REALME 6 PRO #ANA KONU (23. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Anladım hocam dün YouTube anasayfama düştü ilgincime gitti realme cihazların 90 hzi oyunlarda çalışmıyormuş sanırım reddit te falan da tartışılıp bu karara varılmış sizede atayım video linkini. Eğer öyleyse sadece arayüz ve Instagram gibi destekleyen bir kaç uygulamada çalışıyor 90 hz.
Not : ingilizcem çok iyi değil ben yanlış anlamış olabilirim bazı şeyleri bilgisi olan aydınlatabilirse sevinirim.
https://www.youtube.com/watch?v=1JvleChYuzc&feature=youtu.be
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Arkadaşlar cihazın kamerası nasıl? 3000tl civarında kamerası iyi, uzun ömürlü, performansı iyi bir telefon bakıyorum. Oyun kısmı önemli değil.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: bozkurt81telefon görüşmesi kaydetme özelliğini grupta bir çok kişi kullanmak ister diye düşünüyorum,
bu konuyu ele alsak hep beraberce halletsek nasıl olur arkadaşlar...? yardım/tecrübe/bilgi paylaşabilecek herkese şimdiden çok teşekkürler.
Alıntıları Gösterselamlar, araştırmalarım sonucunda Hindistan Rom'u atmadan ses kayıt edebilen ve gerçekten çalışan bir uygulama buldum, Boldbeast Recorder,
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.boldbeast.recorder
yapılması gereken ayarlar da aşağıdaki şekilde.ast e
corder
Go To Settings in Boldbeast Recorder
Open Call Settings
Open Manual Record Calls
Enable Hotkey
Click on OK
Click on "Boldbeast Call Recorder" in Downloaded Services at the bottom
Enable it and Click on OK.
Then go back to app and enable Hotkey again.
Now go back to main settings and click on "Set Default Settings",
click on OK for two times.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Emreün
Arkadaşlar cihazın kamerası nasıl? 3000tl civarında kamerası iyi, uzun ömürlü, performansı iyi bir telefon bakıyorum. Oyun kısmı önemli değil.Konunun ilk mesajında her türlü inceleme mevcut. Benzer fiyat bandındaki farklı modeller ile kıyaslamasıda var.
Kendi deneyimlerim çok iyi. Çok memnunum kamerasından.
-
normalde ekran görüntüsünü ses azaltma tuşu ve güç tuşuna birlikte basarak alıyorum ancak ekranı kapatmak istediğim bazı zamanlar ses tuşlarına basmış olmasam da güç tuşuna basınca, telefon ekran görüntüsü alıyor, bunu nasıl engelleyebilirim? ses tuşlarını biraz daha yukarı koymaları gerekirdi, acaba ucundan ses tuşuna mı dokundum diye şüpheleniyorum.
-
Merhaba az önce fark ettim ki WhatsApp görüşmelerinde selfi kamerası gayet net ama karşı tarafı gösterince fulu bir şekilde gösteriyor.sizde de aynı mıdır? İşin ilginci WhatsApp ile görüşme yapmadan önce kamerayı açtığımda böyle bir sorun olmuyor.
-
Bende de durum aynı Hocam bende koruyucuyu sökmedimquote:
Orijinalden alıntı: omashusu
Arkadaşlar bugün bende aldım ama ekranda dikey yeşil çizgiler var. Işığın altında belli oluyor. Bazı arkadaşlar cam filminden yansıdığı için öyle gözüküyor diyor. Cam filmine kıyamadım sökmeye. Cam filminden mi acaba? Bi zahmet isigin altinda bakan olursa memnun olurum. Teşekkürler
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
-
Cam filminden hocam o ben kırılmaz cam taktırdım ekran çok daha güzel oldu tavsiye ederim
Realme 7 pro hakkında düşünceleriniz nedir?
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Çok güzel bir model olacak gibi. Şarj hızı efsane. Ekran amoled olması kötü oldu. Ghost screen bir yandan beyaz görememe bir yandan ne zaman bozulur diye kullanma korkusu iyi olmayacak.quote:
Orijinalden alıntı: bukalemn
Realme 7 pro hakkında düşünceleriniz nedir?
quote:
Orijinalden alıntı: didicinormalde ekran görüntüsünü ses azaltma tuşu ve güç tuşuna birlikte basarak alıyorum ancak ekranı kapatmak istediğim bazı zamanlar ses tuşlarına basmış olmasam da güç tuşuna basınca, telefon ekran görüntüsü alıyor, bunu nasıl engelleyebilirim? ses tuşlarını biraz daha yukarı koymaları gerekirdi, acaba ucundan ses tuşuna mı dokundum diye şüpheleniyorum.
Ekrana 3 paröağınızı koyup aşağı doğru çekince ekran görüntüsü alıyor tel.
Ayrıca yine 3 paröağı ekrana koyup birkaç sn bekledikten sonra aşağı çekince de kısmı ekran görüntüsü alabiliyorsunuz.
Fiziksel tuşları kullanmasanızda olur.
-
quote:
Orijinalden alıntı: omashusu
Arkadaşlar bugün bende aldım ama ekranda dikey yeşil çizgiler var. Işığın altında belli oluyor. Bazı arkadaşlar cam filminden yansıdığı için öyle gözüküyor diyor. Cam filmine kıyamadım sökmeye. Cam filminden mi acaba? Bi zahmet isigin altinda bakan olursa memnun olurum. TeşekkürlerÖnceki sayfalarda konuşuldu bu konu. Led ampul altında çizgiler görünüyor. Jelatinden değildi sanırım bir arkadaş sökerek denemişti diye hatırlıyorum.
-
YouTube yan çekerek ekran büyüte biliyoruz. Facebook için birşey yapılıyor mu
amacım ekran görüntüsü almak değil, almamak olduğunu anlatmaya çalıştım
, günde ortalama 2-3 kez yanlışlıkla boş ekranın ekran görüntüsünü alıyorum
güç tuşunun karşı tarafı boş bırakılmalıydı
-
bu telefon iyi güzelde bence tek sıkıntısı tam ekran video izlerken ekranı çok küçültüyor büyütüp tam ekran yaptıgınızda da zoom yapıyor videoya. Keşke tüm ekranı zoomsuz kullanma gibi bir opsiyonumuz olsaymış :S onun dışında gayet memnunum ama bu olay canımı sıkıyor
-
Yanlış anlamışım ben :) bende hiç olmadı. Genelde baş parmağım ile açıyorum ve orta parmağım ses kısma tuşunun 1 parmak altında kalıyor. İşaret parmağımda telin arkasında destek olarak duruyor.quote:
Orijinalden alıntı: didiciamacım ekran görüntüsü almak değil, almamak olduğunu anlatmaya çalıştım
, günde ortalama 2-3 kez yanlışlıkla boş ekranın ekran görüntüsünü alıyorum
güç tuşunun karşı tarafı boş bırakılmalıydı
-
-
Telefonla biri aradığında ekranda arayan kişi gözükmüyor. Ekran siyah kalıyor. Yandan tuş kilidi basınca gözüküyor. Bu neden olabilir ?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X