Ya ben anlamıyorum ne farkı var +7 iteme rebirth basıyo herkes ama o bastıklarını +2 - +3e basmıyolar sadece elinde poison dmg li görünmesi için bunu yapıyolarsa saçmalık değil mi ? Bundan başka ben fark göremiyorum +7 itemle +1 rebirth item arasında
Not: Mümkünse 0-6 yaş aralığındakiler topiği kirletmesinler
Rebirthli ise eline alınca +8 gibi yanar değilse yanmaz tek farkı hava +7 iken yanmıyor rebirth basınca yanıyor diye herkes basıyor
Maksat parlasın. İtemim parlayacakken neden sönük dursun anlayışı
Çok çirkin oluyor moradon a bi gidiyorum herkes pembeli pembeli iğrenç..
rebirth +1 mirage dagger ile normal +7 mirage dagger arasındaki tek fark bu yani ? verdiğğimiz dmg i etkiliyor mu ? Sekme payını veya bu tür şeyleri ?
hiç bişeyi etkilemio sadece item yanıo o kadar
demek istediğim mesela +7 mirage dagger da poison olunca +7/70 poison dmg oluyo bu poison baya bi avantaj sağlıyor..
+1 rebirth itemde bunu görmedim ben
+1 rebirth itemde de 70 poison var. O yüzden aynı.
hayır arkadaslar maksat güzel veya kötü göründügü deil ben +7 glaveyi rebirthledim.önceden attack yaparken sekiyordu ama artık sekmesinden eser yok cok fazla faydası var tavsiye ederim
ye kürküm ye millet yolda yürürken sw veriyo,selam veriyo yağ çekiyo bunlar hoşuna gidiyosa çok işe yarar neden böyleyiz nedennnn
elindekine rebirth basmazsan +6 zannederler we eziq gorunursun ayrıca yanması warken ne die basmıımki?Sanki riski war
BEN CYPHER DEKİ ASASIMIN +8 CHİTİNLERİNİ +7 SHELLLERİNİ BASTIM YANMADI SANIRIM YANMA RİSKİ YOK
arklar cleaver+7 için de aynı şey geçerli deil mi?
arklat şimdi bişe sorcam bu rebirthi sadece +7 itemlere mi basabilioz mesela bnde +3 mirage war basabilirmiyim ona bide rebirth bassam yanma ihtimali oluomu bi yardımcı olurmusunuz
ÖNCELİK LE ARKADASLAR +1 İ HİGH CLASS OLAN İTEMLER BASILABİLR YANİ EN İYİ 2 İTEM (CHİTİN &SHELL....MİRAGE& SHARD....SALAMANDER STAFF&ELİXİR STAFF VS..) +7 OLDUGU ZAMAN BASABİLİR SİNİZ REBİRHT
peki yanma ihtimali warmı? ya bide ben oyunda yeniyim bu rebirth basmak için hangi kağıdı kullanmamız lazımdı
Hayırrr.. Reverse itemlerin durabilty si daha yüksek.Evet Bunu bilen aranızd Kç kişi vardı.
quote:
Orjinalden alıntı: helluri
ye kürküm ye millet yolda yürürken sw veriyo,selam veriyo yağ çekiyo bunlar hoşuna gidiyosa çok işe yarar neden böyleyiz nedennnn
bende her gordugum mage e warrior a prieste sw weririm
sence onlar cok asmıs olduundanmı werioruz yada biz ezik oldugumuzdanmı ?
LoL bunlara iilik yaramz
EWT BENDE BUNU AZ ONCE FARK ETTİM AMA BENİM DEDİGİMDE DOGRU REBİRTH OLDUGU ZAMAN SEKMİYO MERET LER
+1 Rebiht Mirage Atack Power 87/70Poi; +2 Rebith Mirage Atack Power 89/72 Poi +7 Mirage 87/70 Poi; +8 Mirage 92/80 Poi Anlayacağınız daha Kötü oluyor Çünük UpGraed Etkilyor... Önceden Rebihtmi avrdı bırak eskisi gi kalsın