Şimdi Ara

FORUM SAAB HAKKINDA NE DÜŞÜNÜYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
101
Cevap
2
Favori
9.671
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Saab-Scania hakkında neler düşünüyorsunuz kullananlarınız var mı nadir rastlanan araçlardan fazla kullanıcısı yok hastaları var benim gibi biraz.. neler düşünüyorsunuz saab hakkında arkadaşlar gerçi fazla konuşulacak birşey yok İsveçli yapmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Toyota SUPRA -- 22 Ağustos 2012; 3:27:25 >

• Otomobiller için aerodinamik önemini bulan, insan hayatını öneme alan bir firma. her zaman kalbimizde

GM bünyesine girdikten sonra bir türlü eski günlerine dönemeyen bir firma...
  • Foruma sorsan hepsi ilk firsatta saab alir ama almaya geldimi onunden gecmezler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eskiden ucak ya da ucak motoru yapiyordu galiba.Daha sonrasini bilmiyorum.

• Saab'a güvenmeyen yoktur sanırım her yönüyle premium'a yakın ve hep volvo gibi premium'a oynamış bir markadır.Ben çok isterdim bi saab 9-5 sahibi olmayı ama türkiyede biraz maceraya kaçıyor.
  • iyi bilirdik.. rahmetliyi
  • TTID BiTurbo motoruna hastayim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hayret kimse yazmamış, ben yazayım.. İçimde ukde kalmıştı:
    Son SAABı olursun

• Eğer satmayı değil binmeyi planlıyorsanız çok iyi araçtır.
    Parçaları genelde opelle ortak olduğundan pek öyle parça sorunu yaşatmaz(biraz tuzludur tabi).
    Olmadı internet üzerinden getirtebiliyorsunuz.
    Rover gibi kaliteli araç yapıp batmaktan kurtulamayan,sonrasında da kendisine sahip bulamayan bir firma.
    Batması bir açıdan iyi oldu,Şu anda 2. elleri gayet uygun,ve saabların verdiği hissi o fiyata bulabileceğiniz bir araç yok.
    Tabi bizim insanımız arabayı alırken elden çıkarmayı düşündüğü için Türkiye pazarında hiç şansı yok:)
  • 2.el alınıp binilebilir.

ama parasal bakımdan sorunuz yoksa 9-5 iyi giderdi süper araç
  • öyle notere gidilmiyor nufus dairesinden alınıyor diye biliyorum ben :) 9-5 2,3 ler gerçekten güzel araçlar aslında bu tarz araçları sevenler wv opel yerine bu tarz daha kalite araçları alabilirler zaten binici bu arabaları alır şahsen ben alırdım ...
  • harika araç kesinlikle 2.el fiyatlarıda tavan durumda değil binilebilir ama yedek parça servis vs vs sıkıntı
  • Arkadaşımda 95 modeli vardı yanlış hatırlamıyosam. Konsolu otobüs konsoluna benzetmiştim çok dik konumlandırılmış ve bir sürü tuş vardı. Arkadaşımın dediğine göre (ben bilmiyorum ne kadar doğru) o modelden bu zamana kadar ölü çıkmamış. Araç çok konforluydu ve muhteşemdi. Bu zamanın bir çok arabasına çok rahat her anlamda kafa tutabilecek bir araçtı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aytürk

Hayret kimse yazmamış, ben yazayım.. İçimde ukde kalmıştı:
    Son SAABı olursun

• quote:

Orijinalden alıntı: Mcuk

harika araç kesinlikle 2.el fiyatlarıda tavan durumda değil binilebilir ama yedek parça servis vs vs sıkıntı

Daha önce hiç saab sahibi oldunuzmu ? Öncelikle bunu sormak isterim hadi oldunuz var sayalım parça ve ve servis sıkıntı demişsiniz ne gibi sıkıntılarla karşılaştınız paylaşırsanız sevirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: flonky

quote:

Orijinalden alıntı: Mcuk

harika araç kesinlikle 2.el fiyatlarıda tavan durumda değil binilebilir ama yedek parça servis vs vs sıkıntı

Daha önce hiç saab sahibi oldunuzmu ? Öncelikle bunu sormak isterim hadi oldunuz var sayalım parça ve ve servis sıkıntı demişsiniz ne gibi sıkıntılarla karşılaştınız paylaşırsanız sevirim?

daha önce saab sahibi olmadım araca hiç binmedim görmedim ama yedek parça vs sıkıntı olabilir diyecektim yanlış yazmışım da siz niye böyle bir çıkış yapma çabasındasınız
  • herkes tarafından (sözde) beğenilen ama hiç alınmayan bir marka
  • En son çinli amcalar alacaktı saabı nooldu..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdiye kadar Saab dışında bindiğim araçlar:

Opel Frontera
    Volvo S60
    Focus HB tdci
    BMW Z4
    Ford S-max
    A3 Cabrio
    Subaru Legacy SW

Ve Saab'ı özlüyorum. Saab'ı verdiğimde araç giderken gözüm dolmuştu. Ondan sonra da bindiğim hiçbir arabaya bağlanmadım. 5 yıl sonra hurda gözüyle bakıyorum.

Bende 94 model saab 900 vardı. Saab'ın kült arabaları Hatcbacktir. Kullanım zevki olarak 9000, yeni 9-3 ve 9-5 gözümde tırttır. Şahsen kendi paramla araba almaya başladığımda temiz bulabilirsem 2002 model düz vites hatchback 9-3 alacağım. 3 veya 5 kapı farkmaz.
  • Sadece nette resimlerini görenlerin bile çok sağlam ve sorunsuz diye bildiği,
    herkesin 40 sene kullanmışta çok memnun kalmış gibi tavsiye ettiği,
    sağdan soldan duyumlarla çok iyi markadır diye adının çıktığı.
    saabı nasıl bilirsiniz diye forumda düzenli aralıklarla hakkında konu açılan,
    bu saabı alayımmı ne dersiniz diye ayda bir soru sorulan,
    oto genelde benim bildiğim kadarıyla kimsenin sahip olmadığı,
    alayımmı diyene mutlaka al denilen ama kimsenin almadığı,
    çinliler çok bozdu, fabrikayıda aldılarmı acaba ve marka imajı silinecekmi geyiği dönen,
    ulan saabı biz alaydık ne yerli araba üretirdik beee diye hayıflanılan
    servis-parça-usta-2.el yok diye de not düşülen,
    param olsa bile benim şahsen yüzüne bakmayacağım

bir marka olarak bilirim.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.