Bildirim
Realtek HD audi yöneticisi(manager) sorunu
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: akkrep24
arkadaşlar pc ye format attım.realtek'in sitesinden driverı indirdim ancak HD audi yönetici gelmediği için mikrofon ayarlarını yapamıyorum.bunun sebebi ne olabilir.pc bilgilerini veriyim bu arada: win 7 home basic 32 bit (istediğiniz başka bilgi varsa verebilirim)
Eğer doğru driver'ı indirdiyseniz:Görev çubuğuna sağ tıkla,özellikler i tıkla,özelliştir'e tıkla,Realtek HD Audio yöneticisine:simge ve bildirimleri göster de...sağ alt köşede ikon çıkması lazım.... -
baktım ancak orda yok doğru yüklediğimdende eminim(32bit_Vista_Win7_Win8_R270 sürümü) konuyu araştırdım epey ama bi çözüm bulamadım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akkrep24 -- 27 Şubat 2013; 22:13:18 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X