|
Realme 5 Pro [ANA KONU] (61. sayfa)
-
-
C.07 geldi şarj olayı cok daha iyi gibi geldi bana bakalım böyle devam edecekmi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet bence de şarj süresi baya iyileştirilmişquote:
Orijinalden alıntı: nuke.man
C.07 geldi şarj olayı cok daha iyi gibi geldi bana bakalım böyle devam edecekmi
Sarj konusu iyileştirilmiş..ama yeni tema yine yok.. -
-
Arkadaşlar selamın aleyküm son güncelleme ile kaç saat ekran süresi alıyosunuz merak ettim ?
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Bana C07 geldi ama henüz yüklemedim.
-
Herkes batarya performansının baya iyileştiğini söylüyor bende merak uyandırdı🤷♂️
quote:
Orijinalden alıntı: alibgc
Herkes batarya performansının baya iyileştiğini söylüyor bende merak uyandırdı🤷♂️Bu gece ben de yükleyip sonuçlarımı 1-2 güne yazarım. Bana geç geldi bu. Hemen atlamayayım az bekleyim dedim. ColorOS kadar vermiyor hiçbiri bundan da beklemiyorum.
-
07 sürümünü indirdim. 3 gündür kullanıyorum. şarj süresi ile ilgili bir düşüş hissetmedim.
Size bir sorum olacak telefonu TR ye girdiğinden beri kullanıyorum yeni fark ettim. Bi deneyiverin size zahmet.
Youtube'de, kendi müzik çalarında, Spotify'da vs'da video veya müzik açın sesi sonuna kadar kısın yanı kapatın kulağınızı hoparlöre yaklaştırın. Hoparlörden cızırtı geliyor benimkinde. Müziği durdurunca da ses kesiliyor.
Yazılımsal mı? Donanımsal mı? Garantilik bir sorun mu bilemedim. Yardımcı olursanız sevinirim.
İyi forumlar
-
Aynı durum bendede var o bı sorun değil cihaz müzik çaldığını ande höperlörü açıyor ondan kaynaklı çalışma sesi diyeyim ben sana🤷♂️
Bence son sürüme güncelleyebilirsin dostum, daha fazla ekran açık kalma süresini, çok daha fazla kullanım süresiyle sağlayabilirsin ;)
güç tasarrufu ilemj aldın bu süreyi ?
Evet, video/tv izlediğim zamanlar hariç telefon hep güç tasarrufu modunda.
güzel süre almissin👍
Aynen dostum. Bu telefondan acayip memnunum zaten. Artı olarak, son güncellemede realme lab (deneysel özellikler) ile "süper gece bekleme modu" geldi. Bu özellik ile bekleme süresinin çok daha uzun olacağını umuyorum.
realme ui sürümüne gecmeyi planlıyorum bakalim😇
Hadi bakalım, sen de aramıza katıl 😊 Samsung, Iphone gibi firmaların yaptığı "her sürüm yükseltmede batarya performansının düşmesi" sorununu ben Realme'de yaşamadım. Adamlar rakip firmaların yaptığı hataları tekrarlamamaya çalışıyor, umarım böyle devam ederler.
yaşayıp görcez😁
farklı bi ayar yapmadınız dmi hani performans modu kısmından?
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X