Şimdi Ara

REALME 6 PRO #ANA KONU (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
893
Cevap
12
Favori
53.122
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün geldi telefon şimdilik uygulama kurulumu falan yapıyorum, ana ekranda klasör oluşturma falan uygulama simgelerinin alt ekranda her zaman durması gibi kullanımlar hoşuma gitti. mi max2 den sonra daha büyük telefon alırım diyordum, ama biraz dar olsa da büyüklüğü iyi.
  • jugador07 J kullanıcısına yanıt
    çok çekindiğim durum başınıza gelmiş, geçmiş olsun; sesli reklamlardan nefret ederim, google artık bunu seçime bağlamalı, sesli reklam istemiyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: duwar

Vodafone hocam
    Benimde vodafone..

Farklı bir rom vs kullanmıyorsunuz değil mi? Cevabınıza göre realme Türkiye ile görüşeceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kapoera889

Merhaba arkadaşlar bende yeni aldım real me 6 pro fakat tam ekran video izlerken tam ekran yapmıyor sanırım çok bpşlık kalıyor elle büyütünce tam ekran oluyor ama buda videoya zoom yapıyor. Bu gerçek anlamda tam ekran yapılacak bir ayarı var mıdır ? Bilen varsa yardımcı olur ise sevinirim...
    Bir yolu olur ancak ondada objeler şişman gibi görünüy. Dİkeyde oranı sabit tutup sadece yatayda genişletme olursa video izlenemez hale gelir.
  • andios kullanıcısına yanıt
    Hayır hocam kutudan çıktığı gibi kullanıyorum cihazı. Son güncelleme sonrası VoLTE simgesi otomatik olarak görünmeye başladı.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • duwar kullanıcısına yanıt
    Enteresan.
    Birde acaba gerçekten volte aktif mi? Ben arama yaptığım zaman 4.5G hızdan H hıza düşüyor. Siz onuda göremiyorsunuz şimdi anladığım kadar ile. Her zaman volte yazıyor gibi.
    Hocam mobil interneti kapatsam bile VoLTE ibaresi duruyor. Şuanki sürüm 11_A.28. Siz bu güncellemeyi yaptınız mı?

• Merhaba normal realme 6 almak istiyoruz. Ekran yansıtma özelliği yok diye duydum ama yabancı bir videoda ekran yansıtma yapıyorlardı. Bu konuda bilgi verebilir misiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Geçenlerde bakmıştım yeni sürüm yom diyordu siz deyince baktım güncelleme gelmiş yine. Ondan bu fark anlaşılan.

REALME 6 PRO #ANA KONU
    REALME 6 PRO #ANA KONU

İlk mesajımda son güncelleme ile geldiğini belirtmiştim zaten hocam

Sizin güncelleme günlüğünde detayları tek tek maddelemiş ama bende sadece Eylül Güvenlik güncellemesi ve bilinen bazı sorunlar düzeltildi diyor. Dilin İngilizce olması ile mi ilgili acaba?

Ben onu yaptığım güncelleme sanmıştım :) realme sıkı çalışıyor ya. 5 ayda 5 6 büyük güncelleme aldı.

Dili değiştirdim durum aynı. Sın güncelleme ile hep volte yazacaksa onuda istemiyorum. Sanki görüntü için yapılmış gibi. Aslında volte değil ama volte gibi. Arka planda 4.5g den h ye geçerse göremiyorsun. Benim bildiğim İnternet hız bilgisi ayrı bir yerde olur volte varsa ayrı bir yerde olur. Şüphelendim şimdi..

Hocam dili ben de İngilizce yaptım denemek için halen duruyor. Sizin bölgeniz Türkiye olarak seçili değilse ondan kaynaklanıyor olabilir. Wifi açıkken de o logo hep orada sadece ayarlardan 4.5G seçeneğini kapatınca gidiyor.

Yaptım şimdi güncellemeyi benim tel tam istediğim gibi oldu. Sizinkinden farklı. 4.5g ayrı volte ayrı.
    REALME 6 PRO #ANA KONU

Benimki de böyle zaten hocam

• Gelen mesajın tam içeriğini görüp cevaplayamıyor muyuz? (Bildirim panelinde)

• Vuvuzela Nurten kullanıcısına yanıt
    Maalesef hayır hocam. Her mesajda uygulamayı açmak zorunda kalıyorum.

• SMS kısmında tüm içerik görüntülenemiyor.

Sizlerden ricam service.tr@realme.com adresine konu ile alakalı mail atabilir misiniz?

Bende şimdi yazıyorum maili. Belki ileriki güncellemeler ile eklenebilecek birşeydir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: andios

SMS kısmında tüm içerik görüntülenemiyor.

Sizlerden ricam service.tr@realme.com adresine konu ile alakalı mail atabilir misiniz?

Bende şimdi yazıyorum maili. Belki ileriki güncellemeler ile eklenebilecek birşeydir.
    Hocam bunlara gerek yok.

www.apkmirror.com sitesinde Oppo Messages uygulamasının son sürümünü indirip kurun sıkıntı kalmıyor. Realme zaten Oppo'nun ColorOS yazılımını makyajlayıp kullanıyor. Mesaj uygulaması da aynı kısacası.

• Selam arkadaşlar, bugün güncelleme geldi telefona ve VoLTE aktif edildi. Çağrılardaki ses kalitesinde çok büyük bir artış oldu.

• Apk kurmak risk almak demektir hocam. Apk'yı derleyenin içine ek yapıp yapmadığını son kullanıcı olarak anlayamayız. Bankacılık işlemlerinde güvenlik için SMS çok önemli. Bilinmeyen bir derleyicinin apk dosyası kullanılıyorken mağduriyet oluşursa, ne banka ne de Realme sorumluluk kabul etmez.

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.