Bildirim
REALME 6 PRO #ANA KONU (12. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Hocam mesajda M51 demişsiniz ama videodaki telefon A51
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam renk doğruluğu açısından gözünüzle gördüğünüze yakın olan hangisi?
makro çekimde realme pro, diğer çekimde ise note 10 lite daha gerçekçi gibi ama realme pronun bence çekimi daha güzel. mi note 10 lite da kendi stok kamera programında ön kamera yüzü hafif kırmızımsı gösteriyor ama real me pro daha doğal çekiyor -
-
-
Merhabalar şu ara cihaz arayışı içerisindeyim Redmi note 9 pro araştırdım toz sorunu varmış, mi note 10lite modelinde ahize sorunu varmış bu sebeplerden xiaomi modelleri eledim. Realme 6 proyu yeni farkettim telefon çok güzele benziyor sizler önerir misiniz ? Var mıdır yukarıdaki modellerdeki gibi bir sorunu. Bir de markayı pek bilmiyorum garantilik bir durum olduğunda yardımcı olan bir firma mı? Yani cihaza bir şey olunca çöpe atmayalım. Başka önerileriniz veya ekleyeceğiniz bir şey olursa da cevaplarınızı bekliyorum.
Hocam benim karşılaştığım sorunlardan biri bölünmüş ekranda YouTube uygulaması açıkken taraycı ekranının donup kapanması. Her zaman olan bir sorun değil ama farklı tarayıcılarda da olan bir sorun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi duwar -- 1 Kasım 2020; 20:55:17 >
ben mi note 10 lite kullanıyorum. ahize sorunu bende de oluyor. xiaomi de genel bir sorun olduğunu öğrendikten ve toz sorunu nedeniyle xiaomi note 9 pro almaktan vazgeçtikten sonra eşime realme 6 pro aldım. note 10 lite ın ekran tasarımı gerçekten güzel ama ağır ve kalın bir cihaz -
Edge ekranı nasıl seviyorsunuz şaşırıyorum ya :)quote:
Orijinalden alıntı: slamdunk393
ben mi note 10 lite kullanıyorum. ahize sorunu bende de oluyor. xiaomi de genel bir sorun olduğunu öğrendikten ve toz sorunu nedeniyle xiaomi note 9 pro almaktan vazgeçtikten sonra eşime realme 6 pro aldım. note 10 lite ın ekran tasarımı gerçekten güzel ama ağır ve kalın bir cihaz
Ekran dediğin düz olur -
telefon çok daha klas duruyor -
Selamlar herkese iyi forumlar yaklasik 1 hafta once realme 6 pro ailesine katildim, sarj durumunu daha iyi bekliyordum acikcasi, ekran suresi olarak 4.5 g +wifi ile maksimum 6 saat sure aldim hatta daha dusuk surelerde aldigim oluyor, arkaplandaki uygulamalari kapatma ya da onun gibi yapilacak seyler var mi acaba?
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
3199 vatanda.alınır mı
Ayarlar > Pil > Akıllı Güç Tüketimi Koruması seçeneğini etkinleştirebilirsiniz.
hocam vatanda 3500 tl gözüküyor gece mi düştü acaba -
Su an o aktif ancak ekran suresi bana az geldi 5-6 saat. Bu telefon icin az bence
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar merhabalar vatanda 3200 e düştü telefon siparişi verdim lakin bu cihaz realme Türkiye garantili midir? Vatanın sitesinde tam bir cevap alamadım.
Edit : İlgilenecek varsa link :www.vatanbilgisayar.comRealme 6 Pro 128 gb akıllı telefon fiyatı, teknik özellikleri, modelleri.Realme 6 Pro kampanyalar ve uygun fiyat seçenekleriyle Vatan Bilgisayar'da. Satın al.https://www.vatanbilgisayar.com/realme-6-pro-8gb-ram-akilli-telefon-yildirim-mavisi.html
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vuvuzela Nurten -- 27 Eylül 2020; 0:1:18 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
verdiğiniz linkte 3500 yazıyor :(
telefonu kullananlar bakabilir mi acaba eski xiaomi cihazlar gibi otomatik konuşma kaydı özelliği var mı?? telefon arama ayarlarından her konuşmayı kaydet diye seçenek oluyordu mi max 2 de mesela, yeni xiaomilerde yokmuş bu özellik, realme 'de var mı bir zahmet kontrol etseniz :) -
Hergün 22:00 den sonra düşüyor geneldequote:
Orijinalden alıntı: didici
verdiğiniz linkte 3500 yazıyor :(
telefonu kullananlar bakabilir mi acaba eski xiaomi cihazlar gibi otomatik konuşma kaydı özelliği var mı?? telefon arama ayarlarından her konuşmayı kaydet diye seçenek oluyordu mi max 2 de mesela, yeni xiaomilerde yokmuş bu özellik, realme 'de var mı bir zahmet kontrol etseniz :)
Hocam dün akşam 3200 e düşmüştü bugün de kontrol edin isterseniz saat 22:00 gibi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X