Şimdi Ara

realtek hd audio yöneticisi yardım!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.934
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, gigabyte anakartım var ve realtek hd audio yöneticisi kullanıyorum.Benim sorunum şu, ön panelden mikrofon veya hoparlör taktığımda sürekli olarak "bir jak takıldı-bir jak çıkarıldı" diye uyarı veriyor. Bu uyarıdan kurtulmam için restart atmam gerekiyor.Ayrıca odadaki yer sıkıntısından dolayı kimi zaman ayağım mikrofon takılıyken mikrofon girişine değiyor ve tam işimin en catafatlı zamanında programı kapatıp masaüstüne dönüp aynı uyarıyı veriyor. Bu uyarıyı kapatmanın bi yolu varmış sanırım ben ama araştırmama rağmen bulamadım. Yardımcı olursanız sevinirim.Şimdiden teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cenksen_41 -- 3 Kasım 2011; 19:44:35 >

• Realtek hd audio kontrol panelini açın

Kontrol panelinin sağ üst köşesinde klasör şeklinde konnektör ayarları butonu var onu tıklayın(resimde işaretli yeri tıklayınız)

açılan sayfada(resimdeki işaretli kutucuğu boş bırakmayınız)

"Ön panel jak saptamasını engelleyin" şıkkını işaretledikten sonra tamam basın ve

son bir işlem Kontrol Paneli alt kısmındaki "tamam"ı tıklatın ve Kontrol panelinden çıkmış olacaksınız..

İnşallah bu bilgiler siz ve sizin gibi problemi yaşayanlara yardımcı olur..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quard -- 3 Kasım 2011; 23:38:13 >

• dostum çok teşekkür ederim beni büyük bi beladan kurtardın emeğine sağlık :)
  • Rica Ederim(bir şey değil) :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    VIA HD Audio nedir?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.