Bildirim
realme 6i ilk izlenimler | Helio G80 performansı
Samsung Galaxy S25 Ultra, Yapay Zeka(AI) Telefon, 12GB RAM, 512GB Hafıza, Titanyum Siyah, Android Akıllı Telefon, 200MP Kamera, S Pen, Uzun Pil Ömrü (Samsung Türkiye Garantili) : Amazon.com.tr: Elektronik
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DT6WQHHR
11 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
realme 5 i varken, neden daha pahalıya media tek işlemcili telefon alınsın ki
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
1) Akıllı telefon dünyasında en çok batarya süresini verip 1.'lik tahtına büyük bir farkla oturduğu için.quote:
Orijinalden alıntı: Akhenatonnn
2) +200K Antutu puanı alan bir chipsete sahip olduğu için.
3) USB Type-C şarj girişi ve eski modele göre 18w hızlı şarj desteğine sahip olduğu için.
Cihaz olarak en büyük eksiği bence UFS depolama birimine sahip olmaması.
Dipnot: Realme Türkiye ekibinin tavırları, reklamları, fiyatlandırmaları, her yerde pr ekibi tutup cihazlara yüzlerce yorumlar yazmaları gibi şeyler hoşuma gitmese de cihazın bir önceki modele göre olan artılarını göz ardı etmek doğru olmaz.
-
kazıkçı firma.
-
Realme 5 Pro neden piyasadan çekildi onu bi sorsana Erdi reyiz firmaya?
-
Eşime aldım cihazı, daha bugün geldi ancak arka kapak o kadar kalitesiz ki. Gacır gucur ötüyor. Bizim cihazda mı sıkıntı var, yoksa hepsi mi böyle bilmiyorum. Ben redmi note 8 kullanıyorum. Eşime de bundan almadığıma pişman olduk. Ekran olsun, elde tutuş hissiyatı olsun kesinlikle redmi note 8.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
İade et kardeşim güzelce paketle eksiksiz şekilde kutuya yerleştir yollaquote:
Orijinalden alıntı: san_jose
Eşime aldım cihazı, daha bugün geldi ancak arka kapak o kadar kalitesiz ki. Gacır gucur ötüyor. Bizim cihazda mı sıkıntı var, yoksa hepsi mi böyle bilmiyorum. Ben redmi note 8 kullanıyorum. Eşime de bundan almadığıma pişman olduk. Ekran olsun, elde tutuş hissiyatı olsun kesinlikle redmi note 8.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bence de. Sim takmadığı sürece 14 gün iade hakkı var.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
yeni lenovo p2 hayırlı olsun -
Merhaba sevgili Erdi.Videoların sesi çok kısık oluyor lütfen sesi biraz daha arttırıp öyle yayınla.<br /><br />Teşekkürler.
-
sonunda bir telefon lenovo p2'yi geçebildi -
Arkadaşlar ben media tek işlemcili bir telefonla diğerleri arasında şöyle bir test yaptım sizlerde yapabilirsiniz aynı internete bağlayıp sitelere giriş yapın hızlı oluyor.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
|
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X