Şimdi Ara

REALME 7 PRO #ANA KONU (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
837
Cevap
28
Favori
66.875
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bilmiyorum gsmarenada epeyde falan boyutları ayni verilmis, 3 milim fark var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaslar son guncellemeden sonra bildirim ayarlarinda "bildirim geldiginde ekrani uyandir" secenegi kapali olsa bile normal sms mesaj veya hb bildirimleri vs gelince ekran isigi aciliyor. sizde de boyle mi ?

• WalterWhite00 kullanıcısına yanıt
    Yok hocam bende kapalı ve açılmıyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bugüne kadar ki deneyimleriniz nasıl, memnun musunuz? M31 ile kıyaslarsak kamera konusunda hangisi daha öne çıkar?

• Realme 7 pro sipariş etmiştim depremden dolayı evden kaçtık, teslim alamayınca iade oldu. Hepsiburada ve hepsijet'e buradan depremzedelere verdikleri destekten dolayı teşekkürü bir borç bilirim...

Şimdi Reno 4 aklımı çeliyor. Hemen hemen aynı telefon ama arada 400 TL fark var. Daha kibar bir telefon, büyük telefon sevmiyorum ama hangisi bilemedim.

Bu akşam saat 21'den sonra indirim olursa bir telefon alabilirim. Apple tarafında alabileceğim sadece Se 64 Gb var. Küçük ekran, küçük batarya, wifi çekme problemi içime sinmiyor 4600 TL vermeye.

• Herkese selam, ben de 29 Ekim den bu yana cihazı kullanıyorum. LG G4 den Realme 7 PRO ya geçtim. Şimdilik cihazda yaşadığım bir problem olmadı. Bazı arkadaşlar video çekimlerindeki ses sorunundan bahsetmiş ama benim çektiğim videolarda böyle bir durum fark etmedim. Normal gibi görünüyor çektiğim videolar. İnşallah 3-4 yıl kullanabileceğim bir cihaz olur. Cihazı alıp kullanan herkese kazasız belasız bir deneyim diliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: we[AGRA]

Realme 7 pro sipariş etmiştim depremden dolayı evden kaçtık, teslim alamayınca iade oldu. Hepsiburada ve hepsijet'e buradan depremzedelere verdikleri destekten dolayı teşekkürü bir borç bilirim...

Şimdi Reno 4 aklımı çeliyor. Hemen hemen aynı telefon ama arada 400 TL fark var. Daha kibar bir telefon, büyük telefon sevmiyorum ama hangisi bilemedim.

Bu akşam saat 21'den sonra indirim olursa bir telefon alabilirim. Apple tarafında alabileceğim sadece Se 64 Gb var. Küçük ekran, küçük batarya, wifi çekme problemi içime sinmiyor 4600 TL vermeye.

n11 de reno 4 4000 civarı idi 400 kupon ve 230 bonus ile daha uyguna bile gelir

• Türkiye stokları bitmiş. Telefon yeniden satışta olur mu?

• büyük ihtimal bugün yarın realme 7 satışa konulur 1 ayda o satışta kalır. sonra realme 7 pro gelir 1 ayda o satışta kalır😁

• Hepsiburada da tekrar satışa çıktı ve yeni fiyatı 4000 tl oldu. 4000 tl ye Oppo Reno 4 daha ağır basıyor gibi.

• Dolar düştü ama fiyat yükseldi, gerçi doların düşmesiyle fiyatların düşmesine inanan bir kitle yoktur inşallah. Dolar 2 de olsa bu fiyatlar düşmez :D neyse artık başka bahara

• Anlamsız bir fiyat arttırımı olmuş. yeni geldikleri fiyat bantında çok tutunamaz diye düşünüyorum.

• telefonu kullanan arkadaşlar memnun musunuz?
    yüksek seste arka kapağın titreşimi çok mu kötü

fiyat inerse 3600 veya 3700 e alırım yoksa reno 4 düşünüyorum

• forum13 F kullanıcısına yanıt

Evet yüksek seste arka kapakta titreşim oluyor, ama beni rahatsız eden bir durum değil. Bence bu telefonu rakiplerinden ayıran en önemli özelliği muazzam hızlı şarjı, bu fiyat bandında rakipsiz. Kamerası özellikle gece çekimlerinde beni etkiledi. 24 saatlik kullanımda ortalama aşağı yukarı 10 saat ekran açık süresi alınıyor. Şarj sürelerine ilişkin ise tecrübelerim şu şekilde:

ŞARJ HIZLARI:

23 dk'da %10 dan %84'e.

28 dk'da %15 den %96'ya.

36 dk'da %13 den %100'e.

26 dk'da %15 den %88'e.

23 dk'da %10 dan %84'e.

25 dk'da %11'den %96'ya.

37 dk'da %4'den %100'e.

37 dk'da %6'dan %100'e.

• Bu fotograflar uygulamasinda gizli fotograflari nasil bulacagim bir turlu bulamadim

• sinyortr1 kullanıcısına yanıt
    Özel kasa diye bir kısımda saklıyor. Ayarları açıp özel kasa diye aratırsanız bulabilirsiniz.

• Bu telefon 3599 du alacaktım satışı kalkmıştı şimdi 3999 tl. Sormak istediğim genel olarak ederi nedir kaçtan alınmalı sizce? 3599 a düşüyor mu zaman zaman?

• Ptolomeo kullanıcısına yanıt
    Normal satış fiyatı 3999 hocam. Belli bir süreliğine 3699'dan satışa sunmuştu Realme.

• quote:

Orijinalden alıntı: KediTartaklayanBodyciFare

Normal satış fiyatı 3999 hocam. Belli bir süreliğine 3699'dan satışa sunmuştu Realme.

O fiyata mi 10 lite yanında pek şansı yok gibi bir indirim gelirse alacağım bakalım olur mu?...

• Ptolomeo kullanıcısına yanıt

ben 3600 den almıstım gayet güzel akıcı telefon ama 4 bine alma bence fiyatı artan bir şeyi almayın yenisini falan bekleyin her ay telefon çıkıyor zaten

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.