< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
REALME 7 PRO #ANA KONU (10. sayfa)
-
-
7 pro almasam M51 alacaktım ama boyutları daha ergonomik olduğu için bu telefonu seçtim, ses kayıt konusunda çözüm bekliyoruz. Açıkcası çok video çeken birine bu telefonu önermezdim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Videoda ses kaydı ile alakalı olumsuzluğu anladım ama ekran parlaklığı azalmasını ben göremedim. Ben video çekerken böyle bir hadise yaşamadım.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Hocam bu videoyu m51 sayfasında gördüm. Bir incelemede daha bu kararma olayından bahsediyordu ancak o videoyu şimdi bulmam zor.
Realme 7 Pro ile oneplus 8t yi kıyas edebilecek kimse var mı ?
Oyun oynamıyorum 8t ye fazladan para vermeye değer mi?
7 pro da ses sorunu yazılımsal yani donanımsal bir sorun yok
-
Yazılımsal olduğununa dair net bir bilgi var mı hocam?
Oyun oynuyorsanız bile 720g işlemcisi kötü değil her hangi bir oyunda kastığına şahit olmadım. Ekranı gerçekten çok kaliteli bunu satın aldıktan sonra anlayacaksınız. Aynı segmentteki cihazların tümünden daha iyi. Şarj olayı da gerçekten muazzam. 30 dakika gibi bir sürede 0 dan 100 e şarj oluyor. Ses konusunda da gayet başarılı bugün test ettim. Tasarruf modları aktif değilken 11-12 saat arası ekran süresi veriyor. Video kaydında ekran parlaklığını kısma sorunu ve mikrofonun verimli çalışmamasını herkes şikayet ettiği için gcam kurup test yaptım ve gayet sesim net ve sorunsuzdu ve parlaklık sorunu da yok. Ayrıca görüntü kalitesi de ufak ayarlarla muazzam oldu. Benim cihazdan tek şikayetim videoları tam ekran yapamıyorum. Youtube'de çok fazla görüntü kaybı oluyor üst ve alt kısımdan. Diğer cihazlarda böyle bir sorun yoktu ama bu cihaz çok uzun ve eni biraz daha geniş olmalıydı. Bu sizin için sorun yaratacaksa farklı cihaz tercih etmenizi öneririm.
-
arkadaşlar bu telefonu havalar ısındığında nasıl şarj etmeyi düşünüyorsunuz? Malum şarj olurken çok fazla ısınıyor.
-
Bilakis şarj esnasında gayet serin. Ben aşırı bir ısınma yaşamadım.
quote:
Orijinalden alıntı: Roland Deschain
Bilakis şarj esnasında gayet serin. Ben aşırı bir ısınma yaşamadım.hocam benim telefonda mı sorun var ısınıyor benimki
-
Sorun olduğunu sanmıyorum. Zira tüm telefonlarda ısınma illaki olur.
Şarj çok kısa sürede tamamlanıyor zaten, ısınma gibi bir problem yok. Cihazın tek sorunu ses kaydı tarafında
Yeni güncelleme geldi yaptınız mı? Ben yaptım. Benim video çek ede Bi problem yok gibi. Çok video çekmedim ama çektiğim birkaç videoda ne ses problemi var ne başka bir şey.
Benim hala aradığım özellik portre fotoğraf çekiminde video çekimindeki modlar yok. Örneğin; arka planı siyah yapıp ön plandakini renkli tutan mod yok. Onun gelmesini bekliyorum.
telefonun boyutları m51 ile aynı değil mi?
-
2 adet aynı şekilde video çektim önce stok kamera ile sonra gcam ile. Gcamda sesim gayet net(kaliteli) iken stok kameradaki kayıttan dalgalı ve düşük kalitede ses aldım. Daha fazla kişi test ederse sonuç net anlaşılır. Bu arada gcam buradan indirdim https://www.cyanogenmods.org/google-camera-realme-7-pro//
-
Hepsiburada stok tükenmiş, neden başka yerde satılmaz ki
M51 biraz daha büyük bir telefon, karşılaştırma videolarına bakabilirsiniz.
Bende oppo reno4 ile bunun arasında kaldım, fiyat farkı var ancak reno4 tasarımı daha güzel duruyor birde daha hafif, kamera karşılaştırmalarina baktığımda ise realme 7 pro 1 tık önde gibi
quote:
Orijinalden alıntı: sc1ps1Ses sorunu ile ilgili servise mail attım aşağıdaki şekilde dönüş yaptılar, telefonu kullanan herkes bildirimde bulunursa daha hızlı çözüm üretirler diye düşünüyorum.
3 4 gün önce maill attım aynı mesajı bana da yolladılar umarım işe yarar
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X