Şimdi Ara

Realme 5 Pro [ANA KONU] (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.585
Cevap
28
Favori
100.964
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam bu olay herkeste var mı ? Kardeşim için bu telefonu araştırıyorum da hantallık varsa başka bir modele yöneliyim. Teknoseyir incelemesinde Murat Gamsız baya beğenmiş redmi note 8 pro ya göre bile beğenmiş. Biraz kafam karıştı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lord Melkor

Hocam bu olay herkeste var mı ? Kardeşim için bu telefonu araştırıyorum da hantallık varsa başka bir modele yöneliyim. Teknoseyir incelemesinde Murat Gamsız baya beğenmiş redmi note 8 pro ya göre bile beğenmiş. Biraz kafam karıştı
    Yazılımsal bir sorun o yeni sürümle düzelir buyuk ihtimal bir de bootloader açılsa müthiş custom romlar var telefon uçar ..şüpheniz olmasın bence .. bu fiyat bandında rakibi yok ..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lord Melkor kullanıcısına yanıt
    Hantallık andorid 9 kullanan bütün cihazlarda var. Android 10 ile bunun düzelmesini bekliyoruz hocam.

• Hindistan romundan tekrar globale geçebiliyor muyuz?

• Sitesindeki romu kuruyorum şuan umarım geri dönebilirim eu roma :D

Edit: kurdum sorun yok şimdilik Radyo geri geldi akıcılık gayet iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre845 -- 5 Mart 2020; 19:58:5 >
  • 15i bekleriz, olmadi 25, olmadi 5 :))

• Kafayı güncelleme ile bozan arkadaşlar var bugün gelmezse yarın, yani şu sıralar gelecek niye bu kadar kasıyorsunuz

• Realme dediği gibi yaptı. 29 ŞUBAT 'ta dağıtım başladı. Sorun çıkmazsa birkaç gün sonra da dağıtımın herkese ulaşacağını da söylediler. Demek ki sorun çıktı.
    Sorunlu bir şekilde kullanmaktansa beklemek daha iyidir.
    Bazı kullanıcılar daha önceki romlardan dolayı hindistan ve eu yapı numaralarının aynı olduğunu zaten bildiği için, hindistan romunu kurup denediler. Fakat acele etmenin kullanıcıya bir faydası yok. Bence kötü bir deneyim yaşayıp cihazdan soğumaktansa beklemeyi tercih etmeliyiz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kesbi

Ben çift kullanıyorum. Sosyal medya uygulamalarını çift yapıyor. Diğer uygulamaları denemedim.
    super o zaman,

bydublor,kesbi

teşekkürler

• Az önce yazılım güncellemesine baktım android 10 güncellemesi cihazımda gözüküyor.Dağıtmaya başlamışlar.Cihazlarınızı kontrol edin derim.

Edit: Boyut: 3.51 GB

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Prometheus- -- 6 Mart 2020; 13:29:47 >
  • -Prometheus- kullanıcısına yanıt
    Yukledikten sonra surum numarasinin oldugu yeri paylasabilir misiniz ? Fmradyo mevcut mu?

• Yeni güncelleme batarya süresi rezalet durumda

Bende hala güncelleme yok

• bydublor B kullanıcısına yanıt
    Yeni eve geldim indirmeye başladım yavaş indiriyor.%52 ŞU AN.indikten sonra izlenimlerimi paylaşırım.Yazılım notlarından FM radyo gözüküyor.

Edit:Sistem sürüm numarası şu şekilde: RMX1971EX_11_C.01

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Prometheus- -- 6 Mart 2020; 18:42:50 >
    Hocam acaba neden sadece size geldi güncelleme?Bende hala güncelleme falan görünmüyor.

• sozer_51 S kullanıcısına yanıt
    Bende de yok hocam beklemeye devam

Muhtemelen hindistan romu ile ayni rom, boyut ve sürüm numarasi olarak. Bilemedim. Tamamen herkese OTA dan düşünce bakmak lazim.

• emre845 E kullanıcısına yanıt
    Aslinda ilk bastada demistim. Hindistan romunda sarj sanki biraz daha cabuk gidiyor diye ama gün sonunda yine ayni ekran acik suresi aldim. Bir kac gun daha aslinda bakmak lazim. EuRom icin farkli bir durum olur mu yoksa ayni romu mu verirler bekleyip gorecegiz

• 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.