< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
REALME 7 PRO #ANA KONU (7. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Makvayuz46
Arkadaşlar hepsijet ile ilgili şikayetvar da çok fazla konu var. Telefon teslimi ile ilgili sorun yaşayan oldu mu?kendi adıma, bulunduğum bölgede en iyi ve sorunsuz teslimat yapan firmalardan biri hepsijet. gelip bulamadıklarında arıyorlar, ne zaman geliyorsunuz ya da bir yere bırakalım mı diye bile soruyorlar. gayet memnunum hepsijetten.
-
telefonu kullanan arkadaşlar memnun musunuz
artılar eksiler nedir size göre. tavsiye eder misiniz.
özellikle mikrofon hoparlör kalitesi görüntülü görüşme kalitesi nasıl.
cevaplar için teşekkür ederim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bi arkadaşımız iade işlemlerini başlattı bakalım o sebebten iade alacaklar mı. Ona göre bende iade ederim belki.
Hepsijet ile alım yaptığım ne varsa sorunsuz bir şekilde geldi. Realme 7 Pro'yu 1 Kasım gecesi sipariş verdim. Gece kargo yola çıktı. 2 Kasım saat 16'da teslim aldım. Hız muazzam.quote:
Orijinalden alıntı: Makvayuz46
Arkadaşlar hepsijet ile ilgili şikayetvar da çok fazla konu var. Telefon teslimi ile ilgili sorun yaşayan oldu mu?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KediTartaklayanBodyciFare -- 2 Kasım 2020; 23:20:30 >
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Şahsen gayet memnunum. Mikrofon kalitesinde herhangi bir kusur gözlemlemedim. Ayrıca görüntülü konuşma da gayet iyi. Eski cihazım Redmi Note 8 Pro idi. Onda görüntülü konuşma berbattı.
Artıları olarak; super amoled panel, pil ömrü ve stereo hoparlör ve hızlı çalışan parmak izi sensörü diyebilirim. Ayrıca cihazın ebatı da gayet iyi. Kaba değil ve rahat kullanılabiliyor. Fiyat noktasında en yakın rakibi POCO X3 gibi duruyor. Ki benim de ilk tercihimdi esasen. Ancak Realme'deki amoled panel gerçekten çok güzel. Tercihim panel sebebiyle Realme 7 Pro'ya kaydı.
Kullanan arkadaşlar kameradan memnun musunuz? Özellikle ön kameradan. Mağazalarda realme 6 pro var ön kamerası onun gibi midir daha mı iyidir kendimce ona göre kıyas yapabilirim.
Bugün biraz telefonlari inceledim ama hiç bir telefon elimdeki samsung c7pro kadar net ekrana ve net ön kameraya sahip değildi, üzüldüm
telefonu kullanan arkadaşlar acaba telefonun ekran yansıtma özelliği var mı?
ekranı tv ye yansıtabiliyorr muyuz?
-
Evet var denedim çalışıyor
Beş kusur saat toplam kullanım süresi ve iki buçuk saat ekran süresi ile şuan yüzde seksen şarj var. Bu iki buçuk saatin 40 dk si ile clash royale oynadım gerisi kamera denemeleri sosyal medya ile oldu. Ekranın yüzde elli civarında parlaklığı. Mobil veri kullanıyorum bu arada. Başka ne desem bilemedim bu şekilde. Yani 11-12 saat verecek gibi duruyor...
Hocam öyle kıyas yapmak doğru olmaz bende on saat ekran süresi ve üstü gibi duruyor şu an tabi herkesin kullanımı farklı. Ama şunu net olarak söyleyim sabah yüzde 25 şarj vardı şarja takıp giyindim kahve içtim işe gitmeden şarjdan aldım telefonu. Yaklaşık 20 dk yani şarjım yüzde seksen idi. Bu muazzam birşey. Ekran süresi az bile olsa bunu telafi eder ki bence gayet iyi ekran süresi de.
Youtube videoları ve forumlarda gözlemlediğim sorunlar var kullananlardan aşağıdaki sorunları yaşayan var mı?
-Video kaydı yaparken mikrofonun kötü ses kaydetmesi
-Video kaydı yaparken ekranın parlaklığının azalması
-Son ses seviyesinde kasa titreşmesi (Bu aşırı bir sorun değil bence)
-Telefon görüşmlerinde karşı tarafa ses nasıl gidiyor acaba ?
Telefon hızlı şarj olayı, super amoled olması, şekli ve diğer özellikleriyle tam bir f/p ürünü gibi görünüyor ama bu video problemi realme 6 pro'da da varmış hatta forumda konu başlıkları mevcut. Bu durum yazılımsalsa, gürültü engelleme ile ilgiliyse güncelleme ile çözülebilir. Kullananlardan yorumları bekliyorum bu sorunlar aşılsa tam alınacak telefon.
-
Arkadaşlar eşime aldım bu telefondan, bugün geldi telefon. Ayarlarını falan yapmaya çalışıyorum ama adımsayar widgeti bulamadım. Var mı acaba
quote:
Orijinalden alıntı: dumluc4
Bikaç saat önce sipariş verdim. İphone 7 plustan geçiş yapıcam. İphone sarjından artık bıkkınlık gelmişti.İyiki geçmişim. Kesinlikle düşünmeden alın arkadaşlar.
quote:
Orijinalden alıntı: ismailsss
Arkadaşlar eşime aldım bu telefondan, bugün geldi telefon. Ayarlarını falan yapmaya çalışıyorum ama adımsayar widgeti bulamadım. Var mı acabaSmart Asistanın içinde var hocam
Çok teşekkür ederim. Allah razı olsun.
Rica ederim 🙂
-
Cihaz görüşme kaydi destekliyormu? .Bu yuzden 5 Pro yu İade etmistim.
Mevcut cihazim 9T kameralarindan cok memnunum, 13Mp genis aci kamerasi olan nadir orta sinif cihazlardan.Genis Aci kamerayi test eden oldumu?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X