Şimdi Ara

REALME 6 PRO #ANA KONU (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
893
Cevap
12
Favori
53.126
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: andios

Ben 5 yıl Samsung note 4 kullandım nfc vardı. 1 defa nfc kullanmadım. Bu telefonda olsa 5 yıl kullansam yine kullanmam sanırım :) ancak kablosuz şarj için kullanılabilir bence.

Bende 2014 Eylül'den beri Note4 kullanıyorum. 2 yıl önce istanbulkart yükleme yapmak için ilk NFC kullanmaya başladım. Artık kredi kartı taşımıyorum, ödemeleri de temassız telefon ile yapıyorum. Siz de benim gibi telefonu uzun süre kullandığınız için geleceği de düşünerek hareket etmek lazım. NFC kullanımı zamanla yaygınlaşacak ve artacaktır. Bazı illerde kullanmak istediğimde abi telefonla ödeme mi olur kartın yok mu diyen oluyor. Anadolu da çok yaygın değil, ama telefonunuzu temassız kart olarak kullanabilmek, ulaşım kartınıza oturduğunuz yerden yükleme yapabilmek güzel özellikler.

• quote:

Orijinalden alıntı: az_tek

Bende 2014 Eylül'den beri Note4 kullanıyorum. 2 yıl önce istanbulkart yükleme yapmak için ilk NFC kullanmaya başladım. Artık kredi kartı taşımıyorum, ödemeleri de temassız telefon ile yapıyorum. Siz de benim gibi telefonu uzun süre kullandığınız için geleceği de düşünerek hareket etmek lazım. NFC kullanımı zamanla yaygınlaşacak ve artacaktır. Bazı illerde kullanmak istediğimde abi telefonla ödeme mi olur kartın yok mu diyen oluyor. Anadolu da çok yaygın değil, ama telefonunuzu temassız kart olarak kullanabilmek, ulaşım kartınıza oturduğunuz yerden yükleme yapabilmek güzel özellikler.

Alıntıları Göster

Ben internetten düşük bedelde birşey için bile sanal kart işleri ile uğraşıyorum güvenlik için telefona koydurmam hocam onu :)

Zaten benim izmirim kartım vs.. 20TL atına düşünce otomatik yükleniyor. Telefonum yanımda olmasada sorun yaşamam yani. Hoşunuza elbette gidebilir. Tercih meselesi.

• Arkadaşlar merhaba realme 6 telefonum geldi fakat telefonu yeni açtım kurulum yaparken ekranın altında dokunmatik kontrol tusları le ekranın bitiş noktasına yakın yerde en başta ölü piksel sandığım bir siyah nokta gördüm fakat bu ölü piksel değil gibi sanki ekranın üstünde bi nokta gibi önce jelatin kaynaklı sandım fakat jelatini çıkardım yine aynı orda duruyor sanki ekranın üstüne kazınmış siyah nokta gibi :( zaten böyle kıl şeyler de gelir ben bulur çok üzüldüm yaa bir hevesle telefonu açtım şimdi garantiye göndersem ben ekran değişimi istemem telefonun birebir değişimini istiyorum tüketici hakem heyetine mi gitsem direk ne önerirsiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Resimde işaretledim arkadaşlar yorum alabilir miyim 😭 resmi büyütüp bakarsanız göreceksiniz😔
    REALME 6 PRO #ANA KONU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakankabaoglu -- 6 Ekim 2020; 17:40:1 >
  • andios kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim hocam, evet alır almaz bu güncelleme gelmişti mate 10 prodan geçiş yaptım alışma süreci içindeyim.

• Dalga geçer gibi bide 1 kuruş indirim yapıyorlar

REALME 6 PRO #ANA KONU

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bukalemn B kullanıcısına yanıt

bu fiyat fazla bence, diğer sitelerde daha ucuz

• quote:

Orijinalden alıntı: hakankabaoglu

Resimde işaretledim arkadaşlar yorum alabilir miyim 😭 resmi büyütüp bakarsanız göreceksiniz😔

İlk önce hayırlı sonra geçmiş olsun. Bence ilk olarak realme TR ile görüşün.

Mail'de atabilirsiniz bu görüntüyü.

Destek olacaklarını düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: JustNaiR__

Teşekkür ederim hocam, evet alır almaz bu güncelleme gelmişti mate 10 prodan geçiş yaptım alışma süreci içindeyim.

Android cihazlar arası geçiş çok kolay oluyor. Tek fark özelleşirmeler ve kısa yollar oluyor genelde. Alışmanız zaman almayacaktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: bukalemn

Dalga geçer gibi bide 1 kuruş indirim yapıyorlar

Patron çıldırdı REALME 6 PRO #ANA KONU 

• 2 güncüler kaç kişiyiz :)

REALME 6 PRO #ANA KONU

• quote:

Arkadaşlar merhaba realme 6 telefonum geldi fakat telefonu yeni açtım kurulum yaparken ekranın altında dokunmatik kontrol tusları le ekranın bitiş noktasına yakın yerde en başta ölü piksel sandığım bir siyah nokta gördüm fakat bu ölü piksel değil gibi sanki ekranın üstünde bi nokta gibi önce jelatin kaynaklı sandım fakat jelatini çıkardım yine aynı orda duruyor sanki ekranın üstüne kazınmış siyah nokta gibi :( zaten böyle kıl şeyler de gelir ben bulur çok üzüldüm yaa bir hevesle telefonu açtım şimdi garantiye göndersem ben ekran değişimi istemem telefonun birebir değişimini istiyorum tüketici hakem heyetine mi gitsem direk ne önerirsiniz?

Geçmiş olsun. Telefonu nereden aldınız hocam. Belki önce orasıyla iletişim kursanız daha iyi olur. Misal Amazon ise değişim veya iade konusunda sorun çıkartmadığı söyleniyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: bukalemn

Dalga geçer gibi bide 1 kuruş indirim yapıyorlar

Vatan'ın telefon fiyatları çok yüksek. Muhtemelen fibabank ile faizsiz kredi diye söylemek için mi öyle yapıyorlar merak ediyorum :)

İndirimi otomatik mi yaptılar gözlerinden mi kaçtı bilmiyorum ama aynen tam dalga geçmelik olmuş.

Biraz önce tuhaf bir durumla karşılaştım, bir arkadaşta ölü piksel çıktığını okuyunca telefonu kontrol edip olmadığını gördüm, dokunmatik sorunu var mı acaba diye test etmek için ek ayarlarda, geliştirici seçeneklerinde, "dokunmaları göster"i aktif ettiğim an yarı şeffaf pespembe bir perde belirdi ekranın tümünde ve yanıp sönmeye başladı, dokunmaları gösteri pasif yaptım yine düzelmedi, telefonu kapatıp açınca düzeldi, bu gibi sorunları realme-tr ye mi yoksa Çin sitelerine mi yazmak daha doğru?

ek: daha önce ki telefonlarda bu testi denediğimde ekrana parmağınızı değdiğiniz noktalar renk değiştirerek beyaz olur dokunmayı durdurduğunuzda eski haline dönerdi, dolayısıyla dokunmatiği algılamayan ekranın bir noktası var mı anlardım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi didici -- 7 Ekim 2020; 16:58:36 >
  • didici D kullanıcısına yanıt

Bence realme tr ye haber verin. Hatta mümünse ekran görüntüsü videosu ile.

Daha anlaşılır olur.

• Arkadaşlar merhaba yaşadığım süreci biraz anlatmak istiyorum sizlere bu gibi durumla karşılaşan olursa neler yapabileceği konusunda fikri olsun diye. Öncelikle dün telefonum geldi kutu dışı zaten jelatini idi ilk ben açtım sonra kutunun içinde telefonda ayrı yırtmaçlı poşetindeydi onu da elimle açtım yani bu telefon sıfır dı ilk açanı bendim gönderenin suçu yoktu anlamıştım. sonrasında kurulum yaparken ekranın her yerin görecek sekilde beyaz arka font yapıp bir bakayım dedim baktım ne göreyim yukarıda resimlerde attığım üzere göreceğiniz gibi ekranın sağ alt kısmı tam bitiş kısmında siyah bir nokta.

Önce bunu ölü piksel sandım fakat ölü piksel tam tersi ekran altı noktasal beyazlıklar imiş(yanlışsa düzeltin öyle görünüyordu sayfalarda) sonra biraz daha incelediğimde bunun ekranın altında değilde üst ekranda ama ekrana yansıyan siyah bir nokta olduğunu anladım hatta ilk üst jelatin den mi acaba diye baktım sonra onu cıkardım baktım ekranı güneşe doğru tuttum sanki orda noktasal bi işleme var gibi üst ekrana hani lazerle yazı yazarlar ya ipad lerin arkasına falan onun gibiydi aslında muhtemelen fabrikada ekrana jelatin takılırken makinenin bir darbesi diye düşünüyorum tabi cok üzüldüm

ilk işim realme tr ye mail atmak oldu durumu sonra buraya sizlere yazdım sizlerle paylaştım son olarak da satın aldığım n11 deki firmaya yazdım

Realme tr den sabah cevap geldi yaşanan durumdan üzgünüz bize yaşadığınız ili yazın hemen servise yönlendirelim diye bende bu cevabın çıktısını aldım

N11 deki mağaza da sabah cevap yazdı onlarda kutu ve jelatin açıldığı icin konuyla sadece servisin ilgilenebileceğini yazdılar yine bu cevabın da çıktısını aldım

Ve son olarak size buraya attığım sizlere ekrandaki sıkıntı olan kısmın ekran görüntüsünü alıp kvk nın yolunu tuttum Bi hışımla

Aslında lk başta ekranı cok etkilemediği İcin ve cok kücük bi nokta olduğu İcin ve iade işlemleri de zaman alacağı İcin beklemek istemedim ve servise gitme fikrinden vazgeçmiştim ancak bugün içimden bu durumu sindiremedim sonuca sıfır bi cihaz almıştım ve herkes ben gibi düşünse bu üreticiler hatalı telefonları piyasaya sürmeye devam edebilirlerdi ve haksızlığa uğramıstım yapı olarak hic sindiremem haksızlığı.

Neyse kvk ya girdim durumu anlattım ilk girdiğimde biraz sinirli giriş yaptım tabi sağolsun hanfendi bi sakinleştirdi duruma kendisi de baktı kendisine kesinlikle parça ve ekran değişimi vs istemiyorum birebir değişim istiyorum yoksa tüketici hakem heyetine gideceğimi belirtip aldığım ekran çıktılarını gösterdim hanfendi inceledi ve notları aldı hatayı kendi de gördü hatta şaşırdı bu nasıl olabilir vs vs dedi ve şunu ekledi 30 gün icinde aldığı cihazda sıkıntı cıkanlara biz müdahale etmiyoruz cihaza direk değişim talebi yapıyoruz dedi rahatlattı beni biraz şerbetledi bende verdim cıktım

su an servis takip formunda internette talep firmaya iletildi firmadan cevap bekleniyor yazıyor muhtemelen değişecektir cihaz diye düşünüyorum yarın belli olur dedi bana ama en kötü cumaya sonucu cıkar sanırım tabi bunda cihazı alır almaz getirmemin de etkisi olduğunu düşünüyorum

Yaşadık Bi şansızlık inşallah telafi olacaktır diye düşünüp gelişmelerden sizleri haberdar edeceğim☺️

ekran yenileme hızını 60a düşürüp tekrar denedim, normal çalıştı bu sefer, dokunmaları gösteri kapatmadan 90hzye geçtim sorun çıkmadı, dokunma ayarını kapatıp tekrar açarak denedim sorun çıkmadı sanırım ilk yapınca bir sorun oluştu, destek için teşekkür ederim

• hakankabaoglu kullanıcısına yanıt

tekrar geçmiş olsun. Bende yenisini verecekler diye düşünüyorum.

Konu dallanıp budaklanmadan sonuca gitmiş görünüyor, sevindirici bu.

• REALME 6 PRO #ANA KONU

Arkadaşlar sanırım yeni cihaz talebi kabul oldu dün talep firmaya iletildi yazıyordu bugün yeni kutulu cihaz bekliyor yazıyor inşallah gelen cihaz sorunsuz olur da ağız tadıyla bir realme deneyimi yaşarım cihaz gelince bilgilendireceğim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakankabaoglu -- 8 Ekim 2020; 15:7:9 >
  • quote:

Arkadaşlar sanırım yeni cihaz talebi kabul oldu dün talep firmaya iletildi yazıyordu bugün yeni kutulu cihaz bekliyor yazıyor inşallah gelen cihaz sorunsuz olur da ağız tadıyla bir realme deneyimi yaşarım cihaz gelince bilgilendireceğim
    Hadi hayırlı olsun hocam.

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.