Şimdi Ara

REALME 6 PRO #ANA KONU (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
893
Cevap
12
Favori
53.124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar telefona realme europe sitesine girip oradaki global rom u yüklersek telefon garantiden çıkar mı? Ayrıca herhangi bi sorun olur mu? Yapan oldu mu merak ettim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hakankabaoglu kullanıcısına yanıt

Avrupa rom nfc özellikli telefon için, yani sanırım nfc özelliği ayrı bir donanım olduğundan telefonuna uymayabilir, ancak Hindistan veya Rus (https://www.realme.com/in/support/software-update) (rus için in yerine ru yazıverin) versiyonunu kurabilirsin, bunlar hem nfc hem nfc olmayan telefonlara uygun. Garanti olayı biraz farklı daha önceden servisler rom kurup kurmadığını farketmediği için garanti kapsamından çıkmıyordu, şimdi nasıl bilmiyorum. XDAda uyumlu twrp kurtarma yazılımının kararlı sürümü de çıkmış, Biraz kullanayım ben de Hindistan veya Singapur romuna geçerim, görüşme kaydını açabilmek için.

Bu arada nfc acaba bizim telefonlarda da var da yazılımsal olarak mı açmamışlar anlamadım, misal Hindistanda satılan cihazlar için (https://www.realme.com/in/realme-6-pro/specs) özelliklerde nfc yok ancak Rusyadaki cihazlarda nfc var, buna rağmen Rus ve Hindistan sitelerindeki indirilen stock rom dosyaları aynı adresten aynı dosyayı indirirken Avrupa romunun indirdiği dosya farklı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi didici -- 3 Ekim 2020; 22:21:51 >

• quote:

Orijinalden alıntı: didici

Avrupa rom nfc özellikli telefon için, yani sanırım nfc özelliği ayrı bir donanım olduğundan telefonuna uymayabilir, ancak Hindistan veya Rus (https://www.realme.com/in/support/software-update) (rus için in yerine ru yazıverin) versiyonunu kurabilirsin, bunlar hem nfc hem nfc olmayan telefonlara uygun. Garanti olayı biraz farklı daha önceden servisler rom kurup kurmadığını farketmediği için garanti kapsamından çıkmıyordu, şimdi nasıl bilmiyorum. XDAda uyumlu twrp kurtarma yazılımının kararlı sürümü de çıkmış, Biraz kullanayım ben de Hindistan veya Singapur romuna geçerim, görüşme kaydını açabilmek için.

Bu arada nfc acaba bizim telefonlarda da var da yazılımsal olarak mı açmamışlar anlamadım, misal Hindistanda satılan cihazlar için (https://www.realme.com/in/realme-6-pro/specs) özelliklerde nfc yok ancak Rusyadaki cihazlarda nfc var, buna rağmen Rus ve Hindistan sitelerindeki indirilen stock rom dosyaları aynı adresten aynı dosyayı indirirken Avrupa romunun indirdiği dosya farklı.

Samsung ve Huawei nin en dandik telefonlarında bile nfc varken realme nin 6 serisinde olmaması kadar saçma bir durum yok gerci iPhone dan gectiğim için cok aramıyorum bu özelliği iPhone da vardı ama sadece apple pay de kullanılıyor o da ülkemizde kullanımda değil o yüzden sorun etmedim ama özellikle bankacılık uygulamalarında kredi kartı gibi kullanıp dokunmatik alışveriş yapabilmesi nfc nin hayatımızda yer edeceğinin bir garantisi hatta ilerde nfc ile otobüslere bile binilebilir büyükşehirlerde vs vs nfc cok önemli Bi özellik ama ülkemizde yeteri kadar kullanım alanı yok

• Ben 5 yıl Samsung note 4 kullandım nfc vardı. 1 defa nfc kullanmadım. Bu telefonda olsa 5 yıl kullansam yine kullanmam sanırım :) ancak kablosuz şarj için kullanılabilir bence.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • andios kullanıcısına yanıt

3 yıl mi max 2 kullandım nfc vardı ben de nfc sini hiç kullanmamıştım ve son bir ay içinde bir kaç arkadaşın salgın nedeniyle kredi kartı alışverişini nfc ile yaptıklarını görüp heveslenmiş ve ben de kullanayım diye aklıma düşmüştü, bir türlü fırsat olmadı ki telefon bozuldu, yani bu cihazda olaydı kesin kullanacaktım REALME 6 PRO #ANA KONU nasip değilmiş

• didici D kullanıcısına yanıt
    Ya benim kredi kartı zaten temassız. Çıkarıp uzaktan tutuyorum oluyor 😄

• Merhaba realme 6 aldım bugün geldi sormak istediğim fabrikadan ekrana yapışık birşey geldi bu jelatin mi kırılmaz cam mi bilgisi olan?

• dsi4513 D kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun. Ekrandaki jelatin koruyucu.

• Son güncelleme sonrası %100 şebeke problemi olan bir köyde 4.5g ile. YouTube de video izleme ağırlıklı. Güç tasarrufunu hiç açmadım.

REALME 6 PRO #ANA KONU

• andios kullanıcısına yanıt

Çok teşekkürler hocam çok sagol

• Telefon çok kaygan ne elimde ne başka bir yerde kolay tutunmuyor, kılıf tavsiye edecekler var mı? 4-5 günde 2 kez düşürdüm sanırım kılıfsız kullanmam zor olacak, normalde kılıf sevmem ama mecburen kaliteli bir şey almak istiyorum. İlk paket açılımında telefonu kanepenin koluna koydum kutudaki evraklara bakmak için pat 60cmden laminant parkeye düştü, tabi burada zarar gelmesini beklemedim ama bugün mutfak fayansına kalorifer peteğinden (75cm) düştü ve kart slotu yerinden çıktı başkaca bir zedelenme çizilme falan olmadı, kartları tekrar taktım bir zarar ziyan yok ancak Allahın hakkı 3 derler, önlemimi alayım hemen diye kutuda gelen berbat silikon kılıfı taktım REALME 6 PRO #ANA KONU . Kamera koruması iyi gibi ama çok kaba bir kılıf, kibar, ince, sağlam ve dayanıklı bir kılıf arayışındayım. Silikon şeffaf kılıflar tercihim olur ama kaliteli ürünlere de şans tanırım.

• didici D kullanıcısına yanıt
    Ben aldığım günden beri kutudan çıkan kılıf ile kullanıyorum. Çokta beğeniyorum açıkçası. Daha kalitelisi elbette vardır.

• Telefonu eşime aldım. Whatsappta tlf görüşmesi yaparken whatapp dışı bir arama geldiğinde whatsapp görüşmesi kesiliyor diğer aramaya geçiyormuş. Önceki telefonunda görüşme sırasında gelen arama beklemeye alınabiliyormuş. Yapmamız gereken bir ayar falan mı var? Bulamadık. Tşk

• Arkadaşlar hiç hint romu yükleyen oldu mu? 4.5 g yazısı vs cıkıyor mu sorun oluyor mu bilen var mı o romda da?

• Judge Dredd J kullanıcısına yanıt
    Bende arama görünüyor ama WhatsApp devam ediyor. Herhangi bir ayar da yapmadım açıkçası..

• Son güncelleme sonrası dark moda geçeyim dedim. Dark mod bariz şekilde etkiliyor pil performansını. Oldukça başarılı. Full 4.5g ile. REALME 6 PRO #ANA KONU

• Merhabalar
    Cihazı yeni almış bulunmaktayım, son güncelleme sürüm kodu nedir acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: JustNaiR__

Merhabalar
    Cihazı yeni almış bulunmaktayım, son güncelleme sürüm kodu nedir acaba?

Hayırlı olsun.

RMX2061_11_A_28 son versiyondur.

• Sms içeriği bildirim panelinde tam içerik gösterim için bana gelen cevap.

REALME 6 PRO #ANA KONU

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.