Şimdi Ara

REALME 7 PRO #ANA KONU (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
837
Cevap
28
Favori
67.000
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam ilk aldığımda Android 10'da ekran süreleri daha iyiydi . Çok rahat 9-10 saat ekran süresi alıyordum. 11'de de ilk başlarda iyiydi ama batarya aşındıkça düşmeye başladı. Batarya değişimi oldu garantide, iki sürümde de aynı ekran sürelerini almaya başladım ama ilk aldığım gibi değildi tabi.

A10'a downgrade yaparsanız direk upgrade yapamıyorsunuz çünkü downgrade romu A.41 sürümünden sonra güncelleme vermiyor. O da android 10 sürümü oluyor. Veriler de maalesef siliniyor.

Dün gece Android 10, A.41 sürümündeyken bootloaderı açıp üzerine Orange Fox recovery kurdum ve Android 11 C.20 sürümüne güncelledim. Sonra kaşıntı tuttu Derpfest'in Android 12 romu çıkmıştı, onu kurdum. Saf android üzerine kurulu bir rom.

REALME 7 PRO #ANA KONU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KediTartaklayanBodyciFare -- 12 Temmuz 2022; 12:47:19 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• ego37 kullanıcısına yanıt
    Maalesef hocam olmuyor.

• KediTartaklayanBodyciFare K kullanıcısına yanıt

Ya mantıken zaten bu donanım ve pille bu cihazın 8-9 saat ekran süresi vermesi lazım ama vermiyor. Bilemedim A10 kursam mı kurmasam mı, 1-2 saat saat kadar fark oluyorsa kurmaya değer herhalde ama ilk sahibi pili mi yıprattı ondan mı acaba diye de düşünüyorum bir yandan. Veriler vs. silineceği için karar veremedim, bir fark olmayacaksa boşa uğraşmak da istemiyorum.

Cihazın özellikleri de iyi ama ölü bir cihaz, ne burada ne xda da adam gibi kullanıcısı var.. Bahsettiğiniz romlara baktım ama kullanıcılardan hiç geri dönüş yok neredeyse, olanlarda da buglardan bahsetmişler genelde..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • berkan 197 kullanıcısına yanıt
    Garantisi varsa verin hocam garantiye. Ama yine verileriniz gidecek.

telegram
    Realme 7 Pro | Discussion™
    https://t.me/realme7ProOfficial

Telegram grubu var. Yabancı ama baya aktif.

kurduğun romda karşılaştoğın Buglardan ve kamera deneyiminden bahseder misin. Fotoğraflarda HDR çalışıyor mu, video stabilizasyonu var mı? Gcam da, video stabilizasyonu çalışmıyordu kendi romunda.

Realme ui 3.0 - android 12 yakında gelecek cihaza onu deneyimleyip hoşuma gitmez ise bende kurmayı düşünüyorum fakat sizden ön bilgi almak iyi olabilirdi deneyim konusunda

• hadixcanim H kullanıcısına yanıt
    Hocam karşılaştığım tek bug bazen pil yüzde 2 olarak düşüyor. Gcam go sürümü var bu romda. HDR çalışıyor. Videoyu denemedim yarın sizin için deneyeyim.

Hindistan'a geldi UI 3 ancak daha globale gelmedi. RUI'de sevmediğim tek olay parlaklık bu roma göre düşük. O yüzden geçiş yaptım.

Selam garantiden pili nasıl değiştirdiniz? Benim de pilin performansı düştü acaba servise gidip direkt olarak pil değişimi istiyorum desem ücretsiz değiştirirler mi? Siz nasıl bir yol izlediniz?

• ÖEY kullanıcısına yanıt
    Merhaba, şarj eskisi gibi dayanmıyor dedim. Akşamına garanti dahilinde değişecek ancak parça yok dediler. Yaklaşık 2 hafta sonra mesaj geldi cihazınız hazır diye.

Anladım iki hafta uzunmuş yedek telefonum yok neyse kısmet artık sağ ol cevap için

• Merhaba, bu sürümü önerir misiniz arkadaşlar, yorumlarınızı rica ederim.
    REALME 7 PRO #ANA KONU

• sc1ps1 S kullanıcısına yanıt
    Bi farklılık hissettiren bir güncelleme değil bence. Fakat şu sıralar cihaz yavaş şarj oluyor gibi nedeni bu güncelleme mi emin değilim.

• realme ui 3.0 güncellemesi globala yayınlanmış, bana hala gelmedi sizde durumlar ne ?

Bende de bişey yok şuanlık

• VPN ile deneyin

• beyzafer B kullanıcısına yanıt
    Denedim ama gelmedi. Sana o şekilde geldi mi ?

bende 8 pro var. Türkiyeye henüz gelmemişti. vpn ile hollandayı seçtim geldi. Bi kaç farklı ülke deneyin. Almanya İtalya, Hollanda vs.

• beyzafer B kullanıcısına yanıt
    Hangi vpn uygulamasını kullandın ve ayarlardan bölge değişimi fln yaptın mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hadixcanim -- 8 Eylül 2022; 17:52:28 >
  • play storeda var. vpn yazın. indirme sayısı 1m üstü olanlardan brini tercih edin.

Ben şunu kullandım.

REALME 7 PRO #ANA KONU
    REALME 7 PRO #ANA KONUplay.google.com
    Turbo VPN- Free VPN Proxy Server & Secure Service - Apps on Google Play
    https://play.google.com/store/apps/details?id=free.vpn.unblock.proxy.turbovpn
  • Bugun realme ekibinden aldığım mail üzerine neden oppo yerine realme tercihimden pişmanlık duyduğumu anlamış bulunmaktayım. Realme ekibine ui 3.0 güncelleme tarihi ile ilgili ulaştım ve kendileri bana böyle bir planları olmadığını söyledi. Realme TR ekibi gerçekten hayal kırıklığına uğrattı. Sadece bir ana sürüm güncellemesi getirdiler. Tüm ülkelerde 2 ana sürüm güncellemesi sunulurken bizim dışlanmamız üzücü. Ne olur ne olmaz 1 ay daha bekleyip muhtemelen custom roma başvuracağım.

• Realme 7 pro ya imei atılıyor mu arkadaşlar?

• 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.