Bence de 4 bin verilmemeli her yeni çıkan seride bu donanım daha da ucuzluyor bu sebeple bekleyeceğim ancak 3599 a düşerse de alırım zira dövizde düştü fiyatların biraz inmesi gerekiyor anlıl indirim vs adı altında. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
REALME 7 PRO #ANA KONU (12. sayfa)
-
-
7 Kasım'da hepsiburada'dan 3599'a oda arkadaşım aldı hala göndermediler. İsterseniz iptal edin diyorlar. herhalde yeni fiyattan satma peşindeler
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Weisanstein7 Kasım'da hepsiburada'dan 3599'a oda arkadaşım aldı hala göndermediler. İsterseniz iptal edin diyorlar. herhalde yeni fiyattan satma peşindeler
Klasik bir Realme taktigidiir.
Realme 5 Pro ile Türkiye ye girdikleri zamanda bu tür seyler yapmışlardi .Pek hoş degil, reklam yapma ayağına insanlari magdur ediyorlar.
Kimisi güven kazanir kimisi de nefret ettirir..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: OldsoundmanKlasik bir Realme taktigidiir.
Realme 5 Pro ile Türkiye ye girdikleri zamanda bu tür seyler yapmışlardi .Pek hoş degil, reklam yapma ayağına insanlari magdur ediyorlar.
Kimisi güven kazanir kimisi de nefret ettirir..
Alıntıları GösterSatıcı hepsiburada. 4000'den satmak için 7 Kasım'da kendileri 3599'a sattıkları malı göndermiyorlar. Milletin akın akın amazon'a kaçmasına şaşmamalı. 400 lira için çakallık peşindeler.
-
quote:
Orijinalden alıntı: WeisansteinSatıcı hepsiburada. 4000'den satmak için 7 Kasım'da kendileri 3599'a sattıkları malı göndermiyorlar. Milletin akın akın amazon'a kaçmasına şaşmamalı. 400 lira için çakallık peşindeler.
Alıntıları GösterBen burada HB'nin suçu var ise Realme'den daha az olduğunu düşünüyorum.
Zaman zaman bizde ürün satıyoruz HB üzerinden. Bizden Stok bilgisini istiyor, kaç adet diye. Sonrasında ürünü ilana koyuyor.
5Pro satışında o kadar tepki olmuştu ki, Türkiye Müdürü açıklama yapmak zorunda kalmıştı.
Neyse, artık olan olan olmuş. Geçmiş olsun mağdur olan arkadaşlara. Umarım sorunlarını bir şekilde çözerler...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: OldsoundmanBen burada HB'nin suçu var ise Realme'den daha az olduğunu düşünüyorum.
Zaman zaman bizde ürün satıyoruz HB üzerinden. Bizden Stok bilgisini istiyor, kaç adet diye. Sonrasında ürünü ilana koyuyor.
5Pro satışında o kadar tepki olmuştu ki, Türkiye Müdürü açıklama yapmak zorunda kalmıştı.
Neyse, artık olan olan olmuş. Geçmiş olsun mağdur olan arkadaşlara. Umarım sorunlarını bir şekilde çözerler...
Alıntıları GösterAnlamadım vallahi. Bizden sonra sipariş verenlerin telefonları hep gelmiş. 7 Kasım'da aldık daha kargoya vermediler. Bize iptal edin diyorlar. Bu hepsiburada'yı bir türlü sevemedim zaten. Bu telefona yönlendirmiştim adama da ben sebep olmuş gibi üstüme yük bindi şimdi. Büyük alışverişlerde 100-200 fazla verip amazon'dan şaşmamak lazım. Realme da bir türlü yaygın bir satış kanalı oluşturamadı maalesef. Fiyatları da oynak. Onların da bu işte dolaylı olarak suçu olabilir haklısınız.
-
umarım bir gün adam akıllı telefonlar yaparızda bunların saçma sapan satış politikalarından kurtuluruz.
RMX2170_11_A.22 güncellemesi geldi.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
ekranda sürekli açık saat var 2 sim kart takılı wifi sürekli açık şarj biraz çok gidiyor gibi 10 saat hiç ellemesem %20 gitmiş oluyor %100 iken
-
Bende de always on Display sürekli açık, ama tek hat kullanıyorum, bende wifi ve mobil internet sürekli açık. Benim Accubatery istatistiklerine göre ortalama ekran kapalıyken batarya tüketimi saatte % 1,3 . Sizinki benimkinden yaklaşık %50 daha çok tüketiyor. Pil tüketen uygulamalar kısmını bir kontrol edin bence.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cambaz_4387 -- 18 Kasım 2020; 2:20:27 >
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Yeni güncellemeyi yapan oldu mu?
-
Selam arkadaşlar şuan redmi note 9s kullanıyorum bunu elden çıkarıp garantili realme 7 pro veya oneplus nord arasında kaldım önceliğim kamera oyun performansı stabili olması sizce ne yapmamı önerirsiniz?
Bu telefonda değil ama başka bir üründe ,geçtiğimiz aylarda ,hepsiburada bana şöyle bir oyun oynamıştı. Aynen burada olduğu gibi ben sipariş verdikten sonra ürünün fiyatı artmıştı. Ürünü bir süre kargolamadılar. Ben müşteri hizmetlerine sorunca ürünü tedarik edemediklerini, iptal etmem gerektiğini söylediler. Ben de ürünün kendileri tarafından daha yüksek bir fiyatla satışta olduğunu ve bu fiyattan alanlara gönderim yapıldığını söyledim. Bu sefer ürünü kargoya verdiler ( Sözde) ertesi gün de ürün kargoda hasar gördü şeklinde bir açıklamayla kafalarına göre siparişi iptal edip ben daha itiraz dahi edemeden 1 -2 dk içinde ödediğim ücreti karıma iade ettiler. ..Kargo şirketleri de kendi bünyelerindeki Hepsi jet olunca istedikleri gibi at koşturabiliyorlar maalesef.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Mars51Bu telefonda değil ama başka bir üründe ,geçtiğimiz aylarda ,hepsiburada bana şöyle bir oyun oynamıştı. Aynen burada olduğu gibi ben sipariş verdikten sonra ürünün fiyatı artmıştı. Ürünü bir süre kargolamadılar. Ben müşteri hizmetlerine sorunca ürünü tedarik edemediklerini, iptal etmem gerektiğini söylediler. Ben de ürünün kendileri tarafından daha yüksek bir fiyatla satışta olduğunu ve bu fiyattan alanlara gönderim yapıldığını söyledim. Bu sefer ürünü kargoya verdiler ( Sözde) ertesi gün de ürün kargoda hasar gördü şeklinde bir açıklamayla kafalarına göre siparişi iptal edip ben daha itiraz dahi edemeden 1 -2 dk içinde ödediğim ücreti karıma iade ettiler. ..Kargo şirketleri de kendi bünyelerindeki Hepsi jet olunca istedikleri gibi at koşturabiliyorlar maalesef.
Aynen birebir aynı senaryo. 2011'den beri alışverişim yoktu hepsiburada'dan. Haklıymışım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Weisanstein -- 18 Kasım 2020; 15:38:26 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: WeisansteinAynen birebir aynı senaryo. 2011'den beri alışverişim yoktu hepsiburada'dan. Haklıymışım.
Alıntıları GösterBenzerini bana da yaptılar. 3600 TL'den Realme 7 Pro siparişi verdim. Deprem günü İzmir Manavkuyu'ya teslime gelmişler bana ulaşamamışlar. Ulan benim yanımdaki karşımdaki binalar yıkıldı yollar kapandı ne teslimi. Biz memlekete kaçtık. HB ve hepsijet ile defalarca görüşüp yalvarmama rağmen adres değişikliği yapmadılar, yan binada esnafa bırakın dedim bırakmadılar, arkadaşım gelip alsın deponuzdan ben onaylıyorum dedim kabul etmediler.
İade yaptırdılar zorla şu an telefon 4000 TL..
-
kargonu takip edip şubeden alcaktın kimin umrunda deprem olması
-
quote:
Orijinalden alıntı: we[AGRA]Benzerini bana da yaptılar. 3600 TL'den Realme 7 Pro siparişi verdim. Deprem günü İzmir Manavkuyu'ya teslime gelmişler bana ulaşamamışlar. Ulan benim yanımdaki karşımdaki binalar yıkıldı yollar kapandı ne teslimi. Biz memlekete kaçtık. HB ve hepsijet ile defalarca görüşüp yalvarmama rağmen adres değişikliği yapmadılar, yan binada esnafa bırakın dedim bırakmadılar, arkadaşım gelip alsın deponuzdan ben onaylıyorum dedim kabul etmediler.
İade yaptırdılar zorla şu an telefon 4000 TL..
Alıntıları GösterBen senelerdir kullanmıyorum bu adamları da, bir arkadaşa Realme 7 Pro önerdik. Sadece burada satışı varmış. Adama da sebep olduk gibi üstüme yük bindi şimdi. Uzak durmaya devam
-
Kullanan arkadaşlar, video testlerindeki mikrofon sıkıntısı görüntülü görüşmede de var mı?
-
Realme 7 yi inceledim helio 95 işlemci teknik olarak da üstün hız vb youtube incelemelerinde de üstün sizce tercih edilmesinde ne mahzur vardır sd720 olan pro versiyona göre? Neden ucuz ve handikapı nedir? 6 pro da seçenekler arasında bu arada.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X