Şimdi Ara

REALME 6 PRO #ANA KONU (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
893
Cevap
12
Favori
53.124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    sağolun , siparişi verdim 3200TLye merakla bekliyorum şimdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: didici

verdiğiniz linkte 3500 yazıyor :(

telefonu kullananlar bakabilir mi acaba eski xiaomi cihazlar gibi otomatik konuşma kaydı özelliği var mı?? telefon arama ayarlarından her konuşmayı kaydet diye seçenek oluyordu mi max 2 de mesela, yeni xiaomilerde yokmuş bu özellik, realme 'de var mı bir zahmet kontrol etseniz :)
    Şuanda3199
    FIBA bank 10 taksit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freeheart44 -- 27 Eylül 2020; 23:49:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mi max 2 telefonum geçen hafta bozuldu 1 haftadır arayış içindeydim aklımdaki huawei mate 20 pro, mate 20x veya 30 pro almaktı ama telefon için 5bin tlyi aşmak hesabıma gelmedi şimdilik. Aslında 7nm işlemcili bir cihaz alayım diye düşünüyordum tabi ki 8GB ram ve 128GB bellek asgari koşullarımdı, bir de amoled ekran hiç kullanmadım bir deneyeyim diyordum ama f/p olması bu cihaza yöneltti beni; konuşma kaydı yoksa rom değiştirerek hallederim sanırım, nfc var mı yok mu emin olamadım, burada yok denmiş, gsmarenada bölgeye göre değişiyor diyor! kızıl ötesi de yok. Samsung m51 ile arada çok gittim geldim gorilla 5 olmasından dolayı bu cihazı seçtim çünkü kılıf kullanmayı sevmiyorum ekran jelatinini de sevmem, çabuk yıpranmasın dedim.
  • Neden vatandan alıyorsunuz ki amazon.com.tr de 3.045TL

Edit: Pardon arkadaşlar o Pro olmayan standart versiyonmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AVSEQ01.DAT -- 28 Eylül 2020; 9:38:15 >
  • Sanal tuşlar yerine iphone tarzı gesture hareketleri kullanılırsa ekranın aşağı kısımları dokunmanızı geç algılıyor kaydırma mı yapıyorsunuz sadece dokunuyor musunuz diye. Klavyeyi açın hızlı şekilde Q ve A tuşlarına basın sırasıyla. İki defa Q veya iki defa A yazdığınızı göreceksiniz. Android 10 ile geldi bu saçmalık realme telefonlara. Samsunglarda, Xiaomilerde denedim hiç böyle bir şey yok . İşte aynı sorunu Realme X2 Pro'da yaşayan birinin videosu

https://www.youtube.com/watch?v=MvCD7Lqh-qU&feature=youtu.be

• sikortil kullanıcısına yanıt
    As hayırlı olsun. 6 saat az bence yani max dediğimiz için. 6 7 saat arası ekran ile %20 şarj kalıyor bende. %5 ve altına kadar 8 saati rahat buluyor. Güç tasarrufunu açarsam ekran süresi yine 8 e gidiyor ama 2 gün şarja takmıyorum :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • didici D kullanıcısına yanıt
    Hayır yok. O özelliği sordum ben realme türkiyeye bazı ülkeler için özellik kapatılmış. Yurtdışında kullananlar var. Belki o romlar yüklenerek çözülebilir.

Hayırlı olsun sizede. Fiyatından fazlasını verdiğini göreceksiniz

P20 artık yazılım olarak bence eskidi sayılır. Daha ne kadar güncelleme alır belli değil.
    Ben eşime p30 pro aldım hediye. Gerçekten değmiyor o farka. 3k nere 7k TL nere.. Ayrıca huawei son güncellemeler ile kamera performansını azalttı. Hoş değil. Realme 6 pro da nfc yok. M51 de batarya 7k kapasite var efsane birşey. 3 4 gün gider şarjı. Oda güzel bir model olmuş bence.

• Arkadaşlar son gelen güncelleme ile VoLTE desteği geldi. Birkaç arkadaş sormuş önceki sayfalarda hayırlı olsun gözünüz aydın

• quote:

Orijinalden alıntı: duwar

Arkadaşlar son gelen güncelleme ile VoLTE desteği geldi. Birkaç arkadaş sormuş önceki sayfalarda hayırlı olsun gözünüz aydın
    Nereden aktif ediliyor, aradım bulamadım volte adında bir ayar yok bende.
  • andios kullanıcısına yanıt
    Ayarlar > Sim kart ve mobil veri > Sim 1 > Sim Bilgileri ve ayarları > 4.5G seçeneği aktif olmalı

• quote:

Ayarlar > Sim kart ve mobil veri > Sim 1 > Sim Bilgileri ve ayarları > 4.5G seçeneği aktif olmalı
    O kısmın volte ile alakası yok. Zaten hep 4.5G aktifti bende.

Şimdi denedim arama yapmaya başladığı an H seviyesine indi aramayı bitirdim 4.5G oldu. VOLTE yok henüz ama bekliyoruz bakalım.
    Hocam dün güncellemeden sonra sağ üst köşede VoLTE logosu belirdi. Bahsettiğim seçeneği devre dışı bırakınca logo kayboluyor; etkinleştirince beliriyor. Adındaki LTE ibaresinden de anlaşılacağı üzere tamamen 4.5G ile ilgili bir özellik. Operatörünüz ilgili bir sorun olabilir.

REALME 6 PRO #ANA KONU

• Eşime aldım bugün bakalım umarım üzmez. Iphone 6S Plus'tan geçiş yapacak.
  • quote:

Hocam dün güncellemeden sonra sağ üst köşede VoLTE logosu belirdi. Bahsettiğim seçeneği devre dışı bırakınca logo kayboluyor; etkinleştirince beliriyor. Adındaki LTE ibaresinden de anlaşılacağı üzere tamamen 4.5G ile ilgili bir özellik. Operatörünüz ilgili bir sorun olabilir.

Enteresan. bende o kısımda 4.5G yazıyor. Hattınız ne sizin?

Vodafone hocam

• Merhaba arkadaşlar bende yeni aldım real me 6 pro fakat tam ekran video izlerken tam ekran yapmıyor sanırım çok bpşlık kalıyor elle büyütünce tam ekran oluyor ama buda videoya zoom yapıyor. Bu gerçek anlamda tam ekran yapılacak bir ayarı var mıdır ? Bilen varsa yardımcı olur ise sevinirim...
  • kapoera889 kullanıcısına yanıt
    Tek çözümü: İzlediğin videoların izlediğin telefonun ekran formatında çekilmiş olması

21:9 ekranda 16:9 formatlı video izlediğimiz için bunları yaşıyoruz şuan

• İphone 6s plustan gectim yuzde 80-90 memnunum telefondan. Ama android'in ses ve bildirim olayina alisamadim bir turlu. Bugun ise kotu bir durum yasadim :)) iphone'da telefon sessizdeyken telefonu kurcalarken reklamda muzik ciktiginda hic ses duymazdim. Aliskanliktan oturu bugun tel sessizdeyken medya orta seviyedeymis ve sessiz toplanti esnasinda trendyol reklami odayi inletti masallah. Yerin dibine girdim. Ne kadar sacma bir durum yav :))

telefonu komple tek hamlede nasil sessize alabiliriz ? Hicbir sey calmasin ?

Bir de zil sesi seviyesi ile bildirim sesi seviyesini ayri ayri ayarlayamiyoruz sanirim ?

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.