan cevaplar veriyorlar.

Şimdi bunları yazdım diye almayı düşününler herşeyi kötü zannetmesin. UI/UX konusunda bizden farklı düşünenlerde var. Gayet memnun kullanlar var. Ben telefona tam hakim olayı seviyorum. Her noktasına müdahale etmeyi seviyorum. Sonuçta herkes aynı düşüncede değil.Telefonun kendimce beğenmeyip yazdığım şeylerden başka bir sıkıntısı yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrtdns -- 4 Mart 2020; 13:36:21 >

• mrtdns kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle görünüş olarak gerçekten güzel ama elimle tuttuğumda bir oyuncakmış hissiyatı vermesi beni rahatsız etti sadece, performans konusunda zaten iyi onada lafım yok ama bu fiyata ancak bu kadar malzeme kalitesi olmuş demek ki :) Bundan önceki telefonum Honor 8x'ti onun ile bunun arasında malzeme olarak ciddi bir fark var açıkcası.

Bu arada hocam pixel experience'in 10 rom'u var bir denemek istersin belki stabil olduğunu söylüyolardı bende henüz denemedim realme UI deneyeceğim sonrasında rom atacağım.
    Download center | Pixel Experience
    Download center | Pixel Experience
    https://download.pixelexperience.org/RMX1971

• mrtdns kullanıcısına yanıt
    Telegramda kanallar var
    Telegram
    Realme 5 Pro / Realme Q | Global 🌏
    https://t.me/Realme5Pro_Global

bu kanalda
    #roms
    yazarsan bütün romlara ulaşabilirsin

• ozan387 kullanıcısına yanıt
    Pixel Experience konusunu daha önce inceledim. Ram yönetimi çok kötü olduğu söyleniyor. 3-4 uygulama üst üste açınca telefonun kastığını söyleyenler var.
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.