Şimdi Ara

Realme 5 Pro [ANA KONU] (60. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
1.585
Cevap
28
Favori
100.836
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Pixel Experience'den c05'e geçtim. şarj süresinde düşüş var. c04 e göre nasıl bilemem. ama akıcılık anlamında iyi,herhangi bir problemle karşılaşmadım henüz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasin58s

Güncelleme ayarlarından gece otomotik güncelle seçeneği etkin olduğundan dolayı olabilir.
    Yok ben otomatik güncelleme yapmıyorum asla. O seçenek seçili değil ama bu telefon ısrarla her gece 03.20-40 arası yeni bir sürüm mevcut diye bildirim atıyor. Yataktan fırlatıyor. Sırf uğraşmamak, sinir stres sahibi olmamak için c.05'e de güncelledim. Hanımla birbirimize gireceği yoksa kim bu gece gece yazan diye :)

Bence en iyi sürüm c.03'tü. c04'te klavyede yazarken dokunmatik alt kısmında kalibrasyon hatası var. Bazen ana ekrana atıyor. @serkanmalkoc da yazmış yukarıda. c.05'de de o hata devam ediyor gibi biraz daha gözlemleyip netleştiririm. Bence c05 şarj olarak c04'ten bile daha iyi dayanıyor. Onu da ekleyeyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Weisanstein -- 11 Ağustos 2020; 0:59:55 >
  • Arkadaşlar bu telefon 16:9 oranında resim çekemiyor mu ? Full çerçeve modunda fotoğraf çektiğimde çok dar çekiyor Sahibinden.com'a vs ilan koyar iken sıkıntı oluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Weisanstein

Yok ben otomatik güncelleme yapmıyorum asla. O seçenek seçili değil ama bu telefon ısrarla her gece 03.20-40 arası yeni bir sürüm mevcut diye bildirim atıyor. Yataktan fırlatıyor. Sırf uğraşmamak, sinir stres sahibi olmamak için c.05'e de güncelledim. Hanımla birbirimize gireceği yoksa kim bu gece gece yazan diye :)

Bence en iyi sürüm c.03'tü. c04'te klavyede yazarken dokunmatik alt kısmında kalibrasyon hatası var. Bazen ana ekrana atıyor. @serkanmalkoc da yazmış yukarıda. c.05'de de o hata devam ediyor gibi biraz daha gözlemleyip netleştiririm. Bence c05 şarj olarak c04'ten bile daha iyi dayanıyor. Onu da ekleyeyim.

Alıntıları Göster
    Bende şuana kadar bir kere attı kalibrasyon düzeltilebilir arama olayı hiç denk gelmedi o düzeldi.

• Class kullanıcısına yanıt
    4:3 çekiyor hocam. 16:9 yok

• Arkadaşlar selfi kamerada çözünürlük düştü. son güncellemeler sonramı yada başka bir sebebden dolayimidir anlamadım bir türlü. İlk zamanlar 16mp çözünürlük de cekerken. Simdi 9.8mp ve altı çözünürlük de oluyor. Kamera ayarlarını varsayılan olarak yapmama rağmen sonuç aynı. Bir kaç ay önce gcam yüklemiştim alakası olabilir mi. Fotoları kendi fotoğraf uygulamasından çekiyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hala alınabilecek bir telefon mu? Tavsiye edersiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: hamunpatra

Hala alınabilecek bir telefon mu? Tavsiye edersiniz?
    Şubat ayından beri kullanıyorum. Kamerasının halen tatmin edici olduğunu düşünüyorum fiyat segmentine göre. Ben aldığımda 1699 TL ile kampanyadan satıyorlardı. Kupon ile falan 1640 gibi bir paraya almıştım. Gayet hızlı ve akıcı. Pil tasarruf modu ile 9-10 saat ekran süresi alıyorum. Bekleme süresi mütevazi kullanım ile 3 güne kadar çıkabiliyor. Düzenli olarak güvenlik güncelleştirmesi geliyor. En son Temmuz ya da Ağustos olması lazım güvenlik güncellemesi geldi yine Android için. Realme UI henüz MIUI kadar oturmadı ama bence fena değil. Yani ucuz falan denk getirirseniz alınabilir bir cihaz. Benim hanım da Note 8 Pro var Redmi. Onun ön kamerası bence daha iyi. Arka kamera ben bunu daha çok beğendim. Hız olarak tatmin edici bir cihaz. Kendi adaptörü ile şarjı da güzel doluyor. Bi ara 60FPS de 1080 video çekerken kare atlama problemi vardı onu da giderdiler. Ben kronik bir soruna rastlamadım.

• Android 9daki performans sarj suresi stabillik realme uide yok .

• Arkadaşlar bende şöyle bir sorun oluyor nadiren de olsa. Ekranı çift tıklayarak uyandırmaya çalıştığımda ekranda çok hafif ışık oluyor ve uyanmıyor. Düğmeyle tekrar kapatıyorum o ışığı. Bazen de 3-4 defa tıklamama rağmen uyanmıyor öyle kalıyor. Güncellemeyle ilgili mi acaba hiç reset atmadım ve son güncellemede şu an.

• quote:

Orijinalden alıntı: Wildrage

Arkadaşlar bende şöyle bir sorun oluyor nadiren de olsa. Ekranı çift tıklayarak uyandırmaya çalıştığımda ekranda çok hafif ışık oluyor ve uyanmıyor. Düğmeyle tekrar kapatıyorum o ışığı. Bazen de 3-4 defa tıklamama rağmen uyanmıyor öyle kalıyor. Güncellemeyle ilgili mi acaba hiç reset atmadım ve son güncellemede şu an.
    Ayni problem bendede var son güncelleme ile alakalı değil realmi ui geçtikten sonra başladı

• Browserdan mobil imza ile girdiğim bir site açıyorum. Başka bir uygulamaya geçip geri geldiğimde baştan yüklüyor hep. Rami mi yetmiyor yoksa başka bir ayarı filan var mı?
  • Instagramla ilgili problem yaşıyorum aldığım günden beri hala çözülmedi. Eski samsung note 8 , huawei mate 10 lite telefonlarında denedim onlarda yok. Instagrama giriyorum aşağıdaki ara butonuna basıyorum sonra yukarıdaki Ara sekmesine dokunuyorum klavyenin gelmesi lazımken klavye gelip hemen geri gidiyor 2 kere dokunmam gerekiyor illa

Salih Serhatyoutube
    Realme XT Instagram sorunu
    https://www.youtube.com/watch?v=JugfFde_4LQ&feature=youtu.be
    Detay burada, sizde böyle durum var mı? Android 10'dayım

• quote:

Orijinalden alıntı: rjopkq

Instagramla ilgili problem yaşıyorum aldığım günden beri hala çözülmedi. Eski samsung note 8 , huawei mate 10 lite telefonlarında denedim onlarda yok. Instagrama giriyorum aşağıdaki ara butonuna basıyorum sonra yukarıdaki Ara sekmesine dokunuyorum klavyenin gelmesi lazımken klavye gelip hemen geri gidiyor 2 kere dokunmam gerekiyor illa

https://www.youtube.com/watch?v=JugfFde_4LQ&feature=youtu.be Detay burada, sizde böyle durum var mı? Android 10'dayım
    En son sürümü kullanıyorum bende böyle bir şey yaşamadım. Instagramın güncellemelerini falan kaldırıp tekrar sıfırdan yüklemeyi denediniz mi acaba?

• Weisanstein kullanıcısına yanıt
    Denedim hocam değişmedi

• çok komik bir sorun ve bende de var aynı olay
  • Instagram sorununu çözdüm :D
    Instagrama konum izni vermemiştim yüklediğimde. İzinlerini sıfırlayıp tekrar konum izni verince sorun bitti

• C07 çıkmış yükleyen var mi? Ne gibi değişiklikler var?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: underzero21

C07 çıkmış yükleyen var mi? Ne gibi değişiklikler var?
    Acaba 06 gelmeden 07 neden geldi oda enteresan sanirim hala volteden haber yok. Bende guncellemedim.

• arkadaşlar telefonda konuşma yaparken konuştuğum kişi farketmeksizin kendi sesim bana geri dönüyor aynı sorunu olan var mı veya çözüm önerisi
    not:: operatör vodafone

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nuke.man -- 25 Eylül 2020; 23:43:39 >
  • 
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.