Şimdi Ara

Realme 5 Pro [ANA KONU] (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.585
Cevap
28
Favori
100.965
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öğrendiğiniz bilgiler değerli ;) bekleyip gormek lazım. Ben konu içinde bir mesajda bildirim icin ekran yan taraflarının yanip sonecegi tarzinda bir mesaj görmüştüm ama sanırım öyle birsey olmayacak. Ancak sanki bu Hindistan romunda pil birazdaha cabuk bitiyor gibi bilemedim :)

• Bilgilendirme icin teşekkür ederim, kontrol ettim bu saate kadar gelen giden birsey yoktu linklerde ben kaçar :) sizlere kolay gelsin iyi gunler ola

• Hala gelen giden yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben hindistanınkini kurdum.
    www.realme.com
    Software Update - realme (India)
    https://www.realme.com/in/support/software-update
    Deneyimlerim şunlar:

Çift tıklama ile kilitleme, hem kablolu hem bluetooth kulaklıkla 2 kişi dinleme veya izleme gelmiş. Güncelleme açıklaması hala Q için hazırlık olarak duruyor. Klasör simgeleri değişmiyor ama uygulama simgeleri köşedeki kavisine kadar detaylı ayarlanıyor. Android 10 oldu. FM radyo geri geldi. Alarma erteleme dakika ayarı nihayet gelmiş. Simgeleri otomatik doldur gelmiş çok şükür. Artık son uygulamaları gösterde temizle deyince 1 tane bırakmıyor, hepsini yok ediyor. Klasör simge olayı da çözüldü mü eksiği kalmıyor. Çok güzel oldu. Aklıma geldikçe eklerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kesbi -- 5 Mart 2020; 15:13:34 >

• kesbi kullanıcısına yanıt
    Telefonu resetleyince bazı özellikler de aktif oluyormuş.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • hanahmet H kullanıcısına yanıt
    Resetledim şimdi ama yok klasörler hala top gibi yuvarlak. Parmak izi düzgün çalışmıyor kurmayın.
    Ek: Sanırım üstüste 3. kerede pasifleştiriyor bir süreliğine. Emin olmaya çalışıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kesbi -- 5 Mart 2020; 15:6:48 >
  • arkadaşlar merhaba,
    telefonu alma arefesındeyim acaba dual whatsaap kullanan varmıdır? huaweidekiler gibi çift whatsapp özelliği varmı?
  • jackhammer kullanıcısına yanıt
    uygulama kopyalayici mevcut.

• jackhammer kullanıcısına yanıt
    Ben çift kullanıyorum. Sosyal medya uygulamalarını çift yapıyor. Diğer uygulamaları denemedim.
    Realme 5 Pro [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kesbi -- 5 Mart 2020; 15:10:25 >
  • kesbi kullanıcısına yanıt
    Kamera performansı ve ayarları hakkında bilgi verebilir misiniz? Eklenen bir şeyler var mı?
  • Niye gelmiyor bu güncelleme beyler

• hillbilly kullanıcısına yanıt
    Ekran görüntüleri Hindistan romundan alınmıştır.
    Eu romda farklilik gosterebilir. bazi gorsel menu tus yerleri değişmiş. Video cekimde yine 1080p 60fps degeri vermiyor. degisken bir fps veriyor.

Realme 5 Pro [ANA KONU]
    Realme 5 Pro [ANA KONU]
    Realme 5 Pro [ANA KONU]
    Realme 5 Pro [ANA KONU]

• Ronades R kullanıcısına yanıt
    Realmenin forumlarinda bir yerde 15Mart diye gecen bir tarih görmüştüm. Gerci planlanan süreç Subatti, sonra Şubat sonu dendi, sonra mart 5 simdi mart 15 tarihleri var Gelir bir ara sanirim cok takilmamak lazim aslinda.

• bydublor B kullanıcısına yanıt
    Sadece simgeler değişsin diye bu güncellemeyi beklemiyorum hocam.Telefondaki hantallık gidicek mi onu merak ediyorum.Oppo a9 2020 modeline bakıyorum.Donanımı bundan kötü ama daha hızlı ve stabil çalışıyor.Açıkçası şaşıyorum buna.Ekranın dokunmatiği de bi garip zaten.Annemde samsung a20 var.Telefon gayet akıcı ve dokunmatiği çok hassas.Bizim telefon ise sanki dokunmatik değil de basmatik gibi.Dün pubg girdim arkadaşla.Orada çok daha belli oluyor bu durum.Ekran zor dönüyor bazen basmıyor falan.Güncelleme ile düzelmezse bu durum ben satıcam cihazı.İyice kıl olmaya başladım çünkü.

• Ronades R kullanıcısına yanıt
    Hindistan romunu yukledim dun, daha akici diyebilirim cihaz. Ancak oyun oynayan biri olmadigim icin gercekten pubg veya bir baska oyunda nasil bir tepki verecek yada veriyor inan bilemiyorum. Ama o hantallik baya gitmis gibi geldi bana

• 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.