Şimdi Ara

Realme 5 Pro [ANA KONU] (59. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.585
Cevap
28
Favori
100.847
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben, 18 Haziran günü cihazı C04 sürümüne güncelledim. Yukarıda arkadaşların bahsettiği;biri arayınca ilk seferinde ses alamama ve ekran bölme problemleri yaşamadım. Cihazı aldığım günden itibaren sadece 1-2 günlük andorid 9 deneyimimden sonra android 10 a güncelledim. Android 10 a geçtiğim gün içinde 2 defa hard reset attım. (Amacım tüm buglardan kurtulmakta emin olmaktı.) Sonrasında sadece normal güncellemelerini yaptım ve daha da hard reset atmadım. Cihaz güzel umarım uzun seneleri beraber geçirebiliriz.
  • The25baba25 T kullanıcısına yanıt
    Ben android 9 u daha uzun zaman kullandım. Bence 9 çok daha stabil ve seriydi. Realme ui daha cok eksiği olan bi arayüz. Ve sarj sürem 9a göre daha çabuk bitiyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • c04 bir yamuğu var mı arkadaşlar? c03 şarj performansından çok memnunum bozacaksa hiç güncellemek istemiyorum ama bu telefonda her gece 3'te güncelleme de güncelleme diye perişan ediyor bildirim getirip. sıkıntı yoksa güncelleyelim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Weisanstein

c04 bir yamuğu var mı arkadaşlar? c03 şarj performansından çok memnunum bozacaksa hiç güncellemek istemiyorum ama bu telefonda her gece 3'te güncelleme de güncelleme diye perişan ediyor bildirim getirip. sıkıntı yoksa güncelleyelim.
    C04 şarjı bana daha iyi gibi geldi ama test etmeden bişey söylemek doğru olmaz. En azından daha kötü değil.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar. c04 güncellemesinden sonra Whatsapp, Chrome, Facebook gibi uygulamalarda birşey yazarken ana ekrana atıyor sürekli. Telefona hard reset atarak temiz kurulum yaptım fakat aynı sorun devam ediyor. Bu güncellemeyi yapan arkadaşlardan aynı sorunu yaşayan var mı, ya da çözüm önerisi olan?

• quote:

Orijinalden alıntı: thorbjörn

Merhabalar. c04 güncellemesinden sonra Whatsapp, Chrome, Facebook gibi uygulamalarda birşey yazarken ana ekrana atıyor sürekli. Telefona hard reset atarak temiz kurulum yaptım fakat aynı sorun devam ediyor. Bu güncellemeyi yapan arkadaşlardan aynı sorunu yaşayan var mı, ya da çözüm önerisi olan?
    Bende söylediğin sorunların hiçbirisi olmadı. Hard reset atıp temiz kurulumda yapmadım. Direk güncelledim ve öyle kullanıyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizde de ana ekrana atma gibi bir sorun yok..
  • Arasıra bende de yapiyor, Gboard klavye kulllaniyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Realme 5 Pro [ANA KONU]Realme 5 Pro [ANA KONU]Realme 5 Pro [ANA KONU]

Ekranda durup dururken 5 tane çizgi oluştu.Ölü piksel mi tam olarak anlayamadım bu tür bir sorunda telefon değişimi hakkım var mı?Yoksa sadece ekran değişimimi yapılıyor.Bir de daha önce servise gönderen varsa hangi ildekini öneririsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R Daneel Olivaw -- 29 Haziran 2020; 14:1:28 >

• R Daneel Olivaw R kullanıcısına yanıt
    Bana daha çok camda aşınma olmuş gibi geldi
  • C.05 güncellemesi geldi.

• C.05 güncellemesini yükleyen var mı?

• C.05 için beklemedeyim. Bataryasından çok memnunum telefonun. Batarya emen bir güncelleme ise yapmayacağım bir süre bekleyeceğim.
  • ben C.05 i yükledikten sonra telefonum dahada hızlandı ilginç bir şekilde.
  • Yükledim şimdilik sıkıntı yok

• Benim telefonda aramalarda gelen aramada ses gelmiyor. Birde uygulamada yazarken birden ana sayfaya dönüyor c05 ile bunlar çözüldü mü ?

• quote:

Orijinalden alıntı: pileki

En son sürümü dün akşam üzeri siteden indirip yükledim ve bir sorunla karşılaştım:
    Smart assisstant sayfasında favori kişileri sıklıkla kullanıyorum. Yeni sürümde herhangi bir kişiye dokunduğumda aramak yerine arama ekranına yönlendiriyor. Tuş takımının üzerinde aramak istediğim numara yazıyor en son yeşil arama tuşuna basınca arıyor.
    Karşılaştığım başka bir olumsuzluk şu an için yok. Olursa paylaşacağım.
    Bu mesajda yazdığım sıkıntı halen devam ediyor. Onun dışında memnunum

• Gelen güncellemeler neden her sabaha karşı tekrar tekrar bildirim veriyor bu telefonda? Telefonun sesini kısmak dışında bir çözüm bulabilen var mı?
  • Weisanstein kullanıcısına yanıt
    Güncelleme ayarlarından gece otomotik güncelle seçeneği etkin olduğundan dolayı olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: serkanmalkoc

Benim telefonda aramalarda gelen aramada ses gelmiyor. Birde uygulamada yazarken birden ana sayfaya dönüyor c05 ile bunlar çözüldü mü ?
    Sorun düzeldi..

• 
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.