bide elimde +6/60iron bow war, areste piyasası ne kadardır? 420m+7/70ironX teklif edio birisi. satim mi ?
%100 olduğunu arattırsan bulabilirdin
Ben bildigimi yazayım yanlıs olaılır sen yıne arastır. +7 %100 >>+1 rebirth
+1 Rebirth>> +7,2 +2 """" >> 7,4 3 7,6 4 7,8 5 +8
quote:
Orjinalden alıntı: ahmetkb
Ben bildigimi yazayım yanlıs olaılır sen yıne arastır. +7 %100 >>+1 rebirth
+1 Rebirth>> +7,2 +2 """" >> 7,4 3 7,6 4 7,8 5 +8
ben +7yi rebirh basmayı sormuyorm. onun %100 olduğunu bilio ztn herkes.
ben +1rebirth -> +2 rebirth olurken up %sini sordum
yuzdeden hesapla ıste
Valla +7 IronX Rebith e Up Bastım Direk Yandı.. Ama Piyasada +2 Yapılmıs Hali Var Ya Şansı Az.. Yada Bende Eşşek Şansı Var.. Ama Neye Basacagina Bagli Girecegin Riske Degermi ?
Ornegin +7 Rıonx 110 Attack Rebith Bastiktan Sonra +1 Rebith Item Oluyor.. Onu Upladiginda +2 Rebith Item Oluyor Ve Attackı 112 Oluyor.. 2 ap İcin Girecegin Riske Degermi ? Umarim Anlatabilmisimdir..
ben alırım ib +6 yı kaça vereceksin nakit para
quote:
Orjinalden alıntı: KLC
Valla +7 IronX Rebith e Up Bastım Direk Yandı.. Ama Piyasada +2 Yapılmıs Hali Var Ya Şansı Az.. Yada Bende Eşşek Şansı Var.. Ama Neye Basacagina Bagli Girecegin Riske Degermi ?
Ornegin +7 Rıonx 110 Attack Rebith Bastiktan Sonra +1 Rebith Item Oluyor.. Onu Upladiginda +2 Rebith Item Oluyor Ve Attackı 112 Oluyor.. 2 ap İcin Girecegin Riske Degermi ? Umarim Anlatabilmisimdir..
+1 rebirh shell set var bende.+2 ye bassam str sı deısmez heralde.defans ı artar mı?
Shell Konusunda Bildigim Sey Su.. +8 Shell 15 Str Verior.. Rebith Yapip Upladigin Zaman 16 Str Verior.. Yani Komple Sette 5 Str Karin Oluyor Bu Azımsanacak Birşey Değil..
quote:
Orjinalden alıntı: originals
şu an satılıktır Ares 1 de 0riginals e pm atabilirsiniz..Az önce bastım
quote:
Orjinalden alıntı: M_MoRuK
quote:
Orjinalden alıntı: originals
harbıcı oha derım ben buna
OHAAAAAAAAAAAAAAA! NASSI KIYDIN ONA DA REBİRTH BASTIN YAW
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme