Şimdi Ara

Realtek AC'97 Audio Sorunu (Xp)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
5.964
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Elimde TOSHIBA Satellite L10 Laptop var.. Eski biligisayar olduğu için abim bir süre önce parçaladı bilgisayarcıya verdik adam ses kartını değiştirdi mi bilmiyorum ama ekranı ve iç donanımlarının bir kısmını değiştirmiş.. pcye format attım herşey tamam sadece içindeki Realtek AC'97 Audio Ses kartını yükleyemiyorum. Bunun için DriverPack Solution 12'nin son sürümünü kendi sitesindne indirdim driverı buluyor fakat yükleme yapınca %100'de takılıyor.. Kaç gündür uğraşıyorum kendi sitesinden drivernı indirdim yükleyemiyorum. Ses çıkmıyor bilgisayardan. Bu konuda Yardımcı Olur musunuz ?

• Büyük ihtimalle ses kartı hasar almıştır ama laptopda da donanımsal bir sorun olabilir bi malware driver yüklenmesini engelliyor olabilir sistemi tarayın. Güvenli modda kurmayı deneyin.
  • çip setine ve yongasına bak..ona göre sürücü yükle..senin pc Realtek AC'97 ses kartı kullanıyor ama toshibanın kendine özel yongası yüklenmeden çalışmaz..IBM..DELL..HP gibi markalarda kendilerine özel yazılım yaptırıyorlar..sen realtek görüyorsun ama çip seti ve yongası farklı oluyor..AIDA64 Extreme Edition programını indir onunla bak ses kartı ayrıntılarına

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ay_tech -- 4 Temmuz 2012; 15:05:41 >
  • Hocam aygıt yöneticisinden baktım yonga driver ı yüklü fakat aygıt yöneticisinde ses. video ve oyun kumandası bölümünde sadece Realtek AC'97 Audio driver ı ünlem işareti gösteriyor...???
  • Bunu benim kurduğum realtek'in sitesinden indirip kurduğum Realtek AC'97 Audio driverı kaldırıpta mı kurayım ??
  • evet realteki silin bunu kurun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    realtek driver sorunu
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam oldu elinize emeğinize sağlık...
  • quote:

Orijinalden alıntı: code7

evet realteki silin bunu kurun

üzerine yazdım hoca sıkıntı olur mu ilerki zamanlarda ???
  • quote:

Orijinalden alıntı: I_CaSTieL_I

Hocam oldu elinize emeğinize sağlık...

• yok olmaz bişi ses çıkıyorsa tamamdır..ama sen yinede program ekle kaldırdan kaldır..problem olursa..kur üzerine
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.