Arkadaşlar Bence rebirth +2 yada +3 giymektense; rebirth basmadan +8 upgrade giymek daha Mantıklı Sizce de öğle değilmi???
ama rebirth giyince kömür taşımış gibi oluo sora tak ampul gibi parlıon
o da +5 rebirthe denk geliyor öyle ama rebirth up i$in de +1 den +2ye geçirirken de aynı şans oranı var +10 dan +11 e geçirsende.cazip gelebiliyor
quote:
Orjinalden alıntı: dorogaya
Arkadaşlar Bence rebirth +2 yada +3 giymektense; rebirth basmadan +8 upgrade giymek daha Mantıklı Sizce de öğle değilmi???
Teknik olarak zaten +8 item rebirth +5 e denk geldiği için öyle. Diğer taraftan rebirth çıktı mertlik bozuldu artık herkesin heryeri parlıyor. Keşke sadece armorlarda böyle bir uygulama olsaydı. Artık +8 glave +8 md takan kişilerin bir özelliği kalmadı karşı taraf için.
rebirth Silahlara Hayır!Elbiselere deil silahlara HAYIR! BEN Rebirth
Abi; ampul gibi parlamak herkese cazip gelen bir yön olduğu açık
rebirth +5 deneyene kadar Normal Upgrade ile +9u denemek daha mantıklı Sağlam olurum kömür gibi olurum :P yanlışmıyım abiler
quote:
Orjinalden alıntı: supernovacan92
iğrenç bı durum ya o rebıtlılerın hali aq ne o öyle yarısı kapkara yarısı ampul gıbı parlıyo .. resmen bozuk florosan gıbı bı yanıyo bı sönuyo ben hayatta rebıt basmam.. bı sankı bı .ok muş gibi herkes rebıt basıyo ben beyenmedım..ama tabı rebıt +4 olursa onu gıyerım
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme