MT işlemci SD'ye göre ucuz, pil tüketimi fazla ve widevine L1 sertifikası yok. Performansı iyidir ancak güç tüketimi yüzünden MT işlemcili telefonlara fazladan pil koyarlar. Kamera işlemesinde de fark eder azıcık MT işlemcili olması < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
REALME 7 PRO #ANA KONU (13. sayfa)
-
-
hayır bende hiçbir sorun yok mikrofona dair. Videoda gcam kullanıyorum onda da bir sorun yok.
-
6 pro ve 7 pro kullandım ikisi arasında ekran kalitesi, şarj hızı, stabillik, hafiflik konusunda 7 pro öndeyken kamera ve ekran gövde oranı konusunda 6 pro daha önde. 6 pro'nun kamera kalitesine gcam ile ulaşıyorum. Ben asla mtk işlemcili cihaz almam çünkü hem daha fazla ısınır hem de yazılım desteği piyasanın tekeli olan Snapdragon'dan çok daha düşük. 2 yıl sonra genelde cihazlara rom atarım(garanti süresi bittiğinde) mtk işlemcili cihazlara pek fazla rom çıkmıyor.
-
realme 7 pro alcağınıza oppo alın hem çok hafif hem şık hem kamerası çok daha iyi 65w şarjın gazına gelmeyin 30w da gayet yeterli 20 dkda %50 dolduruyor napcaksınız daha hızlısını ne gerek var
-
quote:
Orijinalden alıntı: meReekrealme 7 pro alcağınıza oppo alın hem çok hafif hem şık hem kamerası çok daha iyi 65w şarjın gazına gelmeyin 30w da gayet yeterli 20 dkda %50 dolduruyor napcaksınız daha hızlısını ne gerek var
Oppo reno 4 alırım beğeniyorum ama çift sim olan bir telefon gerekiyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam reno 4 çift sim değil mi zaten
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: jackhammer
Hocam reno 4 çift sim değil mi zatenÖyle mi? Bilmiyorum emin olamıyorum farklı bilgiler var sahibi olan biri yazabilir mi reno 4 çift sim mi?
Aynen bilgi olan varsa iyi olur bizim için
nfc yok sanırım :(
-
GSM arana sitesine göre
Oppo Reno 4 ,
Çift sim + ayrıca SD kartlı gözüküyor. (Yani sim çekmecesi 3 gözlü)
-
quote:
Orijinalden alıntı: Mars51GSM arana sitesine göre
Oppo Reno 4 ,
Çift sim + ayrıca SD kartlı gözüküyor. (Yani sim çekmecesi 3 gözlü)
Youtuber bi incelemeciye sordum yok dedi kanalında mesajla.
Haklısınız sanırım.
Oppo Türkiye sitesinde de tek sim olarak gözüküyor . GSM arena bilgileri bu durumda yanlış.
https://www.oppo.com/tr/smartphones/series-reno/reno4/specs//
-
Arkadaşlar bu telefonda galileo var mı
Ben de bu soruyu sormak için uğradım ve sizin mesajı gördüm.
Epey sitesinde yok. Kesin bilgi sahibi olan var mı?
Resmi sitesinde de yazmıyor yok galiba
Hepsiburada da fiyat 3599 a düşünce mi 10 lite siparişini iptal ettim onu da benzer fiyata almıştım iyi bir şey mi yaptım bilmiyorum 8 gb ram stereo hoparlör düşük sar ve daha iyi kamera cezbetti.
Ben olsaydim iptal etmezdim mi10 lite yi snapdragon 765 beni daha çok cezbediyor😁 -
quote:
Orijinalden alıntı: alibgc
Ben olsaydim iptal etmezdim mi10 lite yi snapdragon 765 beni daha çok cezbediyor😁Yanlış hocam 10 lite sd730 işlemci 765 değil. 720 ile kayda değer fark yok zaten sd600 seri bile çok çok iyi stabil işlemciler ekran kartı adreno 618 aynı. Ekran ve kamera daha iyi 7 pro da daha ince ve hafif hızlı şarj stereo hoparlör yeni ve güncelleme ömrü ve düşük sar değeri kararımı değiştirdi bir de 10 lite da çok kronik sorun okudum. Tek artısı metal gövde (kılof takılıyor sonuçta ve ağır metal) ve kızılötesi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ptolomeo -- 24 Kasım 2020; 18:51:21 >
Çok pardon aklimda 765 kalmis 7 pro daha iyi tbi 730 la fark yok denilecek kadar zaten 👍 -
Hocam iki cihaz var.
Biri Mi 10 Lite 128GB S765G ile geliyor İthalatçı garantili 4.2K TL
Biri de Mi Note 10 Lite 128GB S730G ile geliyor resmi garantili 3.7K TL
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X