< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
REALME 6 PRO #ANA KONU (21. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: didiciaynen hocam, sırf bu konuşma kaydı için hint romunu indirdim içinden apk'sını bulurum diye ama dosyayı açamadım daha doğrusu ilk indirdiğim dosyayı açtım, .br uzantılı dosyalar çıktı, tahminen en büyük dosya olan "system.new.dat.br" nin içindedir diye .br dosyasını da açıp "system.new.dat" dosyasını elde ettim, bu dosya nasıl açılır bilmiyorum, eski bir yazıda cygwin diye bir programın açabileceğine dair bilgi gördüm ancak indirdiğim 100MB lık dosya eski sürümdür diye kurulumu yaparken interneti kullanmasını seçtim ve 4-5saat içinde 21GB veri indirerek kuruluma başladı, sağ olsun antivirüs bazı parçalarını kurmayı engelledi sanırım bu yüzden işime yaramadı.
Konuşma kaydı için 3.parti programlara güvenmiyorum zaten doğru düzgün sistemsel kayıt yapamıyorlar. xda da twrp kurtarma bölümünü paylaşmışlar cihazımız için bunu kullanarak hint romu kurulabilir ancak onunla da şimdilik uğraşmak istemiyorum belki 2-3 hafta sonra denerim başka çözüm bulamazsam.
Bilgilendirme için çok teşekkür ederim,
insan alışınca çok eksikliğini hissediyor, umarım şevkiniz kırılmaz ve
gruptaki tecrübeli arkadaşlardan da destek gelir de bu konuyu çözeriz hep beraber,
haberlerinizi bekliyorum.
Saygılar.
-
Kargon çıktı mı yola
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar kırılmaz cam kullananlar varsa nerden nasıl temin ettiniz ekranı kaplıyormu, ben bi telefoncudan aldım fakat tam oturmadı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet çıkmış
Ben telefonu mediamarkt'tan almistim orda yaptirdim. 100 tl verip sinirsiz degisiklik hakli bir sey vardi hatta ondan yaptirdim. İstedigin zaman gidip degistirebiliyorsun.
2 yerden baktım ben. Adam realme 6 pro için orjinal gibi dedi. Alıp ekranda mevcut olan jelatini referans alarak kontrol ettim daha kısaydı. Adama da söyledim realme 6 pro için değil diye ama yok en iyisi bu falan dedi. Henüz tam istediğim gibi bulamadım ben cam ekran koruyucu.quote:
Orijinalden alıntı: JustNaiR__
Arkadaşlar kırılmaz cam kullananlar varsa nerden nasıl temin ettiniz ekranı kaplıyormu, ben bi telefoncudan aldım fakat tam oturmadı.
Cevaplar için teşekkür ederim jugador57 ve andios hocam
merhabalar ekran koruyucusu nanayi yedi arkadaslar fabrika çıkışlı olan çizgiler felan var pembe seklinde net belli oluyor telefona bakinca. En saglam hangi ekran koruyucuyu önerir siniz
Bende hanımla birlikte Real me ailesine katıldım arkadaşlar.. sormak istediğim ise güncellemeden sonra benim telefon direkt volteye geçiş yaptı ama hanımın telefon volte görünmüyor. Telefonlar ve operatörler aynı Telekom kullanıyoruz. Benzer sorun yaşayan oldu mu ve tavsiyeniz nedir?
Hayırlı olsun. Burada bir arkadaş sms ile aktif etmişti hocam. Telekomunda böyle bir uygulaması olabilir.quote:
Orijinalden alıntı: oznorl
Bende hanımla birlikte Real me ailesine katıldım arkadaşlar.. sormak istediğim ise güncellemeden sonra benim telefon direkt volteye geçiş yaptı ama hanımın telefon volte görünmüyor. Telefonlar ve operatörler aynı Telekom kullanıyoruz. Benzer sorun yaşayan oldu mu ve tavsiyeniz nedir?
quote:
Orijinalden alıntı: andios
Hayırlı olsun. Burada bir arkadaş sms ile aktif etmişti hocam. Telekomunda böyle bir uygulaması olabilir.
Alıntıları Göster
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Son güncellemeleri yaptınız mı?quote:
Orijinalden alıntı: oznorl
Alıntıları Göster
Sim bilgileri ve ayarlarında wifi call var mı kontrol eder misiniz? Son güncelleme ile geldi bu menü.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
-
Mrb bugün öğlen telefon geldi şuan inceleme yapıyorum volte olayı bende de görünmüyor.güncelleme arayüzde yaptı sizdeki sürüm kodu nedir karşılaştırarak.telefonda şükür bir sıkıntı yok alışma sürecindeyim sonrası daha iyi paylaşımlar yapabilirim sanırım.
-
Evet son güncellemeleri yapılı iki cihazında.. ve wifi aramaları açık..müşteri hizmetlerini aradım bana dediği cihazınız desteklemiyor ondan kullanamıyorsunuz. Diyorum aynı cihaz bende var destekliyor ve aynı operatör.. cevabı cihazınızın teknik ekibiyle görüşün.. geçiştirme cevaplar veriyorlar..
En iyisi realmeye yazın.
Service.tr@realme.com adresinden hızlı cevap veriyorlar.
Aynı sürüm hocam ben volte ayarı göremddim yada bulamadım nerededir bir ayarı kı var. Birde en önemlisi arka plan uygulamasını kapatmayı bulamadım.şöyle ki mesela opera tarayıcıda bu sayfayı açtım işim bitti ana ekrana döndüm. Bir zaman geçti operayı tekrar açtığımda kaldığım sayfa geliyor operanın ilk açılış sayfası değil. Pil optimizasyonunda taradığında opera arka planda güç tüketiyor uyarısı veriyor.uygulama dondurma var onu yaptım ama etkilemedi.umarım anlayabilmiş indir.tşkler
Yazdım hocam bakalım.. inşallah çözüm bulurlar..
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X