https://www.gsmarena.com/realme_6_pro-10114.php Ağ(Network) kısmını genişletirsen(expand) tüm band listesini görebilirsiniz, band 20 var |
REALME 6 PRO #ANA KONU (20. sayfa)
-
-
Hocam eski telefonumda bir uygulama bildirim yaptığında, bildirim üzerine basılı tutup engelle dediğimde o uygulamanın bildirimi kapanıyordu ve daha bildirim yapamıyordu. Bu telefonda ise benzer şekilde engelle diyorum "bu tip bildirimler bir daha gösterilmeyecek" gibi bir cevap veriyor ama o uygulamadan daha sonra bildirim gelmeye devam ediyor;
Ayarlar-Bildirimler ve durum çubuğu-Bildirimleri yönet
başlığından uygulamanın bildirimlerini engelleyebiliyorum. Bu durum yazılımsal bir hata mı yoksa o uygulamadan sadece o andaki bildirim başlığını mı engelliyor? Yani n11 uygulaması bir ürünle ilgili bildirim yapmıştı engelledikten sonra başka bir ürünle ilgili bildirimi geldi, ben de üstteki yolla n11i engelledim.
-
quote:
Orijinalden alıntı: didiciHocam eski telefonumda bir uygulama bildirim yaptığında, bildirim üzerine basılı tutup engelle dediğimde o uygulamanın bildirimi kapanıyordu ve daha bildirim yapamıyordu. Bu telefonda ise benzer şekilde engelle diyorum "bu tip bildirimler bir daha gösterilmeyecek" gibi bir cevap veriyor ama o uygulamadan daha sonra bildirim gelmeye devam ediyor;
Ayarlar-Bildirimler ve durum çubuğu-Bildirimleri yönet
başlığından uygulamanın bildirimlerini engelleyebiliyorum. Bu durum yazılımsal bir hata mı yoksa o uygulamadan sadece o andaki bildirim başlığını mı engelliyor? Yani n11 uygulaması bir ürünle ilgili bildirim yapmıştı engelledikten sonra başka bir ürünle ilgili bildirimi geldi, ben de üstteki yolla n11i engelledim.
Bu konuda net cevap veremeyeceğim ne yazikki bende bilgisizim.
Ben yeni bir telefona geçtiğimde tüm programları kurup aktif ettikten sonra sizinde söylediğiniz yolla ayarlar bildirim ayarlarından tek tek tümü için ayar yapıyordum.
Bildirime basılı tutup engelleme seçeneği olduğundan haberim bile yoktu :) 5 yıldır android 6 kullanıyor olduğum içinde olabilir tabi :D
-
arkadaşlar merhaba 20 gündür telefon bakıyorum. şuan lenovo p2 kullanıyorum ancak artık telefonda sıkıntılar baş gösterdi.
Samsung m51 almaya niyetlenirken pro 6 yı gördüm ilgimi çekti. lenovo daki 5000 mah ile 2 3 gün şarj etme alışkanlığından m51 7000 mah görünce beni cezbetti açıkçası. lenovada amoled ekran vs uzatmayayım.
Pro 6 da çok hoşuma gitti sizce niye pro 6 almalıyım bu konuda çok kararsız kaldım. teşekkürler
-
Realme 7 pro yu bekle haftaya lansmanı var. Amoled ekran, 65 w hızlı şarj.quote:
Orijinalden alıntı: dina35arkadaşlar merhaba 20 gündür telefon bakıyorum. şuan lenovo p2 kullanıyorum ancak artık telefonda sıkıntılar baş gösterdi.
Samsung m51 almaya niyetlenirken pro 6 yı gördüm ilgimi çekti. lenovo daki 5000 mah ile 2 3 gün şarj etme alışkanlığından m51 7000 mah görünce beni cezbetti açıkçası. lenovada amoled ekran vs uzatmayayım.
Pro 6 da çok hoşuma gitti sizce niye pro 6 almalıyım bu konuda çok kararsız kaldım. teşekkürler
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: dina35arkadaşlar merhaba 20 gündür telefon bakıyorum. şuan lenovo p2 kullanıyorum ancak artık telefonda sıkıntılar baş gösterdi.
Batarya konusunda realme 6 pro üzmez ama net söyleyebilirim m51'e yaklaşamaz. 7bin kapasite çok fazla.
M51 diyorum ben sizin için :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi andios -- 15 Ekim 2020; 13:20:48 > -
zaten pil konusunda M51 den şüphem yok benim sizler kullanıcı olarak öğrenmek istediğim M51 den daha iyi bir telefon mudur? 7 proyu da bu üçlü içine dahil edersek beklemekte fayda var mı?tşkler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dina35 -- 15 Ekim 2020; 14:38:21 > -
quote:
Orijinalden alıntı: musiclover
Biraz geç bir cevap oluyor soran arkadaşa ama aptx destekli kulaklığım yeni geldi. Aptx destekliyor cihaz hatta açıp kapatma imkanı da oluyor. Görüşme esnasında ses kaydetmeye gelirde tr rom yada eu rom cihazlarda çok zor ayrı bir ülkenin romunu yüklemek gerekiyor çünkü Avrupa Birliği yasakladı otomatik ses kaydetmeyi telefon görüşmesindetelefon görüşmesi kaydetme özelliğini grupta bir çok kişi kullanmak ister diye düşünüyorum,
bu konuyu ele alsak hep beraberce halletsek nasıl olur arkadaşlar...? yardım/tecrübe/bilgi paylaşabilecek herkese şimdiden çok teşekkürler.
-
samsung A50'den realme 6 pro ya geçtim,
çok memnunum tabi değiştirdiğim cihaz buna göre daha eski ve alt sınıf bir makine idi, ama her samsung kullandiğimda pişman oldum, Samsung yerine her zaman Xiaomi veya realme/Oppo tercih edilebilir.
-
Konuya Realme 6'yı da dahil etseydiniz keşke ikisi ana konu olarak daha iyi olabilrdi :) Realme 6 aldık da bu konudan devam etsek daha iyi olurdu. Yada ana konu açılsa iyi olur.
-
Arkadaşlar pro'yu bilmiyorum ama normal Realme 6 için çok önemli bir sorum var. Telefonu aldık , kurduk ama mobil ağlar ve wifi ağlarında volte/vowifi ile ilgili olarak wifi arama ayarlarını bulamadım, göstermiyor. Bunu görmek için ne yapmamız lazım? Bir iki video var yabancı "wifi calling" seçeneğinden ilerliyor ama bizim Türk cihazında yok mu bu seçenek?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
6'yi bilmiyorum ama 6 pro'ya son ya da sondan bir onceki guncelleme ile geldi o ozellik. Ayarlar simkart ve mobil verinin icinde.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Teşekkür ederim, büyük ihtimalle öyle olacak. Bir güncelleme var 3 GB boyutunda. Yaptıktan sonra yine yazayım :)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Pro 7 çıktığında fiyatı düşer mi sizce.şuan hepsi buradada 3499 ne dersiniz.m51 e kafam pek yatmıyor sadece amoled 7000 için değermi bilemiyorum çok video izledim kafam karıştı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
aynen hocam, sırf bu konuşma kaydı için hint romunu indirdim içinden apk'sını bulurum diye ama dosyayı açamadım daha doğrusu ilk indirdiğim dosyayı açtım, .br uzantılı dosyalar çıktı, tahminen en büyük dosya olan "system.new.dat.br" nin içindedir diye .br dosyasını da açıp "system.new.dat" dosyasını elde ettim, bu dosya nasıl açılır bilmiyorum, eski bir yazıda cygwin diye bir programın açabileceğine dair bilgi gördüm ancak indirdiğim 100MB lık dosya eski sürümdür diye kurulumu yaparken interneti kullanmasını seçtim ve 4-5saat içinde 21GB veri indirerek kuruluma başladı, sağ olsun antivirüs bazı parçalarını kurmayı engelledi sanırım bu yüzden işime yaramadı.
Konuşma kaydı için 3.parti programlara güvenmiyorum zaten doğru düzgün sistemsel kayıt yapamıyorlar. xda da twrp kurtarma bölümünü paylaşmışlar cihazımız için bunu kullanarak hint romu kurulabilir ancak onunla da şimdilik uğraşmak istemiyorum belki 2-3 hafta sonra denerim başka çözüm bulamazsam.
-
quote:
Orijinalden alıntı: dina35zaten pil konusunda M51 den şüphem yok benim sizler kullanıcı olarak öğrenmek istediğim M51 den daha iyi bir telefon mudur? 7 proyu da bu üçlü içine dahil edersek beklemekte fayda var mı?tşkler
İşlemci realme 6 pro'da bir tık daha iyi. Tek söyleyebileceğim bu kadar :D
-
quote:
Orijinalden alıntı: bozkurt81samsung A50'den realme 6 pro ya geçtim,
çok memnunum tabi değiştirdiğim cihaz buna göre daha eski ve alt sınıf bir makine idi, ama her samsung kullandiğimda pişman oldum, Samsung yerine her zaman Xiaomi veya realme/Oppo tercih edilebilir.
Hayırlısı olsun. Bende samsung'a zor dönerim gibi.
-
quote:
Orijinalden alıntı: kırmızı pelerin
Teşekkür ederim, büyük ihtimalle öyle olacak. Bir güncelleme var 3 GB boyutunda. Yaptıktan sonra yine yazayım :)Evet evet. bende 3.4gb bir güncellemeden sonra görmüştüm.
-
quote:
Orijinalden alıntı: dina35
Pro 7 çıktığında fiyatı düşer mi sizce.şuan hepsi buradada 3499 ne dersiniz.m51 e kafam pek yatmıyor sadece amoled 7000 için değermi bilemiyorum çok video izledim kafam karıştıbenim düşüncem realme 7 pro'nun fiyatına bağlı. 4.5bin 5bin falan olursaaynı kalır. Ha 4bin olursa 6 pro bir miktar ucuzlar gibi.
-
Az önce hb dan sipariş verdim 6 proyu bakalım hayırlısı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X