Şimdi Ara

REALME 7 PRO #ANA KONU (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
837
Cevap
28
Favori
66.871
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Oldsoundman

Cihaz görüşme kaydi destekliyormu? .Bu yuzden 5 Pro yu İade etmistim.
    Mevcut cihazim 9T kameralarindan cok memnunum, 13Mp genis aci kamerasi olan nadir orta sinif cihazlardan.Genis Aci kamerayi test eden oldumu?

ben mi 9t'den geçtim hocam. görüşme kaydını bulamadım destekliyor mu bilmiyorum ama geniş açıda mi 9t kamerası ile başa baş. ana lens çekiminde ise mi 9t'den daha iyi diyebilirim.

• quote:

Cihaz görüşme kaydi destekliyormu? .Bu yuzden 5 Pro yu İade etmistim.
    Mevcut cihazim 9T kameralarindan cok memnunum, 13Mp genis aci kamerasi olan nadir orta sinif cihazlardan.Genis Aci kamerayi test eden oldumu?

Telefonun kendisinde ben rastlamadım, ama ben üçüncü parti ACR uygulaması kullanarak kaydedebiliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cambaz_4387 -- 5 Kasım 2020; 0:59:14 >
  • WalterWhite00 kullanıcısına yanıt

Merhaba, Şayet Realme 6 Pro ve 5 Pro'daki geniş açı kameraysa başa baş olması mümkünde değil.

Değiştirmişler demek ki.REALME 7 PRO #ANA KONU 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cambaz_4387 C kullanıcısına yanıt

Tüm telefon görüşmelerini kaydediyorsanız ACR ile ilgili sıkıntı yok o zaman.

Kontrol ettiğinizi varsayıyorum.

Zaten Meizu ve Xiaomi harici, gömülü görüşme kaydedici barındıran başka cihaza rastlamadım.

• quote:

Zaten Meizu ve Xiaomi harici, gömülü görüşme kaydedici barındıran başka cihaza rastlamadım.

xiaomi'de gömülü olarak gelen görüşme kaydetme özelliğini kaldırdı artık, yeni modellerde yok.

• Dokunmatiğinde hassasiyet sorunu var mı arkadaşlar?

• weneorn kullanıcısına yanıt
    Nasıl bir sorun acaba?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Konu neden

Tüm Forumlar

>> Mobil Cihazlar >> Android Telefonlar >> Diğer Android Telefonlar >> REALME 7 PRO #ANA KONU

bu yerde

oppo veya realme başlığı altına taşınabilir mi

ben de bu kadar alan var kimse yorum yazmamış ana konu açılmamış diye boşuna ana konu açtım realme başlığı altında

Ben öyle bir sorun yaşamadım

• Aslında Huawei de falan da var. Hatta 7 pro da YouTube de buna bakarken yurt dışında kayıt olayının gömülü olduğunu gördüm Avrupa sürümlerinde mi yok acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: selocanq

Aslında Huawei de falan da var. Hatta 7 pro da YouTube de buna bakarken yurt dışında kayıt olayının gömülü olduğunu gördüm Avrupa sürümlerinde mi yok acaba?

Realme 5 Pro'da sistem program kurmaya izin veriyor ama kayıt yapmasına olanak sağlamıyordu.

Bu yüzden 9T almıştım , bir arkadaş Xiaomi cihazların yenilerinde yok diye bahsetmiş , biraz araştırdım evet bazı modellerde yok ama onda da Root ile sorun çözülmüş.

Yasal zorunluluk başlıca sebebi bencede.

• Aynen öyle ama acr tarzı programlarla olabilmesi gerek sistem izinleri ile ilgili bir problem yaşamış olabilir misiniz? Ben şahsen 9t de kardeşimin telefonuna kurdum problem yaşamadım

• Avrupa'ya satilan modellerde Google in arama uygulamasını kullanir Xiaomi. Yasal zorunluluktan dolayı.
    Cin ve hindistan rom larinda miui nin kendi arama uygulaması vardır. Rom değiştirerek sorunu çözmüştüm 9t pro da

• quote:

Ben bizzat kullanıyorum, hiçbir sıkıntı yok. Zaten ACR'nin pro sürümünü satın almıştım önceki telefonumda, Android 8 olduğu için ve uygulamanın da güncellemesini kapatarak o telefonda sorunsuz kullanıyordum. Bu telefona geçtikten sonra ise Play Store'dan değil https://www.apkmirror.com/apk/nll/call-recorder-acr/call-recorder-acr-32-9-unchained-release// adresindeki Call Recorder - ACR 33.3-UnChained versiyonunu yükledim. Eski lisansımı gördü ve aktif olarak kullanıyorum. Numaralar da isimler de gözüküyor. Hem karşı tarafın hem benim sesimi kaydediyor.

• 27 Ekim'de verdiğim telefon hala elime geçmedi. Nerde olduğu belli değil. Deprem günü deprem bölgesine sözde gelmişler beni bulamamışlar. Küfür etmemek için zor tuttum kendimi. Sonra bir daha gelmişler 3 Kasım'da. Tabi bu gelişlerde ne telefonla aramak var ne mesaj atmak var. Evde kimse yok evler yıkıldı mahallemizde memlekete kaçtık diyorum. Yapabileceğimiz bir şey yok diyorlar.

Hepsiburada ve hepsijet ile defalarca görüştüm ne adres değişikliği yapıyorlar, ne depoda bekletin arkadaşıma aldırayım diyorum ona yanaşmıyorlar ne de yan binaya esnafa bırakım ben ordan alırım ben onay veriyorum diyorum onu da yapmıyorlar. Değerli ürünmüş bilmemneymiş.

Parasını verdiğim ürünün nerde olduğu belli değil. İade olacak falan dediler haber yok.

Buradan hepsiburada ve hepsijet'i Allah'a havale ediyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Roland Deschain

Nasıl bir sorun acaba?

Hepsiburada yorumlarında bazı kullanıcılar ekran klavyesinin bazen tepkisiz kaldığını yazmışlar da. Bu yüzden sordum.

Bu durumu hiç yaşamadım şahsen.

• quote:

Orijinalden alıntı: selocanq

Aynen öyle ama acr tarzı programlarla olabilmesi gerek sistem izinleri ile ilgili bir problem yaşamış olabilir misiniz? Ben şahsen 9t de kardeşimin telefonuna kurdum problem yaşamadım

9T ve 9se 'de kendi uygulaması var zaten .

Yeni, 9T den sonra çıkmış cihazlarda problem varmış ki doğru. 9lite, Mi10lite vs.. Root yapmadan kurulamıyor önceden yazdığım gibiREALME 7 PRO #ANA KONU 

• Doğrudur 👍

• Yazılım Güncellemesi Gelmiş Sorun Düzeltme Yazıyor. REALME 7 PRO #ANA KONU

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.