Şimdi Ara

REALME 7 PRO #ANA KONU (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
837
Cevap
28
Favori
67.001
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Daha önce bu işlemi yapmış olan biri varmı yada realme nin servisi nasıldır,bir bilginiz var mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok ilginç servisin bana önerdiği çözüm, telefonu resetleyin, donanımsal bir sorun için yazılımsal çözüm !!!

• pmomer kullanıcısına yanıt
    Geçen hafta ekran değişimi oldu serviste. 1 gün sonra aradılar hazır diye. Ellerinde yoksa 1 hafta, var ise 1 gün sonra hazır ediyorlarmış.

KVK'ya verdim cihazı. Herhangi bir sorun yok şuanda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KediTartaklayanBodyciFare -- 22 Şubat 2022; 22:39:19 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • KediTartaklayanBodyciFare K kullanıcısına yanıt

Teşekkür ediyorum ,garanti bitimine doğru bende öyle yaparım

• pmomer kullanıcısına yanıt
    Rica ederim hocam.

• Güncelleme gelmiş

• kubilay61 kullanıcısına yanıt
    Hocam sizde derleme numarası kaç görünüyor ?

11 C 29

• Yani her geçen gün pişman oluyorum bu telefon aldığıma. neyse kasım ayında inşallah satıp yenisini alacağım.

Bir sorum olacak cihazı bir türlü root layamadım. yapabilen var mı ?

• Bende her geçen gün pişman oluyorum, şarj süresi yerlerde,video izlemek zulüm, video çekimlerinde 10. Sn den sonra hala ekran kararıyor, çekimde ses patlamasından bahsetmiyorum bile,amoled yanığı hat safhada , kısaca alınmazmış.Akıllı telefon olarak 40-45 model kullandım bu kadar sorunlusunu görmedim, zamanın teknolojisine göre çok geride , herşey sadece kağıt üstünde güzel...

• Benim de alalı 1 yıldan fazla oldu. Tam tersi memnunum. Hiç sorun yaşamadım. Şarj konusunda belki yüzde 10'luk bir performans düşüşü hissettirse de hala daha bu kadar hızlı şarj etmesi ve uzun süre kullanımı beni mutlu ediyor.

Edit: Konuyu gördükten sonra daha çok dikkat etmeye başladım. Batarya konusunda yüzde 10luk değil de yüzde 50lik bir performans kaybı söz konusu. Eskisi gibi dayanmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pankreasına Talibim -- 20 Nisan 2022; 10:31:40 >
  • Pankreasına Talibim kullanıcısına yanıt

Hocam gelen güncellemeleri sürekli yapıyor musunuz?

• Android 12 den sonra temiz kurulum şart bu cihaza umarım stabil hale gelir. Eskiden 10dk şarja takardım yüzde 50 alırdım cihazı şuan yüzde 20 olmuyor. İnstagram da çok hata oluyor ses gitmiyor vs.. Şarj sıfırlandıktan sonra şarj almama sorunu var 10 dk bekledikten sonra açılıyor cihaz. RMX2170_11_C.31 güncellemesi geldi hiç bir şey düzeldiği yok.

• catlion C kullanıcısına yanıt
    Neyi kapattınız burada hocam ? Komple el ve telefon hareketlerini mi ? Bende de bu şekilde. Ama ben navigasyon tuşlarını kullanıyorum. O şekilde yine en üstte el ve telefon hareketleri.
    REALME 7 PRO #ANA KONU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KediTartaklayanBodyciFare -- 16 Haziran 2022; 23:44:51 >
  • Ve evet artık ölü bir cihazla karşı karşıyayız. Konudaki arkadaşlara tavsiyem cihazı ilk aldığınızda yüklü olan romu kurun. Muhtemelen ilerideki güncellemeler ile daha da çöp olacak bu cihaz. En azından hızlı şarj eskisi gibi oluyor ve ısınma azalıyor. Bir daha realme asla.

• quote:

Orijinalden alıntı: Fanzi

Ve evet artık ölü bir cihazla karşı karşıyayız. Konudaki arkadaşlara tavsiyem cihazı ilk aldığınızda yüklü olan romu kurun. Muhtemelen ilerideki güncellemeler ile daha da çöp olacak bu cihaz. En azından hızlı şarj eskisi gibi oluyor ve ısınma azalıyor. Bir daha realme asla.
    Sonuna kadar katılıyorum. ilk defa aldığım bir cihazdan pişmanım. ortalama 2 yılda bir yeni cihaz alıyorum almaz olaydım dedirtti. yeni cihaz için Kasım ayını bekliyorum kara cuma indirimlerinden. tabii dolar bakalım kaç olur o zamana.

• Fanzi kullanıcısına yanıt

Sürümü nasıl düşünüyoruz hocam? Realme kullanmadım daha önce hiç.

Bu arada bu konu ölmüş sanırım ama belki hâlâ okuyan birileri varsa sorim. Telefonu yakın zamanda ikinci el aldım, o yüzden eski güncellemelerde durum nasıldı bilmiyorum. Şuan telefonun bataryası ortalama 6-7 saat ekran süresi veriyor, oyun yok. Eğer batarya yıpranmasından ziyade direk güncellemeler ile pil performansı düşürüldüyse sürüm düşürmeye çalışıcam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkan 197 -- 29 Haziran 2022; 0:18:43 >
  • berkan 197 kullanıcısına yanıt

Rollback rom var ozip uzantılı. Onu indirin. Daha sonra recoveryden install yapın.

Rollback yaptıktan sonra Android 10'a düşüyor ancak şunu da belirteyim. En son A.41 sürümüne güncelleniyor bu romda ve Android 11 güncellemesi gelmiyor.

Gelmemesi daha iyi hocam. Zaten downgrade yapmışız upgrade isteyen kim, sık sık güncelleme bildirimi tacizinden de kurtulmuş olurum. Sonuç olarak istediğim zaman yine upgrade yapabilirim.Teşekkür ederim

Bir de siz bu cihazı mı kullanıyorsunuz hocam? Şuanda son sürümdeyim (11_C.32), gerçekten çok fark var mı iki sürüm arasında bu cihazı ikinci el aldım A11 yüklü. Hız vs. bir problem yok o konuda ama A10 deneme şansım olmadı, ekran süreleri düşmüş sanırım, çünkü benim de beklentim daha fazlaydı pilin boyutu ve diğer teknik donanımlara dayanarak. Konu ölmüş, downgrade yapıcam ama bir yandan veriler silinir endişesi var. O yüzden yeni sürümle eski sürüm arasında kullanan bir kullanıcıdan onay almadan geçmek istemiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkan 197 -- 7 Temmuz 2022; 7:20:59 >
  • realme 7 pro rmx2170 imei degistirilirmi ?

• 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.