REALME 6 PRO #ANA KONU (22. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Teşekkürler
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
https://www.youtube.com/watch?v=BoFyCjC3GjA&feature=youtu.be
Realme 6 pro stable g cam diyor arkadaşlar ben indirdim config ayarıda yaptım daha iyi çekiyor gibi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Herkese merhabalar.
Uzun zamandır telefon arayışındayım ve Realme 6 pro çok hoşuma gitti. Bu konu başlığında da çok güzel anlatmışsınız, hepinize teşekkürler.
Bütün gönderileri okudum. Ara ara sorulmuş ama doyurucu bir cevap göremediğim için tekrar soruyorum: Video çekiminde gürültü önleme özelliği gelen güncellemeler ile kapandı mı? Kapanmadıysa siz mevcut kullanıcılar, video kaydederken sesinizin yeterli ölçüde kaydolduğunu düşünüyor musunuz? 40 cm.den uzaktaysa kişinin sesi, kaydın daha iyi olduğu bilgisi doğru mu?
-
Keşke video da kıyaslama fotolarıda olsaydı faydalı olurdu.quote:
Orijinalden alıntı: Vuvuzela Nurten
https://www.youtube.com/watch?v=BoFyCjC3GjA&feature=youtu.be
Realme 6 pro stable g cam diyor arkadaşlar ben indirdim config ayarıda yaptım daha iyi çekiyor gibi
-
-
guzel bi ekran koruyucu taktirabilcegim yer varmi İstanbul içinde
-
Arkadaşlar WhatsAppta ve Instagramda ön kamera yakın çekiyor mu
Chrome, Twitter gibi uygulamalarda kaydırırken kasmalar yaşanır ya ; 90HZ kullanırken bu kasmalar oluyor mu yine ? Ne gibi avantajları var?
Kasılma konusu işlemci performansı ile alakalı bir durum. 90hz konusunu şöyle düşünün 1 saniyede 60 fotoğraf yerine 90 fotoğraf görebiliyorsunuz. Daha akıcı bir deneyim demek. Teorik olarak %50 daha iyi.quote:
Orijinalden alıntı: rjopkq
Chrome, Twitter gibi uygulamalarda kaydırırken kasmalar yaşanır ya ; 90HZ kullanırken bu kasmalar oluyor mu yine ? Ne gibi avantajları var?
90 hz ve 60 hz kullanımında şarjı kıyaslayan oldu mu?
Evet arkadaşlar bu kadar övgüye ne yazıktır nazar değmiş bulunmakta.. geçen gün bahsettiğim gibi eşimle birlikte yeni 2 tane cihaz aldık birini amazondan sipariş ettik diğerini hepsiburadan.. hepsiburadadan gelen cihazda şarja takılan kısımdaki çizgi materyali hafif yamuk gelmiş.. diğer cihazda bu durum yok ve bu nedenden dolayı şarja takarken ve çıkarırken zorlanma oluyor.. realme ile telefonda görüştüm bugün ve mail atmamı mümkünse foto video göndermemi söylediler.. fotoğraf ve video gönderdim kendilerine ve hakkım olan değişimi talep ettim.. bakalım ne cevap ile dönecekler.. ayrıca volte sorunuda yaşamıştım ama onun Telekom kaynaklı olduğunu düşünüyorum hala.. bu yaşadığım talihsiz durum haricinde telefondan çok memnundum hala da memnunum aslında.. menü arası, uygulama arası geçişler ve cihazın seriliği olsun çok tatmin edici.. şarjda oldukça iyi dayanıyor.. nazar diyelim ve realme'nin sorunumu gidereceğini ümit edelim..
(Bu arada yamuğun aşırı olduğunu söyleyemem belki eşimede aynı teli almasam farkına bile varamazdım ama o yamukluk yüzünden şarja takarken belirgin bir zorlanma oluyor..)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oznorl -- 20 Ekim 2020; 2:0:13 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
geçmiş olsun, ben Turkcellde araştırınca volte desteğini mesaj atıp açmıştım öyle volte yazısı geldi ekrana, bence de telekom kaynaklıdır çünkü paket tarife derken kimin neyi nasıl kullandığını kendileri de karıştırıyorlar.
-
quote:
Orijinalden alıntı: didicigeçmiş olsun, ben Turkcellde araştırınca volte desteğini mesaj atıp açmıştım öyle volte yazısı geldi ekrana, bence de telekom kaynaklıdır çünkü paket tarife derken kimin neyi nasıl kullandığını kendileri de karıştırıyorlar.
Teşekkür ederim. Evet, bende aynı şekilde mesaj attım.. hatta aradım telekom müşteri hizmetlerini.. cihazın desteklemediğini söylediler. Dedikleri doğru olsa zaten benim telefonda da VoLTE görünmez. İkimizde telekomuz ve aynı tellere sahibiz.. birinde gözüküp diğerinde gözükmemesi tuhaf olan.. Valla bir bahtsızlıktır üzerimizde.. hayırlar olsun..
-
Ben denedim. 1 saate yakın azalıyor ekran açık süresi. Otomatik seç aktif olduğunda 60hz e çok yakın bir süre aldım.quote:
Orijinalden alıntı: Vuvuzela Nurten
90 hz ve 60 hz kullanımında şarjı kıyaslayan oldu mu?
Geçmiş olsun. Yamukluk az ise mukavemetli ince bir plaka ile elle düzeltiverin hocam. Biraz zorlasanız düzelir tahminimce :)quote:
Orijinalden alıntı: oznorl
Evet arkadaşlar bu kadar övgüye ne yazıktır nazar değmiş bulunmakta.. geçen gün bahsettiğim gibi eşimle birlikte yeni 2 tane cihaz aldık birini amazondan sipariş ettik diğerini hepsiburadan.. hepsiburadadan gelen cihazda şarja takılan kısımdaki çizgi materyali hafif yamuk gelmiş.. diğer cihazda bu durum yok ve bu nedenden dolayı şarja takarken ve çıkarırken zorlanma oluyor.. realme ile telefonda görüştüm bugün ve mail atmamı mümkünse foto video göndermemi söylediler.. fotoğraf ve video gönderdim kendilerine ve hakkım olan değişimi talep ettim.. bakalım ne cevap ile dönecekler.. ayrıca volte sorunuda yaşamıştım ama onun Telekom kaynaklı olduğunu düşünüyorum hala.. bu yaşadığım talihsiz durum haricinde telefondan çok memnundum hala da memnunum aslında.. menü arası, uygulama arası geçişler ve cihazın seriliği olsun çok tatmin edici.. şarjda oldukça iyi dayanıyor.. nazar diyelim ve realme'nin sorunumu gidereceğini ümit edelim..
(Bu arada yamuğun aşırı olduğunu söyleyemem belki eşimede aynı teli almasam farkına bile varamazdım ama o yamukluk yüzünden şarja takarken belirgin bir zorlanma oluyor..)
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X