İyi günler arkadaşlar ben pc'me format attım bilgisayarım windows 8 ama realtek'in setupunu internette bulamadım rica etsem yardımcı olurmusunuz Yardım edenlere ŞUKU..!
anakartınızın modelini yazarmısınız
Anlamadıgım için böyle yazmak zorunda kaldım;
Motherboard Üretici CASPER BILGISAYAR SISTEMLERI A.S Model CASPER NIRVANA (SOCKET 1155) Yonga Tedarikçisi Intel Yonga Modeli Ivy Bridge Yonga Revizyonu 09 Güneyköprüsü Tedarikçi Intel Güneyköprüsü Modeli H61 Güneyköprüsü Revizyon B3 System Temperature 28 °C BIOS Marka American Megatrends Inc. Sürüm 0200 Tarih 16.10.2012 Voltaj CPU CORE 0,924 V MEMORY CONTROLLER 1,500 V +3.3V 2,004 V +5V 3,447 V -5V (8,880) V +5V HIGH THRESHOLD 2,762 V CMOS BATTERY 1,632 V PCI Data Slot BİLİNMİYOR Slot Type BİLİNMİYOR Slot Usage In Use Bant Genişliği Unknown Slot Designation J6B2 Slot Number 0 Slot BİLİNMİYOR Slot Type BİLİNMİYOR Slot Usage Available Bant Genişliği Unknown Slot Designation J6B1 Slot Number 1
Burada oyle sacma sapan konusulmaz. Kardesim vs kullanilmaz hersey saygi cercevesinde yurur... Oncelikle burada yardim isterken buranin kurallarina uyarsiniz... Inci sozluk degil burasi. 19-25 yas grubu yoktur bu forumda 50-60 lara kadar uzanir buranin yas gruplari... Burada kurallar vardir ona gore davranis gosterirseniz yardimci olunur...