Şimdi Ara

realme 6i ilk izlenimler | Helio G80 performansı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    realme'nin ülkemiz pazarına yeni sunduğu akıllı telefon modeli realme 6i mercek altında. MediaTek'in Helio G80 platformunu kullanan ilk telefon olan ve 5000mAh kapasiteli batarya ile gelen telefona göz atıyor ve selefi olan realme 5i ile kıyaslıyoruz. 

• realme 5 i varken, neden daha pahalıya media tek işlemcili telefon alınsın ki

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akhenatonnn

realme 5 i varken, neden daha pahalıya media tek işlemcili telefon alınsın ki
    1) Akıllı telefon dünyasında en çok batarya süresini verip 1.'lik tahtına büyük bir farkla oturduğu için.
    2) +200K Antutu puanı alan bir chipsete sahip olduğu için.
    3) USB Type-C şarj girişi ve eski modele göre 18w hızlı şarj desteğine sahip olduğu için.

Cihaz olarak en büyük eksiği bence UFS depolama birimine sahip olmaması.

www.gsmarena.com
    Battery life tests - GSMArena.com
    https://www.gsmarena.com/battery-test.php3

Dipnot: Realme Türkiye ekibinin tavırları, reklamları, fiyatlandırmaları, her yerde pr ekibi tutup cihazlara yüzlerce yorumlar yazmaları gibi şeyler hoşuma gitmese de cihazın bir önceki modele göre olan artılarını göz ardı etmek doğru olmaz.

• kazıkçı firma.

• Realme 5 Pro neden piyasadan çekildi onu bi sorsana Erdi reyiz firmaya?

• Eşime aldım cihazı, daha bugün geldi ancak arka kapak o kadar kalitesiz ki. Gacır gucur ötüyor. Bizim cihazda mı sıkıntı var, yoksa hepsi mi böyle bilmiyorum. Ben redmi note 8 kullanıyorum. Eşime de bundan almadığıma pişman olduk. Ekran olsun, elde tutuş hissiyatı olsun kesinlikle redmi note 8.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: san_jose

Eşime aldım cihazı, daha bugün geldi ancak arka kapak o kadar kalitesiz ki. Gacır gucur ötüyor. Bizim cihazda mı sıkıntı var, yoksa hepsi mi böyle bilmiyorum. Ben redmi note 8 kullanıyorum. Eşime de bundan almadığıma pişman olduk. Ekran olsun, elde tutuş hissiyatı olsun kesinlikle redmi note 8.
    İade et kardeşim güzelce paketle eksiksiz şekilde kutuya yerleştir yolla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • enesaydin00 E kullanıcısına yanıt
    Bence de. Sim takmadığı sürece 14 gün iade hakkı var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yeni lenovo p2 hayırlı olsun
  • Merhaba sevgili Erdi.Videoların sesi çok kısık oluyor lütfen sesi biraz daha arttırıp öyle yayınla.<br /><br />Teşekkürler.

• sonunda bir telefon lenovo p2'yi geçebildi
  • Arkadaşlar ben media tek işlemcili bir telefonla diğerleri arasında şöyle bir test yaptım sizlerde yapabilirsiniz aynı internete bağlayıp sitelere giriş yapın hızlı oluyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.