Sağol hocam teşekkür ederim 😊 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
REALME 6 PRO #ANA KONU (18. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Android 11 güncellemesi gelecek mi ?
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: andiosBen internetten düşük bedelde birşey için bile sanal kart işleri ile uğraşıyorum güvenlik için telefona koydurmam hocam onu :)
Zaten benim izmirim kartım vs.. 20TL atına düşünce otomatik yükleniyor. Telefonum yanımda olmasada sorun yaşamam yani. Hoşunuza elbette gidebilir. Tercih meselesi.
Alıntıları GösterGüvenlik anlamında geleneksel kartla alışverişten çok daha iyi olduğunu düşünüyorum. Kredi kartını satıcıya vererek yıllarca alışveriş yaptık. Kart kopyalama, kaybolma, numarasının alınması gibi riskleri de ortadan kaldırıyor. Temassız kart kullanımı ile aralarında fark yok.
NFC ödeme yapabilmek için hangi banka kartı varsa, NFC ödeme özelliğini ilgili banka uygulaması üzerinden aktifleştiriyorsunuz. Telefonun da NFC uygulamasını açıyorsunuz. Ödeme anında tuş kilidinizi açıp temassız ödeme için posa yaklaştırıyorsunuz. NFC ödeme için kart bilgilerinizi bir yere girmiyorsunuz. Sanal kart ile online alışveriş yaparken kart bilgilerinizi girmeniz gerekiyor.
-
Tabi hocam dediğim gibi. İşinize yarıyorsa güzel. Ben 5 yılda 1 defa kullanmadım. Hatta gittim deji bataryalardan aldım hep nfc ihtiyacım olmadığı için. Kullanım tarzı işte.quote:
Orijinalden alıntı: az_tekGüvenlik anlamında geleneksel kartla alışverişten çok daha iyi olduğunu düşünüyorum. Kredi kartını satıcıya vererek yıllarca alışveriş yaptık. Kart kopyalama, kaybolma, numarasının alınması gibi riskleri de ortadan kaldırıyor. Temassız kart kullanımı ile aralarında fark yok.
NFC ödeme yapabilmek için hangi banka kartı varsa, NFC ödeme özelliğini ilgili banka uygulaması üzerinden aktifleştiriyorsunuz. Telefonun da NFC uygulamasını açıyorsunuz. Ödeme anında tuş kilidinizi açıp temassız ödeme için posa yaklaştırıyorsunuz. NFC ödeme için kart bilgilerinizi bir yere girmiyorsunuz. Sanal kart ile online alışveriş yaparken kart bilgilerinizi girmeniz gerekiyor.
Alıntıları Göster
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
-
-
Arkadaşlar iyi akşamlar. Realme 6 kullanıcısıyım. Soloop uygulamasını yüklemek istiyorum nasıl yapabilirim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Şuan tek taksitle alınabilen vatan bilgisayar olduğu için inmesini bekliyorum. Malum şartlarda nakit telefon almak sıkıntı. Telefonla kavuşmayı heyecanla bekliyorum
Arkadaşlar outlook uygulamasinda gelen mailler deki Excel PDF gibi dokümanları indirmiyor görüntüliyemiyorum ayrıca atacağım ekran görüntüsünün altında göreceğiniz gibi resimlerde yüklenmiyor sizde böyle bir şey var mı cihaz realme 6
Ben 3 farklı mail adresi ile kullanıyorum. Ekler görünüyor. İster indiriyorum ister direkt Google drive indiriyor hemen açıyor. Ama ben Gmail kullanıyorum.
-
Olmadı bende iş maili ile şahsi maili gmaile kurayım teşekkürlerquote:
Orijinalden alıntı: andios
Ben 3 farklı mail adresi ile kullanıyorum. Ekler görünüyor. İster indiriyorum ister direkt Google drive indiriyor hemen açıyor. Ama ben Gmail kullanıyorum.
Bende outlook kullanıyorum ve sizin gibi iş ve şahsi adreslerim ekli ve sorun yok, ms authorized gibi bir uygulama daha vardı onu da yükleyin şifre işlerini o hallediyor
ek: gmail adreslerim için gmail uygulamasını, yahoo adreslerim için yahoo uygulamasını, yandex adreslerim için yandex uygulamasını da kullanıyorum hepsi tıkır tıkır maşallah, outlookta şahsi hotmail, windowslive, outlook adreslerim ve ms bağlantılı iş adresim ekli
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi didici -- 10 Ekim 2020; 2:59:4 > -
Tripod kullanmadınız sanırım
-
Hayır kullanmadım. Direk elde. Tripod kullandığım zaman tripod modunu genelde kullanıyorum gecede daha başarılı sonuç çıkarıyor.quote:
Orijinalden alıntı: didiciTripod kullanmadınız sanırım
Huawei watch gt2 kullaniyorum ve arama geldiginde ara ara varsayilan olarak saate yonlendiriyor ve hoparlor kulaklik ve saat disinda bir secenek yok yani ahizeye alamiyorum aramayi. Boyle bir sikknti yasayan oldu mu bir cozum onerisi olan var mi?
Arkadaşlar so loop uygulamasını nasıl yükleriz. Ayrıca app market i de aynı şekilde mi yükleyeceğiz
Soloop bize sunulmadı. App Market için Realme XT ana konusuna git madmax59 orada paylaştı nasıl kurulacağını
Teşekkür ederim
Herkese iyi akşamlar.
Nokia 8 in kronik sıkıntılarından dolayı 10 gün önce Realme 6 pro ile serüvenimiz başlamış bulunmakta
Cihaz akıcı ve hızlı. Özellikle de ekranın 90 Hz olması ayrı bir avantaj.
Şarja yüzde kaça geldiğinde takıyorsunuz. Sosyal medya da realme kullanıcı gruplarında %25 in altına düşürmeden şarja takın diyenler varda. Bende 2-3 şarjdan beri %25 in altına düşürmeden şarja takıyorum . Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar tecrübelerini yazabilir mi? Cevaplar için şimdiden teşekkür ediyorum
-
Çoğunlukla %15 ve %85 arasında kullanmanı önerebilirim uzun gitmesini istersen pil ömrünün. Şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki Realme ve Oppo, cihazlarına sağlam pil koyuyor. Samsung gibi 5 ayda haşat olmuyor pil.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X