Şimdi Ara

Realme 5 Pro [ANA KONU] (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.585
Cevap
28
Favori
100.949
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    En sonda yaptığın espri berbat. Yaptığın eleştiriler saçmalık. Nedenini söyliyeyim. Sd636 ile sd712 yi karşılaştırıp 712 nin daha hızlı açtığını söyleyip üstüne eksi vermişsin. Buna gülünür. 636 ile 712 yi karşılaştırıyorsan zaten pek bir bilgin olduğu söylenemez. Aksini iddia eden realme çalışanı demişsin ya bence sen Xiaomi çalışanı olabilirsin. Yanılıyorsam özür dilerim. Çünkü en önemli olan eksiği yazmamışsın. Bana göre en önemli eksiği bildirim ışığı. Bundan hiç bahsetmemişsin. Benim Sony kulaklıklarım var gayet güçlü ve gayet kaliteli ses dinliyorum. Senin yazdığın eksilerin hiç birinin benim için bir önemi yok. Benim için en önemli eksik bildirim ışığı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu cihazın rakibi note 8 mi note 8 pro mu?

• Üslup, eğitim ve öğretim eksikliğini tek mesajda kombinleyen arkadaşım sana fikrimden ve daha yazılanı anlayamamandan dolayı bir şeyleri tekrar açıklama gereği duymuyorum. Belli ki onuda anlayamayacaksın. İlk yorumumu daha rahat bir kafa ile okumanı öneriyorum.

Bide beni etiketlemişsin. Xiaomi çalışanı değilim. Özrünü kabul ediyorum.

"Bana göre" olan eksiklikler senin için önemsiz ise ne mutlu sana.

Kulaklık amfisi senin için yeterliyse Sony kulaklığın ile keyifli müzikler.

Fazla uzatmayacağım. Ülkede herkes bir hayli gergin.

Yorumum bulunsun olur da benim gibi kullanıcılar almadan önce görüp faydalansın.

Android 10 dan sonrada "bana göre" artı ve eksilerini yazacağım.

Saygılarımla.
  • Lincoln Burrows. kullanıcısına yanıt
    Note8pro

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sozer_51

Note8pro
    Garanti ve teknik servis sıkıntısı yaşanır mı almayı düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lincoln Burrows. -- 8 Mart 2020; 21:51:37 >
    Realme KVK garantili. Güvenilir bir servistir.

Hepsiburada'da sepete ekledim bir şey gelmedi. n11'e üye olup deneyeceğim. İncelemelerden anladığım kadarıyla bu telefonun rakibi Note 8 Pro. Bataryası daha uzun gidiyor. Kamera karşılaştırmasında daha iyi duruyor:
    TechTablets.comyoutube
    Redmi Note 8 Pro Vs Realme 5 Pro Camera Comparison - Trading Blows!
    https://www.youtube.com/watch?v=sY1avZAQIcs

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ennns -- 8 Mart 2020; 22:32:53 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ennns

Hepsiburada'da sepete ekledim bir şey gelmedi. n11'e üye olup deneyeceğim. İncelemelerden anladığım kadarıyla bu telefonun rakibi Note 8 Pro. Bataryası daha uzun gidiyor. Kamera karşılaştırmasında daha iyi duruyor:https://www.youtube.com/watch?v=sY1avZAQIcs
    Bende beğendim cihazı 1800 TL'ye Xiaomi Redmi Note 8 ya da 1899 TL'ye bu cihazı alacağım.

Xiaominin arayüzünü beğeniyorum arayüz olarak iyidir umarım.

Realme 3 Pro da çok yakın bir cihaz ve ucuz, benim de bu kafamı karıştırıyor. Mi 9T alacakken bu cihazlara aklım kaydı. Bazı yorumlarda arayüzün hantal olduğunu söyleyenler var ama güncellemeyle hızlandığını da söyleyenler var. Bu arada Note 8'de sensör problemleri olanlar var eksi bir yön olarak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ennns -- 8 Mart 2020; 22:47:18 >
  • Fiyatı bence çok iyi

• ozkangarip kullanıcısına yanıt
    Telefonu ne zaman aldınız?
  • selamlar.
    bana android 10 güncellemesi gelmedi. kendim androin 10 global.eu yüklesem:
    - nereden ve nasıl yükleyebilirim?
    - uğraşmaya değer mi yoksa 3 - 5 gün daha beklemek daha mı iyi?
    - garanti kapsamı dışında kalır mı?
    - daha sonraki OTA'dan gelecek güncellemeleri alabilir miyim?
    - sıkıntı olursa telefonun brick (pert) olma ihtimali var mı?

cevaplarınız için şimdiden teşekkürler . . .
  • tekrar 1699 civari verirlerse alacağım. ürün sepetimde duruyor
  • hanahmet H kullanıcısına yanıt
    1 hafta kadar daha sabredin OTA dan gelmez veya manuel olarak paylasilmaz ise guncellemeyi indirip kurmayi deneyebilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ennns E kullanıcısına yanıt
    1 ay olmadı daha. ben memnunum açıkçası. oyun ile işim pek yok. ps4 oynadığım için sarmıyor android tekiler. ama pubg denedim ilk aldığımda performans için. en yüksek çözünürlükte gayet takılmadan birkaç saat oynadık. cod denedim oda aynı şekilde idi. şarjı güzel gidiyor (gün içerisinde işyerinde çok kurcalayamıyorum çünkü). kamerası bana yetiyor. makro vs çekimleri çok hoş. ben sony z3 ten geçtim buna hayliyle fark ediyor. eksi olarak bildirim ışığı hariç beni tatmin etti. zaten 1700 tl için çok iyi bir telefon. samsung, huawei ve redmi baktım 600 ve 1000 tl arası fark yaratacak bir fazlalık göremediğim için bunu tercih ettim. Diğer arkadaşların yorumlarını da okuyorum beklentileri iphone 11 ve p30 pro bandındaki telefonlardır. yok 3 sn. geç açsın 5 sn erken başlayayım durumu benim için önemli değil. Reklam yapmak amacım değil benim seçimim bu, bana da baya bi fazla geldi hatta. ram konusunda 4 gb var 2-2,5 gb arası kullanıyor boşta. en azından bende öyle yazıyor. kasma veya hantallık ben pek göremedim. z3 kullandığımdan dolayı olabilir. belki redmi pro alsam oda beni tatmin edecekti. ama fiyat konusunda bunu tercih ettim. Çok sınırları zorlamaya gerek olmadığını düşündüm. Hepsi aynı geldi bana. Umarım soruların hakkında yardımcı olabilmişimdir. Tekrar belirtiyorum bunu kullandığım için reklamdan ziyade gördüklerim bunlar. Herkesin bakış açısı farklıdır.

• Klavyesi kötü hızlı yazınca saçma sapan bir şeyler ortaya çıkıyor.
    Ben A7 2017 kullanıyordum ekranı kırıldı taktıkları ekran bunun ekranı gibiydi.
    Ekranda hassasiyet sorunu var galiba.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cevaplarınız için teşekkürler . . .

• 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.