Realme 7 64gb 2599tl (HB)
-
-
2899 falandı bu cihaz iyi düşmüş fiyatı.
-
6 ay sonra Realme 8 gelir mi :) Bu modelin 128 GB'lık modelini neden getirmiyorlar?
-
64GB'ın zaten en az 25'i falan gidiyordur. 128 şart artık.
-
nisanda realme 6 çıkmıştı hesap et işte :D
-
dip fiyat ve gayet güzel telefon bence.
edit: hepsiburada bu kadar indirmezdi fiyatı, yanlış fiyat olmasın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TURKISH-HANDERE -- 21 Aralık 2020; 22:13:22 > -
quote:
Orijinalden alıntı: SYLASnisanda realme 6 çıkmıştı hesap et işte :D
:D Anneme Realme 6 128 almıştık. Gayet güzel telefon.
-
arkadaşlar hepsi burada ne sekörü geçiyor, ben bunu en para ile alsam taskit yapabilir miyim?
-
Arkadaşlar realme 7 mi Xiaomi redmi note 9s mi note 8 pro mu Galaxy m21 mi iPhone 7 mi iPhone 7 bin TL fazla ortalama bir kaç gün önce 2579 tl ye düşmüş ve yetişemedim iPhone 7 ya da hangisi ni tavsiye edersiniz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Iphone 7 çok eskidi pili vs artık yetersiz ve ekranı küçük kaldı. 4 yıl oldu çıkalı tabi. Redmi note 8 geçen senenin cihazı note 9s varken zaten alınmaz. Kalanların arasında özellik olarak reale 7 öne çıkıyor. 30watt hızlı sarj ve 90hz ekranı var.
-
bitti sanırım.
-
Ürün yeniden indirime girecek.
quote:
Orijinalden alıntı: Sta07
Ürün yeniden indirime girecek.nasıl yani
hb de mi genel olarak mı
-
Bugün saat 21-00 arasında Hepsiburada'da indirime girecek.
yazılımı berbat beşpara etmez
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Cihazı 2600TL ye alıp iade ettim.
*Cihazda dokunmatik sorunları var.
*Hoparlörde konuşurken karşı tarafa ses ya kesik kesik gidiyor yada çok az gidiyor.
*Otomatik ışık sensörü saçmalıyor.
* Video kayıtlarında ses sorunu var.
Bu sorunları yaşadım. Çoğu kullanıcı da bu sorunların bir veya birkaçını yaşamış. Bence yazılımı oturmuş cihazlara bakın. -
Yazılımı neye göre berbat? Yavuz bey biraz bahsetmiş. Yazdıktan sonra gördüm. 5 prosunu bizim oğlan 1 senedir kullanıyor taş gibi. Ben iphone kullanıcısı olarak çok beğeniyorum. 7 prosu hele 3.000 tl.'lere inse tadından yenmez. 7 prosunda bu tür sorunlar yaşayan var mı acaba?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sahap08 -- 5 Ocak 2021; 14:39:16 > -
2699 TL'ye inmiş sizce almaya değer mi arkadaşlar ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Garipsi -- 5 Ocak 2021; 21:13:16 > -
2599 tl iken geçen hafta aldım, 31 aralıkda güncelleme geldi, anlatılan hiç bir sorunu yaşamadım, tekrar alsam yine bunu alırım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- turkcell illere özel kampanya
- vodafone 10 gb hediye tobi
- yanımda premium
- bimcell yeni hat 19 tl
- vodafone hediye internet
- havadan su üreten cihaz fiyatı
- sıcak fırsatlar amazon
- letgo güvenli ödeme
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X